Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Optymistka :D

Glodowka - 25KG! to jest mozliwe!! ktos sie przylacza?

Polecane posty

Zaczynam glodowke i poszukuje osoby ktora na niej przebywa lub tez chce zaczac :) mysle ze razem damy rade !!! Bedziemy sie wspierac na calego , dzielic swoje problemy bo gdy odchudzamy sie bez niczyjego wsparcia mozna powiedziec ze jest nam ciezej :s :D takze zapraszam :D

Gość piksipiksi
ja od jutra zaczynam diete norweska. a na glodowce bym nie wytrzymala.

Ooo :) Ja probowalam juz roznych diet, ale nie wytrzymywalam na dluzsza mete ;s Wiem, ze na glodowce mi sie uda :)

Gość fbhfdhdf
A głodź się...tylko potem nie jęcz jak przytyjesz z nawiązką :D

mraaauuu: nie,nie jestem glupia.. Wiem co robie, znam kilka osob ktore juz taka glodowke praktykowaly i wyszlo im to tylko na dobre ;)

Gość pennyyy
najpierw zrec a potem glodowac - super :-)

do glodowki sie przygotowywalam tydzien. A z glodowki sie wychodzi tyle czasu ile sie w niej bylo. Takze bedzie dobrze.

Gość tr7v5u7u
głodówka bardzo spowalnia metabolzim, nawet nie wiesz jak przytyjesz i jak później każdy kęs będzie Ci się odkładał, ale wierz dalej i rób głupoty :D

Mowie przeciez, ze znam duzo osob z mojego otoczenia ktore praktykowaly glodowki nie raz, i tylko im to wyszlo na dobre!!! Komentarze ludzi ktorzy mowia ze glodowki to glupota, ze bedzie efekt jojo itp, sa zbedne!!!!!

Gość fbhfdhdf
taaa już ci się uda :)

Wiem ze mi sie uda bo mam bardzo silna wole! Nie rozumiem ludzi ktorzy juz z gory sa nastawieni negatywnie! Uda mi sie i juz.

Muzykantka : Nie sadze ze tak sie stanie ;) Wiem jak wychodzic z glodowki odpowiednio! I nie piszcie ze sie nie uda, ze bedzie efekt jojo,itd skoro nic o tym nie wiecie!!!!! Ja wiem swoje, i wiem ze mam racje. Nie lubie ludzi ktorzy sa Pesymistycznie nastawieni i jeszcze probuja zniechecic tym ludzi ktorzy maja szanse na zrobienie tego co sobie zaplanowali. Takie negatywne komentarze sa zbedne, a tylko mnie mobilizuja jeszcze bardziej do glodowki tylko aby udowodnic wam, ze NIC nie wiecie o glodowce, a sobie ze mam dobra psychike i silna wole takze Pozdrawiam pesymistow, a zycze wytrwalosci wszystkim tym co sa teraz na diecie lub glodowkach ;) Do tych ktorzy sa na diecie, glodowkach,.. ; Jak chcecie, to mozemy sie nawzajem wspierac :D w wiekszym gronie osob zawsze razniej :)

Gość niebieskakarolcia
tak, masz taka silna wole, ze na innych dietach nie wytrzymalas. I ja tez odradzam, bo spowolnisz metabolizm do minimum i potem niestety efekt jojo murowany i to z nawiazka, bo organizm wykorzysta podowjnie dostarczane kalorie.

Czasem lepiej nie jesc w ogole niz jesc czegos czego sie nie lubi ;) I na serio, nie pytalam was o wasze wypowiedzi jesli nic o tym nie wiecie! Zrobilam ten watek aby znalesc jakas osobe na diecie lub praktykujaca glodowke zeby razem sie spierac. Mozecie mi pisac co tylko chcecie, ale te wasze negatywne nastawienie tylko mnie uskrzydla do tego abym glodowala . PEACE :*

Gość ola wio
no dobra, ja mam piątkę do zrzucenia i co? nic nie jemy?

Gość niebieskakarolcia
alez gloduj!!!!! tylko potem nie placz, ze masz 35 kg wiecej...

Gość hhjkkk
efekt jojo to nic w porownaniu z powaznymi problemami zdrowotnymi :) powodzenia...

Ola wio : mozemy zaczac kiedy chcesz :) No i nic nie jemy, tylko pic wode mozna. niebieskakarolcia: nie bedzie takiej sytuacji ! ;)

Gość kukaracha55
glodowka jest OK jak masz do zrzucenia 3-5 kg, ale nie 25!!!!! Mozxe poczytaj sobie najpierw o glodowce, zanim cos napiszesz.

Gość No jakbym siebie sprzed lat
czytała. Też wierzyłam w te bzdury o wychodzeniu z głodówki ble ble. JAsne, schudłam, wyglądałam zajebiście, później utrzymywałam wagę, a później po mniej więcej roku zaczęłam tyć dosłownie po każdym kęsie :D Nie rozumiem po co sie męczyć i głodzić, przechodzic przez jojo itd, jak można po prostu stosować zdrową dietę :) co czynię teraz i każdemu polecam.

Gość ola wio
a ty jaka masz wyjsciowa, do ile chcesz schudnac i w jak dlugim czasie?

Ja juz postanowilam ze gloduje. I przed wypowiadaniem sie o tym, o czym nie macie pojecia proponuje poczytac o glodowce a nie innym zatruwac rozum glupotami ;) Głodówka to także dobry sposób na oczyszczanie organizmu, nie tylko fizjologiczne, ale także duchowe.Gdy organizm nie otrzyma pożywienia, zaczyna spalać zgromadzone zapasy. Na początku wykorzystywane są produkty niepotrzebne, a więc stare, chore komórki, tłuszcz, złogi cholesterolowe. Głodówka albo dieta oczyszczająca umożliwia odciążenie przewodu pokarmowego. Po kilku dniach stosowania głodówki normalne funkcje wątroby, trzustki czy pęcherzyka żółciowego powracają. Głodówka zapewnia lepsze samopoczucie, utratę wagi, zwiększoną wydolność organizmu. Dzięki niej, cera staje się piękniejsza, a zmysły smaku i powonienia wyostrzają sie.

No i powyzsza uwaga jest słuszna. 25 kg i głodówka... Kobieto, poczytaj o funkcjonowaniu organizmu :) bo troszeczkę się ośmieszasz.

A co do cery - nigdy nie miałam tak paskudnej jak podczas głodówki i po niej :)

"Gdy organizm nie otrzyma pożywienia, zaczyna spalać zgromadzone zapasy." - Taaak... A teraz doczytaj co robi organizm jak już to wszystko spali i później znowu zaczniesz dostarczać mu pokarmu :) Czy przypadkiem nie magazynować kolejne zapasy na wypadek kolejnej głodówki :) Oojjj kobieto... :)

Gość kukaracha55
zgadza sie, ze glodowka oczyszcz itp....ale jak ja stosujesz tydzien -10 dni, potem to juz organizm sie wyniszcza i nie pisz, ze nie, bo nie masz o tym zielonego pojecia. Skoro bylas juz kilka razy na glodowkach i dalej walczysz z nadwaga to chyba samo mowi za siebie.

I zeby nie bylo ze ja nie czytalam o glodowce zanim sie zdecydowalam na nia przejsc. Spedzilam moze z 2 tygodnie codziennie czytajac, dowiadujac sie od znajomych itd . Takze ja wiem co robic.

na głodówce schudniesz, ok, ale z wody i z mięśni, nie z tłuszczu. A tłuszcz jest najlżejszy z tych trzech, więc będzie Ci się wydawało że schudłaś dużo, ale to będzie tylko woda i mięśnie.