Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Optymistka :D

Glodowka - 25KG! to jest mozliwe!! ktos sie przylacza?

Polecane posty

Nie dawno wazylam 81,5KG. I Praktykowalam godowki 1-2 dniowe kilka razy. I dzieki temu teraz waze 74,5. Moim marzeniem jest waga +-50KG. Czyli do zrzucenia mam 25KG. Bym chciala je zrzucic do wakacji.

Gość kukaracha55
no i jak przez te 2 tygonie czytalas, to wyczytalas, ze mozesz byc na niej miesiac i potem drugi miesiac z niej wychodzic, dostarczajac organizmowi okolo 100 kcal wiecej na tydzien, bo inaczej to odrazu zaczynasz tyc i to z nawiazka????

Gość kukaracha55
no to ci powiem, ze nie masz szans zrzucic tyle przez 2 miesiace...predzej wyladujesz w szpitalu niz zrzucisz 15 kg...ale to jest twoje zycie i twoj tluszcz!

Gość No jakbym siebie sprzed lat
Dokładnie. Szkoda tylko że takie osoby muszą sprawdzić na własnej skórze zamiast uczyć się na błedach innych.

Bylam kilka razy na glodowkach 1-2 dniowych tak? I dzieki nim zrzucilam 7KG. I nie wmawiajcie mi ze to glupota, itd. Mam swoje sprawdzone zrodla. Mozecie mi wmawiac co chcecie, ale ja dopne swego. A za miesiac, zamieszcze tu zdjecie swojego ciala przed, i swojego ciala po. I jeszcze jedna uwaga: Oczywiste jest to, ze po glodowce nie rzuce sie od razu na frytki z mc donalda czy kebaba! Bede z niej wychodzila tak jak nalezy!! Jesli ktos chce hejtowac na moj temat ze jestem glupia, ze brak mi doswiadczenia, ze to ze tamto, to nic wam nie da, a tylko mnie podkreci do walki. Nie prosilam was o zdanie, napisalam ten temat tylko po to, aby znalesc osobe ktora chce ze mna pisac i wspierac, bo wiadomo ze razem jest razniej ;)

Gość kukaracha55
alez walcz, ale twoja walka to walka z wiatrakami. Proponuje daj teraz swoje zdjecia i za miesiac wstawisz nowe....a moze jednak sie obawiasz?

Ale na jakich bledach?! Mam duzo moich znajomych ktorzy prowadzili glodowki bez zadnych przygotowan! Moja kolezanka stracila 30 kilogramow w mniej niz miesiac! Nie wychodzila z niej delikatnie, krok po kroku, tylko od razu zjadla tak jak przed glodowka i przytyla tylko 5KG. Waga jej sie utrzymala wiec nie mowcie ze ja sie nie znam, ze sobie zaszkodze itp.!

kukaracha55 :Ale czego bym miala sie obawiac, powiedz mi? :)

Gość kukaracha55
no to prosze daj zdjecie swojej sylwetki i za miesiac wstawisz nowe. Jesli dopniesz celu i bedziesz na chodzie, przeprosze cie publicznie tu na forum.

Gość emyly
Zastanow sie, jak glodowka moze wyjsc na dobre? Ockniesz sie jak wypadna Ci wlosy, zemdlejesz itp to glupota jak ich malo. Chcesz schudnac na dluzsza meta? To cwicz ile wlezie, sport pot, jedz czesto a malo,krczak, salatki, owsianke na sniadanie, pij zielona herbate i wode. Nie ma opcji zebys nie schudla! Plus bedziezz sie switnie czula

Gość emyly
Lol glodowka 1-2 dniowa hahahha schudlas 7kg :D sama woda uleciala i wyproznilas sie doszczetnie. Taka wiedze masz a takie glupoty piszesz. Ile wazysz, jak wzrost?

Gość emyly
Ile masz lat? To moze wiele.wytlumaczyc

Gość emyly
Ile masz lat? To moze wiele wytlumaczy

Dobrze, nie ma problemu. postimg.org/image/mzj889h35/b00122fd/ Teraz; 74,5KG. Wstawie nastepne zdjecie za miesiac.

Gość Karaluszkowa
To ja sie przyłanczam do głodówki, już raz wytrzymałam 30 dni wiec teraz ze wsparciem może tyle samo wytrzymam :) A jak długa chcesz mieć głodówkę?

Gość kukaracha55
Tylko fajnie by bylo gdybys np. trzynala jakas kartke ze zwoim nickiem, zeby bylo iwdomo, ze to ty....

Juz chyba dosc tych negatywnych odpowiedzi co? Proponuje aby kazdy zostal przy swoim. Bo ja zdania nie zaczynam zmieniac. Widac, jestem tu jedyna osoba ktora ma wiare w to ze jesli sie wezme za cos, to tego dokonam. Nie moge juz czytac tych wszystkich negatywnych odp. bo normalnie mi sie szkoda was robi. PS: nie wiem kto zle zrozumial, a moze ja zle napisalam, ale praktykowalam KILKA RAZY 1-2 dniowe glodowki ;) Na tym, proponuje przestac hejtowac i zostawic mnie z moimi przekonianiami. Wierze w to ze mi sie uda.

Gość Wlasnie mialam zapytac
Ile masz lat autorko?Niby piszesz skladnie ale kompletnie nie ma to nic wspolnego ze zdrowym i bezpiecznym chudnieciem,sama wypowiedz ze kolezanka schudla 30kg swiadczy o twojej niewiedzy i desperacji.Nie bierzesz pod uwage opini ludzi ktorzy mimo wszystko dobrze ci zycza,no nic,jesli nie wyladujesz w szpitalu to napewno w innysposob diswiadczysz skutkow tej diety.Przejdz na forum diety moze tam sie dowiesz wiecej albo znajdziesz innych desperatow.

Gość lomak
jak ci sie po kilku dniach nie bedzie chcialo jesc to sie nie ciesz, bo organizm spowalnia metabolizm.Zaczniesz jesc troszke wiecej i zapasy w postaci tluszczu beda do nieopanowania.

Gość emyly
Nie hejtuje a dobrze Ci radze, nie wiem.czemu sie przejmuje. Len jestes ze nie chceszcwiczyc. Jak.zrzucisz 25kg to co zrobisz z nadmiarem (obwisla) skora?

To ile mam lat, nie ma znaczenia ;) Ludzie, wiem co robie! Zaczynam zalowac ze przyszlam na to forum bo tu wiecej hejtow niz czegokolwiek innego :a

HEJ. Autorka ile ma latek. Czy ktos z Was czul sie malo atrakcyjny z powodu swojej wagi. Mnie dopada smutek, z tego powodu.

Gość Kukaracha55
Fajnie, mam nadzieje, ze sie odezwiesz bez wzgledu na wynik. Wogole, mozesz caly czas pisac jak ci idzie....

Gość pytająca cafeterianka
autorko mam pytanie: jak dlugo chcesz byc na tej glodowce?

Gość promyczekslonca
Hej.Planuję zacząć od jutra i fajnie byłoby się wspierać wzajemnie ;)

Gość promyczekslonca
Mogłabyś mi dać swój nr gg bo nie chcę tu słuchać tych wszystkich uwag i "życzliwych rad"?

Gość dietetyk z długim stażem
Oj, głupiutka jesteś :) Ludzie radzą Ci dobrze, ale Ty " wiesz lepiej". Ale dzięki takim jak Ty mam zarobek... odchodzą się drastycznie, potem tyją od każdego kęsa i przychodzą do mnie, bo "żadna dieta nie pomaga"... Głoduj! Dzięki Tobie ja będę miała za co jeść ;)