Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygodnicka mama

Jedno dziecko z wygody ?

Polecane posty

Gość wygodnicka mama

Czy są tu mamy które maja jedno dziecko z wygody i nie czuja się z tym źle?

Gość najpierwwww
a czemu mialy by sie czuc zle? a kto powiedzial ze trzeba miec wiecej dzieci niz 1??:O

no raczej :) mam jedno, jestem spełniona jako mama, i więcej nie planuję :)

Gość mama dziewczynki
Tez mam jedno i więcej nie chce . Dobrze jest jak jest :)

Gość lolitte
Tak mam i zdania nie zmienie Jedno i starczy

Gość Mam jedno dziecko
ale nie z wygody tylko dlatego że tak wyszło. Przynam jednak że już przy jednym jest co robić a co dopiero przy dwójce czy trójce i szczerze podziwiam te mamy które mają siłę na trójkę dzieci. Nie ukrywam że marzyłam o dwójce ale nie wszystko zależy od człowieka, rozumiem jednak mamy które nie planuję więcej niż jednego bo dziecko jednak zabiera mnóstwo czasu i energii a nie każdy czuje że mógłby temu podołać czy tego chcieć .

Gość modna mama 35
zobaczylam jak to jest,przezylam ,kocham swoje dziecko,Ale nie lubie powtarzac schematow,zaczynac pewnych rzeczy od nowa Ten pierwszy raz jest nowy,magiczny i jedyny w swoim rodzaju :)

Gość Pan z kafee
z wygody to się nie ma wcale dzieci. Jedno dziecko to już prawie norma. Czasy się zmieniły. Trzeba je utrzymywać przez wiele lat.

Gość n efj;nrfqwf;kwnfkjqe
potem to dziecko bedzie mialo problem, bo jako jedyne bedzie musialo sie meczyc z wami na starosc

Gość n efj;nrfqwf;kwnfkjqe
:)

Gość Dorianna Młostek
Jaheira, pisalas kiedys o adopcji, serio o tym myslisz? Ja mam jedno, chcialabym drugie, ale mam ogrom pracy przy dziecku, bo przewlekle choruje, moze kiedys sie poprawi, na razie mowie pass, chociaz juz w planach bylo drugie. Aktualnie - szczerze - nie chce mi sie. Skupiam sie na dziecku maksymalnie, nawet do pracy nie idę, mialo byc przedszkole od września, ale myślę, że jeszcze ze względu na stan zdrowia zrezygnujemy w tym roku.

Gość ,,,,,,,,,..........
............

Gość Dorianna Młostek
a chcialabym zeby mialo rodzenstwo moje dziecko, ja mam, mąż ma, chwalimy sobie :-) Ale zobaczymy co życie pokaże dalej.

hej :) ja tez mam jedynaczka jak narazie bo ma dopiero 1.5 roczka :D ale z mezem stwierdzilismy ze jedno mamy narazie starcza i dopiero jak naprwade oboje bedziemy chcieli drugie to bedzie a jak nie to nie :) i tak mam wygodnie przy jednym dziecku :) jest spokojne grzeczne nie mam tfu tfu problemow wiec moge poswiecic czas tylko jemu sobie mezowi ogarne dom :) tylko najglupsze sa teksty w stylu: a czemu tylko jedne? co jedynak bedzie? teraz trzeba dziewczynke do parki? itp a najlpesze ze mowia ta osoby bezdzietne lub ktore sama maja jedno :)

Gość ty wypuść w dorosłe
życie to jedno,to już będzie sukces,jak pójdzie na swoje,nie sprawiając szczególnych kłopotów

Gość aa...
ja np rozmawialam ostatnio ze szwagierka, ktora ma jedno dziecko i przygadywala, ze czas na drugie. bo jak to tylko jedno, musi byc drugie, bo to pierwsze wyrosnie na samoluba itp frazesy i byla zdziwiona, ze ja np uwazam inaczej. jak Bog da to bedzie jak nie tzn ze tak ma byc i koniec.

Gość nestlejunior5
mamy jedno upragnione, wymarzone, najwspanialsze w dobie kryzysu chcemy mu dac wszystko co najlepsze, wszystko czego my nie mielismy chcemy dac jednemu wszystko niz stanc przed wyborem przy dwojce!

Gość Liliana 1982
Mamy jedno i więcej nie chcemy mieć dzieci . Dla nas tak jest łatwiej i niech tak zostanie .