Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c ubrać ooo

jak ubrać 15mies

Polecane posty

Gość c ubrać ooo

Jak ubrać córkę 15 mies. Mogę założyć rajtuzy i krótkie spodenki?

moja dzisiaj miała body z długim, bluzkę, rajstopki i sukienke i opaska na głowę koniec

A najlepiej ubrala dzis dziecko moja szwagierka. Dziewczynka 4 lata. Miala na sobie rajtuzy jeansy bluzke i kurtke skorzana cienka czapke i apaszke. Jak to zobaczylam to jej mowie zeby rozebrala ja bo az czerwona jest z goraca, a ta do mnie ze nie bo mala ma katar:/ szkoda mi malej bylo ale co ja moge nie moje dziecko ale naprawde przegiela

Gość Codziennie to samo
każda jedna mamuśka nie wie jak ubierać swoje dziecko... zastanawiam się czy wiecie jak ubierać siebie same?

Gość yeytyey
co to sa rajtuzy?

Gość zonaKraka
A ile masz stopni? I jakim cudem przy 15-miesięcznym dziecku nie wiesz co mu założyć? Mój w taką pogodę w tym wieku biegał normalnie ubrany, podkoszulek, krótkie spodenki, ew. rampers z krótkim rękawkiem i krótkimi nogawkami, jak biegał na słońcu to chustka albo czapka od słońca, takie lżejsze.

Amelia a ile u Was stopni? 2 długie rękawy to ja zakladalam jak było 15-17st mniejszemu dziecku.

Niektóre matki mają nasrane. Ostatnio widziałam dziecko w grubej bluzie,na głowie czapka,kaptur,przykryte grubym kocem. Pogoda jak dzis, może z 2-3 st mniej. Matka w sukience letniej.

moj 18 mies krotkie spodenki i bluzka z krotkim rekawem czapka z daszkiem ;) on nosi jeszcze pampersa i miala bym mu przy takim upale zakladac jeszcze rajstopy i spodenki :) proponuje zalozyc pampera rajstopy i spodenki :D

ta prpopozyja rzecz jasna do mamusek :) ale tez czesto widze mamusia ubrana w sukieneczke a dziecko minimum 2 razy grubiej ;/

dziecko powinno mieć jedną warstwę ubrania więcej niż dorosły

Żeby jeszcze 2 razy grubiej a to plus gruby koc. Skąd taka zasada ze dziecko w wózku MUSI byc przykryte?

Justek ale latem nago nie wyjdziesz. Więc jak masz w 35st krótki rękaw to dziecko ma miec podwójnie?

moja ma prawie 20 msc ubrałam jej rano rajstopki, spódniczkę i bluzeczkę z krótkim rękawkiem. ale potem jej zdjęłam rajstopki. bo było zdecydowanie za gorąco, a i kapelusik na główkę ale tylko na słońcu. u nas dziś 26 stopni