Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Optymistka :D

Czy ktos jest na diecie / glodowce?

Polecane posty

mozemy sie nawzajem wspierac, bo ja chce zaczac glodowke i wiem ze dam rady, tylko kiedy jest sie razem to zawsze razniej i latwiej bo wiemy, ze nie jestesmy w tym same. :D

Gość Helping
Hej. Przerabiałam głodówkę i stanowczo odradzam. Naprawdę. Będzie bolała Cię głowa, będzie Ci słabo, ja nawet straciłam wzrok na kilka minut. Nigdy więcej. Po głodówce rzucisz się na jedzenie i będziesz sobie wmawiała, że tylko jeden dzień tak zjesz dużo, potem drugi itede. Takim sposobem przytyjesz to co zrzuciłaś. Ja znalazłam dla siebie idealną dietę. Jem dziennie 2-3 jogurty naturalne 0% bakomy (są najlepsze, innych nie lubię). W miesiąc można schudnąć 5-10 kg, w zależności ile ważysz, czy 60 kg, czy np. 80. Jestem obecnie na tej diecie. Dla Twojego dobra nie stosuj głodówki.

Juz praktykowalam glodowki, tyle ze krotsze. Inne osoby z mojego otoczenia takze. I byly bardzo zadowolone. I oczywiscie, po glodowce nie rzuce sie na jedzenie, to by mi tylko zaszkodzilo. Bede z niej wychodzila tyle ile w niej przebywalam. Mam 25KG do zrzuceniaa do wakacji. A ty jesz tylko i wylacznie jogurty czy jeszcze cos do tego?

Juz praktykowalam glodowki, tyle ze krotsze. Inne osoby z mojego otoczenia takze. I byly bardzo zadowolone. I oczywiscie, po glodowce nie rzuce sie na jedzenie, to by mi tylko zaszkodzilo. Bede z niej wychodzila tyle ile w niej przebywalam. Mam 25KG do zrzuceniaa do wakacji. A ty jesz tylko i wylacznie jogurty czy jeszcze cos do tego?

Gość iwonkaaaaaaaaa
Ja po 5 dniowej głodówce na diecie 600 kcal przytyłam 7 kilo i na dwa lata rozwaliłam sobie metabolizm czego końcowym efektem było +15 kg "Oduczasz" po prostu swój organizm spalać kalorie Never ever!!!!!

Gość Helping
Ja mam do zrzucenia 20 kg. Kiedyś ważyłam 58, teraz 80, a tylko dlatego, że stosowałam diety, po których jeszcze bardziej tyłam. Tak. Jem przez meisiąc tylko jogurty. Przynjamniej czuje się zadowolona i lekka. Po miesiącu dodam do tego warzywa, owoce, mięso i potem dieta 1000 kcal, 1200 i 1500 i do wakacji powinno być ok.

Gość pisiakisia
ja od jutra dieta norweska

A mi się wydaje, że głodówka tylko po okiem specjalisty powinna być przeprowadzana. Bo może zrobić tyle samo złego, co dobrego, jeśli nie jest odpowednio stosowana. Takie moje skromne zdanie

Gość Helping
A na czym polega dieta norweska?