Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłkaaa

czy to już koniec?

Polecane posty

Gość Miłkaaa

Trwam w 10 letnim związku. Nawet sie nie calujemy... Nie iwme kiedy stlaismy sie sobie tacy obcy.. Kiedys nawet sie osiwadczal, ale nie ozstal przyjęty, teraz już nawet sie nie kłocimy, no moze rzadko, bo jendak czasami potrafimy sie pokłocic. Męczy mnie jego obecnosc, ale jak go nie ma to bardzo tęsknie. Tyle we mnie psrzecznych uczuc, ze niei wme czy to juz zmierzch tej rleacji czy nie... I bardzo wazne - podswiadomie chce sie zkaochac! Szukam kogos, umsiecham sie na ulicy do facetow, glupieje, szukam ubran po necie, chodze do ludzi itd... Chyba to znak, ale boje ise zerwac, gdy zaczynm teamt, ze jest zle, ze sie nie claujemy, ze tak od 5 lat i ze sie tak utrwalilo, ze stlao sie normnlością, to on krzyczy, ze przesadzam, ze jest dobrze, ze on pracuje, ze jest zajęty, ze nie jestesmy juz mlodzi (mamy po 27 lat:p ). Nie iwem oc o tym myslec, ale znow chce kcohac:) A on nie chceo nas roziwac. Zdrada nie wcohdzi w grę, bo labo siedzi w pracy po 8 godzin albo w odmu po 10.

Gość lolekkk
i po tym, że siedzi w pracy albo wraca o 10 wnioskujesz że Cię nie zdradza? kiepsko z Tobą

Gość Miłkaaa
Po pracy jest wo dmu, ma do pracy 5 mniut, a jak siedzi w odmu to ze mna:) Wiec nie zdradza. Wczesniej czyli 2 meisiace temu, gdy wo ogle nie pracowal, to siedizelismy razem 24/24, wiecj ka mial zdradzac, skoro ciagle gral mna kompie? Nawet kupmli nie ma, z inkim kontaktu nie utrzymuje, to raczej ja ciagne do ludzi. On by tylko siedzial:( 9co mi nie przeszkadza)

Gość Miłkaaa
Siedzi w odmu jak niep racuje po 10 godzin z przerwa na psacer po bułki.

Gość lolekkk
to mój kumpel taki jest, siedzi cały czas w domu a bajeruje dziewczyny w necie.

Gość Miłkaaa
No ale on nie isedzi w necie, tylko gra. Widze co dzieje sie na jego monitorze:p

Gość jagodazmaz
moj ex kochanek tez niby caly czas gral (WOW) a pisal ze mna. Nawet po slubie ze swoja narzeczona sie nie zmienil