Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta37_

POdziwiam szczerze kobiety ,ktore planuja 2,3 ..dziecko!!!!!!

Polecane posty

Gość marta37_

Moje zycie juz po urodzeniu jednego zmienilo sie diametralnie. Kiedys bylam mega aktywna, jezdzilam po calej Polsce i Europie. Tu wypad w gory ,tu nad morze, rowery, silownia, nurkowanie...PO urodzeniu mego szkraba na dluzszy czas musialam zaprzestac wielu rzeczy. Wiadomo, ze nie pojade nurkowac majac 3 miesieczne niemowle w domu, po cesarce... Moj szkrab ma juz 5 lat i uwielbia ze mna byc stale w ruchu:) Juz potrafie rozplanowac sobie dzien, razem z mezem wszystko ogarnelismy i jestesmy szczesliwa aktywna rodzina. Serio podziwiam was , ze planujecie 2,3,4 dziecko!!!! Dla mnie jest nie do wyobrazenia aby ogarnac dwojke dzieci, znowu wejsc w pieluchy, na dwa lata zapomniec o wspinaczkach, nurkowaniu itd.......Wszystkie moje kolezanki marza o kolejnym dziecku, niektore juz zaciazyly, reszta planuje...Dla mnie to wyczyn niczym wejscie na Broad Peak

Gość traktorzystka wiera
E tam. to ograniczenie tonie taki dlugi okres,zreszta kazry niech robi co lubi. ja sie swoimi dzieciami zajmowac lubie,podrozowac tez lubie,ale tlumacze sobie tak,ze cale zycie jeszcze na to mam

Gość Natalia---29
Ja nie planuje ze wzgledu na kiepskie finanse (stracilam prace w styczniu i na razie tylko dorabiam grosze, bo nic innego nie ma) i na to, ze ciaza zrujnowala mi cialo (dokladnie brzuch). Mam 5-letnie dziecko, jest duzo luzu, czas wolny tez mozna spedzac z takim duzym dzieckiem na wiele sposobow. Gdyby nie te dwa powody powyzej, to nawet i chcialabym miec drugiego malucha. Nie przerazaja mnie pieluchy i te pierwsze 2 lata-bo mam juz doswiadczenie.

Wiesz, ale nie każdy lubi wspinaczki czy nurkowanie ;) Ja mam 4 dzieci, uwielbiamy wyjazdy, ciągle gdzieś jeździmy. Na rower też można wsadzić dziecko, które potrafi usiąść w fotelik. Pod namiotem byłam z 2 tyg noworodkiem. W niczym mnie dzieci nie ograniczają, a już na pewno nie przez 2 lata ;P

Gość kollsss
Nie porównujmy się do innych, bo każdy jest indywidualnością! Ty lubisz podróżować, ktoś innych siedzieć z dzieckiem w ogrodzie. Poza tym są bardzo różne dzieci są takie, że małe potrafią się godzinami same bawić. Poza tym chęć posiadania powiedzmy dwójki dzieci bywa bardzo silna, nie każdy taką ma, jedno i drugie jest normalne.