Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3 osobowa rodzina

Czy 3 tysiace na czysto to malo na 3 osoby-nie placac za mieszkanie nic.

Polecane posty

Gość 3 osobowa rodzina

Czy to malo czy ok? 2 osoby dorosle i noworodek-potem niemowlak na piersi. Nie placimy nic za mieszkanie, jeden samochód na utrzymaniu i 2 telefony komórkowe za kwote 60zł/msc. To sie nie zmieni prze rok napewno.

Gość kiskakiikk
w dzisiejszych czasach to calkiem dobre warunki, kokosow moze nie ma ale biedy raczej nie klepiecie

Gość 3 osobowa rodzina
Nie, nawet na wakacje na 2 tygodnie pojedziemy-co prawda nie w tropiki bo dziecie małe ale nad polskie morze. chodzi mi o to jak myslą ludzie w dzisiejszych czasach-czy to malo czy dużo.

Gość 177784
ja mam opłat 2500 zł ...a razem z mężem zarabiamy ok 5000 zł .... mamy dziecko 2 latka ....

Gość 3 osobowa rodzina
dodam ze gaz do samochodu miesięcznie nas wynosi 200zł.

Gość mammula
a mieszaksz na wsi czy w mieście ??

Gość 222814
22

Gość 3 osobowa rodzina
W małym mieście 75 tysięcy mieszkanców-na jedzenie nam idzie na nas dwoje 650zł-700-chociaz tez nie do konca bo mieszkamy z moją mamą narazie i ona też czesc kupuje tzn raz my zakupy raz ona cos kupi ale ona malo je:P To pewnie na troje 1000 będzie.

Gość 3 osobowa rodzina
Tak pomieszkamy jeszcze z 5 lat, w miedzy czasie w planach maly domek bo dzialka jest i kredyt na skonczenie dołu. Byłam ciekawa poprostu jak sie innym żyje ,czy ja mam dobrze/źle. Bo żyje mi sie ok a jak tu czytam o zarobkach niektórych to na biedną wychodze:P

Gość 222814
to macie sporo dla siebie, ja wydaje miesięcznie ok 2000 zł na rachunki, do tego jedzenie + ok 1500 zł - 3 osoby .... ubrania, i inne potrzebne wydatki - odłoże max 200-300 zl. Kilka razy zjem na mieście , w weekend kino raz na miesiąc. i tyle ..... mieszkam w stolicy

Gość 3 osobowa rodzina
ze stolica to nie ma co równac-mieszkam 90 km od stolicy i czasem jexdzimy(ze 3 razy w roku glownie na zakupy lub ikea) to widze tam ceny, jakies z kosmosu-nawet jedzenie droższe czasem o połowe.

Gość 3 osobowa rodzina
a wogole 2000 na rachunki to wynajmowane mieszkanie? U nas jest czynszu 500zł(to akurat płaci mama-sama zrabia kolo 2800, nie chciala pieniedzy choc my chcielismy pół na pól to jej czesto cos kupimy do domu, a to szafke wymienimy a to coś) 2000 to kosmos. U nas 1200 to cena za wynajem 3 pokojowego mieszkania juz bez opłat dodatkowych!Chyba ze to co napisałas to czynsz samochod telefony i inne...strasznie duzo macie rachunków.

Gość 222814
rata kredytu 600 zł. czynsz 450 , żłobek 500 zł .... do tego telefony, samochód, bilet miesięczny 100 zł - dla mnie, tv + net, rata za łóżko 120 zł ............................. POLECAM ................

Gość 222814
ŻYCIE .... każdy myśli że w Wawie się miliony za podawanie cegieł zarabia ...... niestety ... jak ktoś się tu urodził to wie ...

Gość 3 osobowa rodzina
Wiem jak wygląda tam zycie-na studiach tam mieszkalam 2 lata :) I z praca tez nie jest tak hop siup bo nawet jak zarobki wyzsze to i wszystko inne wokól zzera te profity. Taki kraj. My tez planujemy kredyt-tak za 4 lata z 100 tysiecy pewnie.

Gość 222814
my mamy rate kredutu mieszkaniowego 500-600 zł zależy od kursu franka, ale generalnie mieliśmy bardzo mało na kreydt ... nie wiem jak żyją ludzie którzy mają ratę kredytu ok 1500 zł - na całe mieszkanie ...a są normalnie zarabiającymi ludźmi ... no cóż, niestety bez kredytu ani rusz ....

Gość mama ali
My mamy samych oplat ok. 3000, w tym kredyt, zarabiamy ok 7000 razem i malo z tego oszczędzamy. Także jest to rzecz bardzo względna.

Gość limo1
.ook

Gość ??????????????????
my za wynajem mamy 1200 ze wszystkim..dodatkowo ZUS i podatek...to opłaty ok 2000-2300 na życie 2000-2500 4 os rodzina

Gość ??????????????????
my za wynajem mamy 1200 ze wszystkim..dodatkowo ZUS i podatek...to opłaty ok 2000-2300 na życie 2000-2500 4 os rodzina

Gość komiik
:P

Gość 1000 dolarów
przeciętnie moim zdaniem

Gość nffghvjk
my razem zarabiamy ok.5000 rachunki to 4,500 zostaje 500zł mamy kedyt hipot. wsoki czynsz i biezace rachunki karty kredyt. mamy 7 letnie dziecko jak bym miala 2500 dla siebie tlko bylabym bogata!!!

Gość komiik
;P

Gość komiik
500 zł ?!?!? o kurcze ...to co jecie ? ja zarabiam przecięctnie al e 1200 na jedzenie to mi spokojnie idzie - bez szaleństw !!!

Gość u nas idzie tak ::::::
mamy ok 1800 dochodu na 2 osoby z tego prad 130, woda 60, 2 tel 80, samochód 350, tv 20 zł, net 50 zł, ubezpieczenie 100 zł, opał (odkładamy co miesiąc) 120 zł zostaje nam niecałe 900 zł, z tego na życie wydajemu ok 400/450 zł resztę odkładamy.

Gość hnfwiufhwe
Jak można wydawać 400-500zł na życie... Albo nie dojadacie, albo nie sprzątacie albo się nie myjecie.

Gość -)
chciałabym zraabiać 3000

Gość uhaai
wow

Gość u nas idzie tak ::::::
normalnie!! chemie kupujemy czesto w promocjach np proszek e czy vizir po 7 kg na dlugo starczy, warzywa i drób mamy od teściów ze wsi.