Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna maria m

Słyszeliście kiedyś o surowej diecie?

Polecane posty

Gość anna maria m

Czy ktoś z was ją stosował?

ja nawet nie mam pojecia na czym ona polega, ale pewnie na jedzeniu nie przetworzinych produktow...????

Gość anna maria m
Dokładnie.Oprócz tego produkty nie są poddawane obróbce termicznej.Tak się zastanawiam,czy nie zacząć tego stosować.Mam do zrzucenie 10kg.

Gość suroweeeeee
surowe mięso jest niesmaczne hehehe

hej sajen awidze z eod dzisiaj na diecie? ja tez zaczynam chcoiaz mam podchody juz od konca kwietnia:( masz jakis link gdzie wypowiadasz se na forum i dzielisz sie wwynikami diety?:)

hehe no tak...no ja bym sie na to nie porwala...z surowych produktow lubie warzywa i owoce wiec...dlugo bym nie pociagla, ale jesli sie zdecydujesz, powodzenia zycze :)

Gość rzucam kawę smutno mi
ja od kilku dni stosuje w ramach oczyszczania 100% surowizny. Docelowo chce być na 70%, czyli większość jedzenia będą stanowić surowe warzywa, owoce, kiełki itd, ale też chce sobie pozwalać na normalny posiłek raz dziennie. Mam do zrzucenia 20kg, ale nie o wagę się tu rozchodzi, a o zdrowie i samopoczucie. Po kilku dniach mogę powiedzieć tyle, że 3 jabłka dziennie u mnie to ciążowy brzuch do wieczora więc póki co z nich zrezygnuje :)

dieta1000- no w sumie to odchudzam sie od daaawna i nic :( zalozylam dzis swoj watek, ale nie ma zainteresowania...

dieta1000-widze ze tez zalozylas swoj temat, moze wbij na moj watek, chcialam by udzielaly sie tam dziewczyny, ktore odchudzaja sie po swojemu, wspierac sie-to jest wazne :)

Gość mamcia29
Słyszałam że dieta jest super opiera się na warzywa i owocach można je podgórza max do 40 stopni. Trzeba mieć sokowirowke bo pije się dużo świeżych soków z owoców i warzyw. Dietę podobno wspaniałe oczyszcza ale ja bym chyba na niej 3 dni nie wytrzymała.

Gość Olcia Dubicka
Jak ktoś lubi surowe jedzenie. Warzywa owoce jeszcze okey ale mięso na surowo ? Jeśli lubisz to próbuj ;) A co do diety to mogę Ci napisać co mi pomogło. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)