Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfdgfdf

Czy jest tu ktoś kto po studiach znalazł dobrą pracę w Polsce?

Polecane posty

Gość sfdgfdf

Bez doświadczenia i znajomości i kto jest zadowolony ze swojej pracy? Jaki kierunek skończyliście?

Gość okim
Własnie maturę piszę. Ale mam pracę. I tak, jestem bardzo zadowolona jesli chodzi o finanse.

Gość oleńkaaaa
Cześć :-) skończyłam biotechnologie. Niestety nie mam znajomości stąd tez prace mam kiepsko. Za najniższą krajową. Na 3 zmainy +dochodza soboty i niedziele ;-(

Gość Tedibear432
Tak, mnostwo ludzi i radze nie brac na powaznie tych wpisow jak to student skazany jest na McDonald. Moze taki co sie nie uczyl albo wybral prywatna szkolke. Ale ktos kto cos robil, staral sie i ma dobra szkole skonczona znajduje dobra prace. Np moj kolega - pracowal w Macu podczas studiow zeby dorobic - nic w tym zlego. Tyle ze ci co sie nie uczyli tam zostali a on znalazl prace i wio. A dlugo szukal bo poprzeczke postawil wysoko. Nawet bardzo.

Gość ani pracy ani chłopaka
ani pracy ani chłopaka nie mogę znaleźć

Gość Zależy jakie studia
a nie jaka uczelnia. Po kulturoznawstwie albo europeistyce nawet na najlepszych uczelniach z pracą wiadomo jak jest.

Gość Nastia Janowa
Znalazłam pracę, pierwszą zaczęłam na studiach po praktykach, potem zmieniłam firmę na lepszą, po 3 miesiącach awansowałam, jestem zadowolona. Informatyka

Gość gabrysia24,5555555555555
skończyłam rok temu prawo, pracuje w małej kancelarii adw. jako młodszy prawnik. Zarabiam min. krajową plus fuchy, wychodzi 1700 zł, jestem zadowolona, wydaje mi się że z czasem zacznę zarabiać lepiej. Nie miałam za dużo dośw. studiowałam dziennie, rejon - lubelskie.