Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masywne udka

Masywne uda, pokazać?

Polecane posty

Gość masywne udka

Ogólnie jestem ładna, mam ładną twarz, faceci się za mną oglądają, szczupła, w miarę.. no właśnie .. Jestem szczupła, ale mam strasznie masywne uda i dużą pupę. Patrzę na inne dziewczyny jak pokazują swoje zgrabne, chudziutkie nogi i zazdroszczę. Chciałabym jutro wyjść w krótkich spodenkach, kończą się od razu za pupą.. Ale wstydzę się. Jest tak gorąco, a ja wiecznie w legginsach. Wstydzę się, że ktoś powie "O patrz jakie grube nogi" Mam jeszcze troszkę celulitu, o mam taki dół jak Beyonce. Mężczyźni, zwrócilibyście na taką kobietę uwagę?

Gość masywne udka
nie na mnie

Gość masywne udka
nie mam zdjęć, po prostu są masywne, duża pupa, a reszta spoko i nie wiem czy sie nie zblaźnie jak tak wyjdę, czy będę się podobać...bo lubię jak sie patrza, ale nie z politowaniem..

jezeli sie wstydzisz, to zapewniam, ze nie ma powodu przeslij zdjecia bez obawy kazdy tutaj wie, ze jestem na 100 procent godny zaufania

Gość jaja nie lubią
pokazać możesz

Gość tluste uda
tez mam wielkie uda :( cwicze i cwicze, odchudzam sie a sadlo z tego miejsca zejsc nie chce :( dupka spoko jedrna, sterczaca - troche szeroka ale mam duze wciecie w talii to sie to musi gdzies skompensowac ale te uda wygladaja nieformenie - w najszerszym miejcu mam obwod 54cm, nad kolanem 39, przy wzroscie 173 i wadze 56kg a TY?

obiecuje, ze za chwile spale te zdjecia i zapomne o calej sprawie telefonem zrob bez twarzy, najlepiej z tylu, z boky, i z przodu smialo

Gość jaja nie lubią
ja mam małego penisa i jakoś chodzę po plaży

Gość masywne udka
co z tego, że góra szczupła i atrakcyjna, a dóół to klapa na maxa.

Gość jaja nie lubią
jak są jak na zdjęciu to nie rozumiem twoich obaw

Gość masywne udka
ale te nogi są obleśne, marzą mi się takie: http://www.lansik.pl/472/slynne-nogi/1/ a nie takie buły :( zaraz się rozpłaczę :( i ten cellulit. Faceci nie przeszkadza Wam takie coś?

to co jest na tym zdjeciu, to na pewno nie jest klapa osobiscie widze tam nawet palec bozy mysle ze moglabys mi sie spodobac chcesz sie ze mna zaprzyjaznic ? bez zadnych zobowiązan jestem sklonny cie terapeutyzowac codziennie kilka godzin

Gość 43627184032178042
hehe porównujesz się do Beyonce i jednocześnie zalisz że brzydkie nogi ogarnij się kobieto wychodx jak chcesz co nas to kurwa obchodzi

Gość masywne udka
masz maila, wyśle Ci?

Gość Pad14
No pewnie ze tak,takie mi sie podobaja,ani za chuda,ani za gruba,takie nogi sa dla mnie bardziej podniecajace niz te chude

Gość masywne udka
tłuste uda ja to samo i ten celulit kurwa mać! :(

Gość masywne udka
ja to samo tłuste uda;/ tylko + celulajt :(

Gość Ja tylko tak doradzam
Po pierwsze co sie przejmujesz opiniami obcych ludzi? i co z tego, że ktoś powie: o jakie grube nogi? Zresztą myślisz, że każdy nic innego nie robi tylko obserwuje i skanuje każdą mijaną osobę? Czesto nawet nie zwracam uwagi na mijane osoby i takie detale jak nogi. Tego kwiatu jest pół światu, dziennie sie mija masę kobiet, widzę je raz i nigdy wiedzej pewnie nie postkam, wiec co z tego, ze jedna ma grubsze nogi albo duzy nos? to nic nie znaczy. A jak jestes ładna, to pal licho te nogi i pupę, a co do cellulitu to faceci nawet nie wiedzą co to. Po prostu sie tym nie przejmuj, olej to. A jak komus masz sie spodobac, to i tak sie spodobasz pomimo swoich kompleksów.

Gość okim
Wyślij te zdjęcia do mnie: miniok7@wp.pl . Mogę Ci pomóc.