Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masywne udka

Masywne uda, pokazać?

Polecane posty

Gość riordan
masywne udka skad jestes???

Gość a po co ci ekspedientka
w ledzinsach to fiut i jajka fajnie widac

Gość te4y56rtu
co za udziska przez ten brak przerwy miedzy udami masz pewnie pocierane od wewnatrz nogi. wspolczuje, szczegolnie w upaly 🖐️

Gość te4y56rtu
ooi9o9p9

Gość iuouipp
oplljiolo

Gość masywne udka
z małopolski

Gość dziewczyno. ... ....
Ja twoich ud oceniac nie bede (choc przypuszczam, ze bynajmniej nie sa obiektywnie grube) zupelnie pomijajac te kwestie NAPRAWDE SADZISZ, ZE W LEGGINSACH (KTORE NIE MAJA SPOREJ DOMIESZKI STRECZU TUDZIEŻ NIE SA WYPOSAŻONE W METALOWA FISZBINY) / OBCISŁYCH SPODNIACH NIKT NIE ZAUWAŻY OBWODU TWOICH UD ???? NIKT DO TEJ PORY NIE ZDAJE SOBIE SPRAWY Z ICH KSZTALTU ?????. Byc moze moglabys owiac te kwestie mgielka tajemnicy ale wylacznie W OBSZERNEJ SPÓDNICY DO KOSTEK ALE NIE W LEGGINSACH NA BOGA!!! LEGGINSY SA W ZASADZIE JAK SPODENKI - NICZEGO NIE MASKUJĄ, WSZYSTKO BEZLITOŚNIE EKSPONUJA- WIEC SKORO ODWAZYLAS SIE NA NIE TO BODŹ KONSEKWENTNA - WŁÓŻ SZORTY!!!!!

Gość ggggrfkjmfkcfmjvkjm
gtofgvjfc

Gość masywne udka
Hm, wiesz co? W legginsach czuję się mega seksownie, teraz wiem, że gdyby nie pomarańczowa skórka to chodzilabym bez krępacji, a celulitu przez legginsy nie widać..

Gość masywne udka
.

Gość masywne udka
hm co to za pytanie jasne, że brnąć?

Gość hfgvdbfnjh hiungu
hjhnhbftghnh

Gość Pablo 83
(nie)normalna nie odmawiaj sobie;) Jeśli już byś miała problemy z wagą(BMI) to pomyśl jak je zrzucić ( ja już jeden pomysł mam na osobistego trenera:P) ale nie odmawiaj sobie przyjemności ;P.

Ja też. szczupła talia, ale uda i tyłek to porażka! mam szerokie biodra (100 z kawałkiem :D) i tyłek tak mi odstaje, że się go wstydzę. No bo wyobraź sobie jak to musi wyglądać, szerokie biodra i duża odstająca pupa :) Przy okazji niezbyt szczupłe uda... Więc kochana rozumiem cię doskonale, ale myślę że śmiało możesz eksponować wdzięki, bo w dobie chuderlaków i anorektyczek jesteśmy perełkami :)

Gość nikodemik33
Zszywka!A ja uwielbiam takie kształty!

Gość miłkowska
nie ma nic przyjemniejszego i podnieiecającego dla mnie niz to gdy w czasie seksu od tyłu moge objąć taką krągłą dupcie .Ach coś pięknego.Serio.Skąd jesteś?

Gość miłkowska
Choć sama jestem chuderlakiem.

Gość nikodemik33
no miłkowska jesteś kobietą bi? ale przyznam że tak też strasznie mnie podnieca.Zszywka NIE miej kompleksów.

Gość miłkowska hahahaha
No tak 175cm i 75kg faktycznie przepióreczka z Ciebie:D:D

Gość miłkowska
ale sie przyczepił Ale mi chodzi o biodra i dupcie.

Gość zaloz spodniczke
taka do połowy uda i będzie git, w tych majkatkach ja bym nie wyszła. Tzn ja bym wyszła ale ja mam szczuple uda. Moja kumpela ma takie nogi ty, jest mega seksowna ale ma porządne wcięcie w talii i nie eksponuje tego kawałka ud tuż pod tyłkiem, bo i nie ma czego pokazywać.

Gość może by tak ...
Biodra ? Dupcia ? To najbardziej podniecające części ciała i Ty je masz.Im większe tym bardziej kręcą.Powinnaś mieć kogoś kto uwielbia takie kształty :)

Pablo, wy tak zawsze gadacie, a potem oczy latają za szczupłymi laskami 😴 nie ze mną te numery ;)

jeśli zaczniesz trenować to zrobią ci się wielkie umięśnione udziska :classic_cool:

Gość Rumpel
Mam to samo w domu, jak idzie jakaś dziewczyna puszysta nieco, z grubszymi nogami, to zaraz komentarz, mojej ślubnej fu! obrzydliwe! I to przy dorastającej córce! A ja powiem tak: zawsze puszyste dziewczyny były dla mnie najbardziej seksowne i pokazuj jak najwięcej i jak najczęściej! Facetów lubiących więcej ciałka u dziewczyny jest więcej niż ktokolwiek myśli, tylko mało który się przyznaje, bo niby "siara". Przykre. ps. moja ślubna była nieco puszysta, ale bardzo schudła (niestety).

Ja nie mam kompleksów nikodemik, ale przyznaję że dopiero czuję się pewnie jak jestem na obcasach :D ogólnie to krągłe kształty nie są złe, szczególnie jeśli ma się coś niecoś pod kopułą i piękną twarz :)