Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatuszukam

Jakie kolory modne na lato?

Polecane posty

Gość jatuszukam

Mam prośbę bo się już pogubiłam. Jakie kolory będą modne tego lata??? mozecie coś doradzić? Niby wszędzie ten miętowy, ale jak to jest - czy ten kolor i to wszystko?

Gość lolaloleczka1233333
zajrzyj na amazinggirl.pl maja piekne sukienki i bikini. duuuzo modnych kolorow ;D

Gość samaaprawda
ja widze zalewy kolorow - i uwielbiam to ;) indygo, turkus, morski, brzoskwinia, koral, jaskrawy zolty i kawa z mlekiem - mmm piekne kolory. a mieta to juz w ogole kosmos :)

Gość zolty i malinowa
czerwien

Gość wiśnióweczka
ja też uwielbiam kolory i siebie w kolorach ;-) jak przypomnę sobie swoje czarne letnie bluzki to aż wierzyć mi się nie chce, że lubiłam je nosić... w tym roku kupiłam sobie kilka koszulek neonowych jaskrawych sportowych /pod bluzę, na rower, działkę/, a do pracy i na co dzień wybrałam bardziej stonowane kolory - lekki pomarańcz/łosoś/brzoskwinia, żółty, koral... no i zaszalałam z kolorową marynarką i spodniami w kwiaty i o ile spodnie miałam już na sobie i są super to marynarka na razie czeka na swoją kolej...aż się odważę ;-) mięta jest ładna, ale nie wszystkim pasuje. Ja osobiście niespecjalnie wyglądam w tym kolorze, nigdy nie lubiłam zieleni i blado w tym wyglądam.

Gość bezcenna rada
to szmaragdowy tez robi sie b modny

Gość rfrrrrerre
faktycznie, też gdzieś czytałam, że szmaragdowy jest modny. Ale i tak obecnie gdziekolwiek się wejdzie do sklepu to królują kolory- i bardzo dobrze, ja uwielbiam kolorowe ciuchy.