Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Honnecker

Szukam pomocy!

Polecane posty

Gość Honnecker

Witam Was serdecznie! Szukam pomocy! Posiadam w spłatach dwie karty kredytowy. Są one cholernie dla mnie cholerny obciążeniem. Przy czym w jednej z nich zalegałem 30 dni ze spłatą i chyba to jest już w BIK. Chciałbym spłacić obydwie karty i zrezygnować z nich. Aby je spłacić to rzecz jasna musiałbym wziąć kredyt na około 10 tyś. i tym samym zamiast dwóch większych mieć jedną mniejszą... Dostałem taką ofertę z Santander'a . Chciałem skorzystać jednak nie przeszedłem weryfikacji bo "coś jest w BIK" jak Pani powiedziała. Domyśliłem się, że chodzi o tą zaległość o której wcześniej pisałem. Czy ktoś z Was był w podobnej sytuacji? Jak sobie z nią poradził? A może ktoś z Was specjalizuje się w tego tupu sprawach i może mi pomóc. Jestem z Łodzi. Czekam na odpowiedzi z niecierpliwością.

Gość syrenkamako
Czemu liudzie są takimi idiotami???? Dostaja karty kredytowe ...swirują kupują ale do głowy im nie przychodzi ,że trzeba otem spłacać.!! Jak jesteś w biku to nigdzie nikt nie da Ci pożyczki...zapomnij!!!!! Jedynie ratują cię takie pozabankowe typu prowident.W to gowno to juz się wogóle nie pakuj...to jest dopieromasakra ....... koleżanka wzieła tysiaka a spłaca 2 i spłacic nie może.....ja pierdole co za patologia

Gość lazybatusu
Kiedyś miałem kartę kredytową z limitem 10tys. Wykorzystywałem ją do wszystkiego. Potem w całosci spłacałem ją i to szybko bo stać mnie było. I tak robiłem 2 razy. Teraz zarabiam 1 500 złoty i zrezygnowałem z niej aby nie wodziła na pokusę. Teraz to nic nie da się zaplanować w tym jeb. kraju bo z dnia na dzień zmienia się Twoje życie. Myśle, że autor postu jest tego przykładem. Miał lepiej i mógł pozwolic sobie na pewne rzeczy wiedząc, że wszystko się ureguluje. Teraz ot tak zmieniła się sytuacja zawodowa/finansowa i są tego konsekwencje. Ludzie jedzą tynk ze ścian żeby jakoś było. Jeśli według syrenkamako każdy kto sobie coś planuje w ramach swoich możliwości est idiotą to niech się puknie w główke