Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zioła prowansalskie...

jaki dobry wózek wielofunkcyjny w rozsądnej cenie możecie mi polecić?

Polecane posty

Gość Timma
My z mężem kupiliśmy Expander Macco. Ma w zasadzie wszystko, co jest potrzebne rodzicowi, aby komfortowo spacerować z dzieckiem. Jest duża gondola, praktyczna torba, folia przeciwdeszczowa i wszystkie potrzebne dodatki. Co wyróżnia moim zdaniem ten model spośród wielu innych? Jakość wykonania.

Gość gość
Ja mam bardzo dobre zdanie o Polskiej firmie tutek. Warto zajrzeć na ich stronę i zapoznać się z oferta.

Gość mamusiowa
Spodobały mi się dwa wózki w sklepach roan bass i anex sport. Mąż bardziej jest z anexem patrząc na wykończenie i amortyzację, mnie się podoba ze względu na designe, więc raczej anex w kolorze rainbow lub arch q

Gość petrella
Ja mogę Ci polecić amelis hugo zapłacisz za niego mniej niż 2 tys a jest naprawdę śliczny, ma dobre wyposażenie, ja niczego już do niego nie musiałam dokupić, ma dobrą amortyzację, wentylację i duże koła więc sprawdza się w każdym terenie.

Gość gość
Sprawdźcie sobie wózki Adamexu, są bardzo dobre jakościowo a cenowo nie przerażają. My mamy z mężem akurat model Vicco 3w1. Jest wygodny w użytkowaniu, ma dobre amortyzatory i jest dobrze wyprofilowany.