Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HLPHLPHLP

Mam przecucie że mojej przyjaciólce stala sie krzywda

Polecane posty

Gość HLPHLPHLP

Ostatnio mielsimy słaby kontakt. Chcielismy byc razem ale czesto na nia krzyczalem ze jest cicha i malo mowi. Ogolnie za to ze nie mamy kontaktu. obwinialem ja. Ona byla jakas skryta. Mieszkamy na dystans. Nigdy sie ie widzilismy. Kiedys gralismy w spolna gre. Ja jzu tam nie gram ale ona tak. Stalo sie cos dziwnego bo poszlamsie kompac o 22.00 i od tametgo czasu nie pisala. Mialem zadzwonic. Mielismy pogadac. Wyszla tez z gry i sie pozegnala. Ona ote porze przesiaduje ale dzis pozegnala sie zanim poszla kompac. Co ja mam zrobic ? dzwonic jutro na policje jak nie odbierze ? anjchetniej dzwnil bym dzis. poradxzcie prosze

Gość HLPHLPHLP
To powazna sprawa, Co ja mam robic ? Halo ?

Gość HLPHLPHLP
Czuje e cos jest nie tak. Do tego ta pogoda + sny. Tylko podurzaja moje nerwy. A jezlei podciela sobie zyly ? gdybym teraz zainterweniowal pewnie byla by szansa. Co mam robic ? A moze ktos ja napadl ? mam 10 nzarnych scenariuszy

Gość HLPHLPHLP
O piosekach to pogadacie ale jak życie ratować już nie. Kurfa masakra ://

wydaje mi sie ze panikujesz masz powod by podejrzewac ze cos sobie zrobila? miala jakies czarne mysli? czy pozegnala sie w taki "wyraznie ostateczny" sposob czy raczej w stylu "jestem zmeczona dobranoc"?