Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Litościiiwaa

Ale przegrzewacie dzieci - TO straszne co widzę ...

Polecane posty

A jeżeli chodzi o wychodzenie w samym body to całe lato dziecko tak wychodziło i uważam, ze ma mu być przede wszystkim wygodnie, nie dbam o odczucia estetyczne pani z kafeterii.

Gość no szkoda tych dzieci
Teraz bylam na zakupach, ubralam koszulke i rybaczki i myslalam ze sie ugotuje, bo goraco. Corce zalozylam sukienke letnia. A na ulicy szla babka, pchala wozek, sama miala bluzeczke z kr. rekawem, a dziecko w wozku (ok. roczne) mialo gruba bluze, chustke na szyi, ciepla czapke, spodnie i adidasy. Az zal bylo patrzec. Pewnie ja zmylil wiatr (bardzo cieply) ale dziecko jechalo wystawione na slonce i policzki mialo czerwone jak burak.

Gość udbbbd
No tak kocmoluchy,elegancka kobieta nigdy z dzieckiem w spiochach nie wyjdzie

No tak jesteśmy kocmołuchy ty super elegancka a moje dziecku wygodnie i to mnie najbardziej interesuje.

Gość niuniulkai
nie wiem co się czpiacie przeiez teraz te wszystkie body śpioszki robią śliczne

Gość moj syn tez w zeszlym roku
jezdzil na spacery np w body i skarpetkach, wazna wygoda, a nie pokazanie sie teraz ma niecale 2lata i ubieram go czasem nawet lzej niz siebie, bo poci sie szybko

Gość moją półtoczną córónię
ubieram na spacer wyłącznie w garsonkę i szpilki. :classic_cool:

Gość anka skakanka :)
Pogoda się zmienia w ciągu dnia,dlatego jak dziecko wychodzi rano,a wraca po południu,powinno być ubrane ,,na cebulkę''.Moja wczoraj miała krótkie spodenki,krótki rękawek i sandały,a i tak się spociła,aż rumieńców dostała.Syn kuzynki chodzi teraz w polarze :/ Ona twierdzi,że to dlatego,że choruje... I nie da sobie wytłumaczyć,że to pewnie dlatego jest ciągle chory,bo jest przegrzany.

dziecku ma byc przede wszystkim wygodnie. nie mowie, ze zalozylabym dziecku samego bodziaka na impreze imieninowa u cioci albo wesele. mowimy o stroju ma codzien! za to spiochy moim zdaniem czesto robia wlasnie takie "wyjsciowe". pajace juz niekoniecznie, ale spiochy tak. i moim zdaniem bardzo dobrze, bo wygodniej niz w spodniach.

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
no zaraz zaraz, body =/= halka jeżeli już to raczej body=koszulka na ramiączka. A w takich to jak najbardziej chodzę po ulicy jak jest gorąco. Ta analogia z body i halką jest kretyńska.

Gość ttdstdsdts
body i czapka.wszystkie mamy krzycza ze za chudo go dzis ubralam. ich pociechy maja czapke,adidasy i polarki:) bo maj!

Gość Litościiiwaa
Majówka było "przenośnie" bo wiadomo ze w ten weekend było zimno..:/ Ogólnie chodzi o maj...nie zmyślam sama widziałam na włąsne oczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tez ubieram body i wiem,ze dziecku w nim najwygodniej:) Teraz robią bardzo śliczne-wystarczy zobaczyć w h&m czy nawet mayoral,i tak samo jak dziewczyny na wyjścia moje dziecko ma inne ciuchy (czyt.eleganckie :P )

Gość idelaaaa
tez sie z tym zgadzam wiele matek ubiera dzieci za cieplo, ja ubieram corke tak jak siebie jesli ja mam krotka bluzke to i ona,ma poltora roku,niestety tez ciezko ubrac dzieci bo pogoda bardzo szybko sie zmienia wychodzac z domu moze byc zimno a za 10 min przestanie wiac wiatr i wyjdzie sloneczko i jest goraco,ja wtedy ubieram corke tak by bez problemu ja rozebrac sciagnac bluze itd,i denerwuje mnie jak widze roczne dzieci w czapkach po co?

Gość idelaaaa
a i tak sie zawsze nasluchaam od ciotek klotek ze za cienko ubralam dziecko

ale co to znaczy "denerwuje mnie, jak widze dzeci w czapkach"??? przeciez to nie twoje dziecko. jak cie moze denerwowac, ze ktos zaklada czapke? a jak widzisz kobiete w szpilkach albo faceta w garniaku to tez sie denerwujesz?

Gość typiara z cycami
A mnie rozwalaja teksty :" moj w tym i w tym (czyli jak lekko ubrany), a WSZYSTKIE INNE DZIECI w jakichs tam megacieplych ubraniach. Moze wy sie wybierzcie wszystkie jednoczeanie w jedno miejsce,to nie beda WSZYSCY za cieplo poubierani. choc kto wie

temat rzeka ja ostatnio specjalnie patrzylam na wszystkie mijane dzieci- natchniona kafeteria i tematami jak to dzieci sa przegrzewane prawde mowiac moze ze dwa przypadki widzialam ze dzieci byly ewidentnie za grubo ubrane ale tez nie bylo tak, ze siedzialy opatulone, mokre i koloru bordo zanosily sie placzem dzieci sa rozne, tez wola jak im cieplej albo nie znosza przegrzania z moja nie przeszedlby numer z gruba czapa i polarem w uplany dzien :P

Gość hshnsnd
Tylko biedota wychodzi z dzieckiem ubranym w spiochy

Gość a co masz do rocznych dzieci
w CZAPKACH ???? moje dziecko nosi -cieniutką,przewiewną ale MA -chroni głowkę przed słońcem i uszka:)