Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMAMMMD99FF

CZY WAGA 55 KILO NA WZROST 170 CM TO DUZA NIEDOWAGA WG WAS??

Polecane posty

Gość MAMAMMMD99FF

mam juz 29 lat i powinnam wazyc więcej niestety ale cięzko zdobyc te dodatkowe kilogramy niestety :( a wy jak sie czujecie z taka niedowaga i czy tez jestescie postrzegane jako wychudzone ?

Gość dfdffgfgg
idź do psychiatry trolu bo zakladasz ten temat co kilka dni, ty jestes chora psychicznie, powinnas brac leki

Gość MAMAMMMD99FF
pierwszy raz tu jestem pisala tu jakas maniaczka ale ta ktora miala ponad 30 lat i wazyla 53 kilo a ja waze 55 kilo na 170 cm niekulturalna dziewczyno.

Ciężko stwierdzić bo nie widzimy jak wyglądasz. Ja np. mam 166 cm wzrostu i ważę 52 kg, według mnie wyglądam okej (jestem szczupła, ale wyglądam zdrowo, a nie jak szkieletor). A z reguły jest tak, że to te pulchniejsze kobitki uważają cię za wychudzone oraz babcie :P Większości facetom ponoć podobają się bardziej "pulchne" kobitki, mój np.woli mój miękki brzuch, niż jak kiedyś miałam samą skórę i kości, a innym razem mięśnie.

Gość prawie w sam raz no zmoze
z 2kg mozna by wiecej ale te 55 to nie niedowaga to jeszcze norma pewnie wygladasz super zobacz sie w lustrze

Gość odgblkp
tak czy inaczej potrzebujesz dowartosciowania bo to jest normalna waga! leczyc powinnas sie ale na glowe :/ przytyc ciezko nie jest gorzej schudnac tylko ze u ciebie +5kg i bedzie nadwaga

Żartujesz? Jestem o 8cm wyższa i ważę około 60kg. Do głowy by mi nie przyszło, że mam niedowagę:) Mam piękne, smukłe ciało.

odgblkp - nieprawda, niektóre kobiety i dziewczyny mają z tym duży problem. Znałam taką co jadła za trzech bo chciała przybrać na wadze a ciągle wyglądała jak szkieletor. Różne są ludzkie organizmy...

Gość DZIEKI ZA ODZEW KOBIETKI
JA CHCE PRZYTYC ZA WSZELKA CENE TYLKO Z POWODU TEGO ZE MI DOKUCZAJA WSZYSTKIE KOLEZANKI ZE CHUDZINA JESTEM I RODZINA I CIOTKI Z DALEKA JAK PRYJADA TO TEZ DOKUCZAJA ZE MARNA JESTEM NA SWOJ WIEK I W CIAZE NIE ZAJDE.. MAM W BIUSCIE 97 CM w talii mam 75 cm ale dupa mala jak u faceta bo tylko 92 cm posrodku tylka czyli w bioderkach :( na moje nieziemsko dlugie nogi to za mala dupa jak na swoj wrost mam za dlugie konczyny i dolne i gorne :( nogi mam dlugie jak u laski ktora mierzy 180 cm :(

Gość spoko loko
mam tyle samo wzrostu, a waze 51 :O Jestem chuda, źle sie ze sobą czuję, poza tym jestm blada bo po prostu nienawidze się opalać, i mam wiele innych kompleksów.

Ja całe życie (prawie) maiłam niedowagę dużą - dopiero teraz się unormowało (po dzieciach)

Gość vccvvc
dokladnie tak

nie nie robie jaj jestem cholernie drobnej kosci jestem bardzo drobna jesli chodzi o budowe i do tego te dlugie rece i nogi robia swoje.. nikt by w zyciu nie powiedzial ze mam 75 cm w talii bo nie widac tego w ogole..jeszcze mi krego na dole kregoslupa wystaja nawet więc nie robie sobie jaj

Gość nie przejmuj się
jeśli normalnie jadasz i nie tyjesz to widocznie taka twoja uroda. Jestem 10 lat starsza od ciebie, mam 160 i ważę 42kg. Jestem zdrowa, tylko taki mam metabolizm, a każdy kto jadłby tyle co ja, pewnie byłby już okropnym grubasem. Aha, "po drodze" urodziłam 2 dzieci i tyłam wyłacznie w ciąży a potem fruu i waga wyjściowa. I niecvh tu nie piszą, że przytyć łatwiej niż schudnąć. Wręcz odwrotnie. Obejrzyjcie sobie programy gdzie spotykają się grubi i chudzi i żywią się dietą tego drugiego. W miesiąc grubasy na diecie chudziaka chudną 5kg, a chudziaki żywiąc sie dietą grubasa tyją 0.30 kg jedząc nonstop z przegryzkami w postaci słodyczy :)

Gość a tak z ciekawosci podaj wymia
PODAJ WYMIARY NÓG ile masz w udzie pod posladkiem w najszerszym miejscu ile po srodku uda i ile w kolanie ile w lydce na stojąco mierz centymetrem zobacze czy masz chude nogi i porownam ze swymi

Gość offjd
idz sie leczyc

DZIEKI ZA ODZEW KOBIETKI - Nie rozumiem chęci przytycia. Jeżeli rzeczywiście jest tak jak piszesz to te "dokuczające" zazdroszczą Ci. Z wymiarów które podałaś masz bardzo kobiece kształty, ja w każdym miejscu mam około 10 cm mniej nie nie wyglądam źle, niezdrowo, chudo, zwał jak zwał. Nie przejmuj się tylko pokaż pewność siebie i szczyć się swoimi kształtami.

no juz zmierzyłam.oto wymiary mojej nogi:):):) nie wiem po co i co to da ale zmierzyłam specjalnie dla ciebie:):) UDO NAJSZERSZE MIEJSCE U GÓRY 54 CM UDO POSRODKU 49 CM KOLANO 38 CM ŁYDKA NAJSZERSZE 34 CM KOSTKA 21CM NADGARSTEK : 14,5 CM WYSTARCZY ????????

DUZA MI NIE MAM KOBIECEJ BUDOWY BO DUPE MAM MALUTKA :(:(ECHH TYLKO 92 CM W TYLKU A DOKUCZANIE JAKA TO JESTEM CHUDZINA TO TAK DOLUJE ZE MAM PRZEZ TO NIERAZ LZY W OCZACH...CIEZKO MI NAPRAWDE CIAGLE SLUCHAC JAK TO NIC NIE JEM PEWNIE ....a jem wiecej niz wielki facet :(

Gość nie przejmuj się
aha i jeszzcze wymiary 82/59/82 Jak widzisz i z takimi wymiarami spokojnie dzieci można urodzić :)

DZIEKI ZA ODZEW KOBIETKI - to ile ty chcesz mieć w tyłku? Wychodzi na to, że preferujesz brazylijskie kształty, ale niestety jak się tyje to nie w tych miejscach w których się chce.

Gość nie przejmuj się
i masz jeden kłopot z głowy na zawsze - olewasz wszelkie możliwe diety, możesz jeść to co chcesz bez żadnych ograniczeń a koleżanki ciągle kalorie liczą. To co ciebie odchudza je tuczy :) Natomiast możesz mieć kłopot z osteoporozą. Idź się zbadaj i być może preparaty wapnia powinnaś przyjmować dla uzupełnienia kości.

chce miec w tylku 95 cm :) byloby idealnie do mojego wzrostu i dlugasnych nóg:)

a czemu moge miec klopot z osteoporoza???nie rozumiem :(

Gość lilka 0000
Ja mam 36 lat,161 cm i waże 49 kg.A urodzilam 3 dzieci i nie moge przytyc.W ciąży przytyłam 20 kg,a potem waga stopniowo spadała.Mąż mówi ze nie ma za co zlapac bo mam malutkie piersi a w ciąży miałam duże.

Gość teraz bedziesz
mam 166, obecnie po ciazy waze 59-60 kg, przed ciaza wazylam 55-56 i kazdy mowil ze szczuplutka jestem, oczywiscie chcialabym wrocic do wagi sprzed ciazy i uwazam ze wazysz ok.lepeij byc szczuplym niz miec nadwage

Gość rODZkiewka
ILE TYCH TEMATÓW JESZCZE ZAŁOŻYSZ TROLLU