Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ncngfj,d

Częste bóle a porodu brak

Polecane posty

Gość ncngfj,d

Jestem już dwa dni po terminie.Już od jakiegoś czasu w ciągu nocy budzi mnie silny ból jak na okres,który po jakimś czasie zmienia się w skurcze.Zaczynam więc je liczyć, są co 8 czasem 10 minut, kiedy zbieramy się do szpitala bóle ustępują, tak już któryś raz miałam.Mam już tego naprawdę dość, zastanawiam się czy będę w stanie urodzić bez pomocy np.jakiś środków.Do szpitala mam się zgłosić tydzień po terminie.To moja druga ciąża, w pierwszej od razu urodziłam.Czy któraś tak z was miała?Czy to normalne,czy jednak powinnam iść do lekarza?

Gość na ktg chodzisz
codziennie lub co drugi dzień?

Gość ncngfj,d
No właśnie nie chodzę, lekarz mi nie zlecił bo nie widzi powodu:/

Gość na ktg chodzisz
olej zdanie lekarza. standardowo się robi ktg. obowiązkowo chodź na ktg. u nas w szpitalu prywatnie było po 20 zł. po terminie trzeba sprawdzać tętno dziecka. inna sprawa, że jeśli nawet skurcze ustąpią a bardzo się zamartwiasz, to jedź do szpitala. nie odeślą ciężarnej po terminie. położą cię na patologii ciąży i będą czekać. z doświadczenia wiem, że pobyt w szpitalu jest mniej stresujący niż czekanie w domu.

Gość rocznica urodzin mego dziecka
idż do szpitala. Mialam podobnie ! Moj syn urodził się przez cesarskie cięcie. wody odeszły po badaniu - zielone ! dziecko owinięte pępowiną która ciągnał jak sie obracał.