Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Lubicie silnych umięśnionych mężczyzn ?

Polecane posty

Bardzo lubię :) średnio umięśnionych, przystojnych, wysportowanych, rozmownych, miłych i inteligentnych :) sam wygląd nie wystarczy

Gość kolejne glupie pytanie
kobieta wyroznia sie delikatnoscia, biustem, pupa, a facet sila, meskoscia, miesniami, wiec nie moze wygladac jak dziecko w gimnazjum same patyki i wiotkosc, choc przerosniete karki maja to skrajnosc, trzeba podchodzic do wszystkiego z mozgiem a nie pustakiem ... naturalne, ze silny, umiesniony "naturalnie" (nie jest chudy ani przerosniety po suplach i silce w nadmiarze) mezczyzna wzbudza pozadanie u kobiet, natura, biologia, a nie upodobania, choc upodobania moga byc co do samego wygladu faceta, mi podobaja sie mezczyzni 'srednio' umiesnieni

Ja lubię bardzo umięśnionych, nie cierpię chudzielców i grubasów.

Gość mi podobaja sie slabo umiesnie
ni faceci, bardzo to juz karczyska i dresiwa bleeeena takich leca tylko blachary i solary

jestes z 92 roku i masz jakis fat do spalenia?

ja jestem takim średnio umięśnionym i myślę, że lubią :) podświadomie chyba czują, iż taki facet jest dobry w łóżku bo musi mieć kondycję, wytrzymałość no i niekiedy podnieść, przytrzymać, obrócić itp :P widać też że jest systematyczny i konsekwentny (bo mięśni w ciągu tygodnia się nie wypracuje), a to też pożądane cechy u faceta. "koksy" też mają powodzenie, ale u specyficznego rodzaju kobiet. na siłowni zawsze dziwię się po co ludzie ćwiczą mięśnie "kapturowe", przecież to prowadzi do połączenia głowy i ramion (z zanikiem szyi).

Gość bzdium
srednio i naturalnie to jest to. ale i to niekonicznie, byle nie byl gruby! nie zalezy mi na tym, zeby facet mnie podnosil i pbracal z lozku, ale zeby mial rozwiniety umysl do wielogodzinnych wspolnych rozmow przy winku i muzyce, oraz podobny swiatopoglad i zainteresowania :)

Gość fdgtrr
Kobiety lecą na skrajności albo koksów albo na grubasów, normalny facet nie ma szans.

Tak ja lubie dobrze zbudowanych i postawnych facetow , przypakowanych ale nie az do wersji bodybuildingowej. I najlepiej zeby trenowali sztuki walki :-P

Gość dziewczyna po awf...
lubimy

Gość kobieta27ipol
uwielbiam umiesnionych jak prawie wszystkie kobiety, sa jeszcze babochlopy ktore lubia obrzydliwych lalusiow bez miesni

Musi miec ksztalty. Nie moze miec suchych rak kosci barkow i bioder na wierzchu. Musza byc ladnie zarysowane lapki, kosteczka na brzuszku i wciecie w biodrach umiesnione a nie odstajace kosteczki. Nie lubie napakowanych, zreszta najlepszy jest taki, ktory jest sprawny i zwinny

zależy co masz na myśli lubię silnych mężczyzn i tych którzy mają zarysowane mięśni, ale gustuję w szczupłych bądź normalnej postury, "pakerzy" nie są seksowni

Gość boski jay
żyły jak kable