Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jewraczyj4

bieda na Ukrainie

Polecane posty

Gość gość
wy tępe k***y zachwalające LOLskie "osiągnięcia" nie porównujcie nas z ukraińskim bydłem! napiszcie jak wyglądała RFN w 1970 r! czyli 25 lat po zakończeniu II wś.!!! gdybyśmy mieli polskie rządy w Warszawie , to od 1989 już dawno prześcignęlibyśmy tzw Zachód. takie położenie! takie bogactwa! Polacy też potrafia pracować! a mamy płace na poziomie 250 funtów miesięcznie - za harówę wykańczającą psychicznie i fizycznie. 3 świat! i co z tego że ukraina to 4 świat??? :O

Gość gość
I niech Dalej biedują zabijali Polaków i polskie dzieci a teraz chcą do polski to zwykle śmiecie i tyle won z Polski!

Gość gość
Żebyś się nie zesral jaka polska bogata , ludzie nadal na wsiach do drewnianych Kibli sraja

Gość gość
Teraz na Ukrainie jest jeszcze biedniej. Lwów tonie w śmieciach.

Gość gość
W Polsce też jest bieda i syf , w jednej wsi rok temu drogę wybudowali , Ci ludzie żyli przez setki lat bez bitej drogi

Gość gość
W Niemczech też jest bieda i syf. Hamburg tonie w bezdomnych imigrantach i ich koopach na trawnikach. Ale w Niemczech na śródleśnych parkingach dla TiR-ów, zawsze stoją po dwie budki toi-toi. A w Polsce trzeba schodzić do lasu i robić koopę w krzakach. A na Ukrainie jest jeszcze gorzej, bo tam nie ma nawet parkingów, tylko nieubite pobocze :)

Gość gość
Jakoś nie widziałem jeszcze w Polsce biednej Ukrainki. Chodzą nawet ładniej ubrane niż Polki. Smartfony, najnowsze telefony, markowe ciuchy.

Gość gość
Przeskok między Polska a Niemcami jest większy niż miedzy polska a Ukraina , jak widzę niektóre polskie miasta to wyglądają jak Ukraina albo gorzej , w Holandii miasta to sa cuda estetyki

Gość gość
Mogę potwierdzić słowa Pana u góry , widziałam młode ukrainki i wszystkie na nogach buty nike albo jordany, W ręce smartfony wielkie jak ręka , z tabletami je często widzę jak mieszkają w sąsiedztwie , ubrania takie ze az mi się wstyd zrobiło , nie było wcale po nich żadnej biedy widać

Gość gość
kiepskie provo , na Ukrainie mają całkiem dobrze

Gość gość
Mogę potwierdzić słowa Pana u góry , widziałam młode ukrainki i wszystkie na nogach buty nike albo jordany, W ręce smartfony wielkie jak ręka , z tabletami je często widzę jak mieszkają w sąsiedztwie , ubrania takie ze az mi się wstyd zrobiło , nie było wcale po nich żadnej biedy widać x buahahahhahhah co za debilka

Gość gość
Debilem to jesteś Ty i to do kwadratu , jak nie wiesz jak żyją Ukraińcy w Polsce to zamilcz , ukrainki u mnie w szkole chodzą ubrane dużo lepiej niż Polki

Gość gość
Nawet jakaś ukrainka się wypowiadala o Polakach ze sa czeresniakami myslacymi ze ukraincom Polska imponuje , powiedziała : Polacy myślą ze sa cudem dla ukrainek a to bzdura , sami wyjeżdżają na zachód więc to wywyzszanie jest nie zrozumiałe , są tacy sami jak Ukraińcy choć maja ciut lepiej

Gość gość
Jak mnie to obrzydza, polaczki spuszczajace się jaka to polska bogata :D gdybyśmy byli bogaci to by miliony Polaków nie uciekalo do Anglii :) W Anglii kupienie perfum Chanel czy dior to standart nawet dla ludzi na socjalu, W Polsce to rzecz "eksljiuzivna" , albo w Polsce zjeść sushi to tak elitarne zajęcie ze trzeba się połowie znajomym pochwalić gdzie na zachodzie to normalny obiad albo śniadanie , więc przestańcie się wyzywaszac nad ukraincami bo jesteśmy taka sama biedna cholota

Gość gość
Polska jest nawet biedniejsza od Litwy i Czech

Gość gość
Już nie mowiac ze ściga nas Rumunia :D

Gość gość
Popatrzcie na polski serial dokumentalny "chłopaki do wzięcia " , mieszkają w chatach jak chłopi sredniowieczni, drogi nawet asfaltowej nie mają , popatrzcie jak nieraz ludzi na wsi w wiadomościach pokazują , rozpadajace się ruiny , nie gadajcie ze na Ukrainie bieda jak w Polsce to samo

Gość gość
Dziwi mnie zawsze jak ludzie mogą mówić ze na Ukrainie bieda , u nas we Wrocławiu jest pełno Ukraińców i ukrainek , i chodzą lepiej ubrani od Polaków , dziewczyny wstawiaja non stop na instagrama zdjęcia z nowymi stylizacjami albo z jakichś restauracji , gdyby byli tacy biedni to by ich stać nie było , a po drugie chyba z was nikt na Ukrainie nie był bo Ukraińcy mają czasem domy jak wille , Ukrainiec jak stawia dom to stawia pałac , bo tam rządziło bizancjum i musi być na bogato , to jest bzdura ze ukrainki chodzą ubrane jak prostytutki , maja ładniejsze i bardziej eleganckie ubrania od Polek , jakieś żakiety sukienki kapelusze i najczęściej sa brunetkami , no i lubią malować usta na czerwono / buraczkowo (takie bordo)

Gość gość
Ukrainke można poznać po mocno pomalowanych ustach i grubych czarnych brwiach i

Gość gość
Bieda na Ukrainie to może jest na wsiach ale na pewno nie w Kijowie gdzie Warszawa przy nim to wies ala kozia Wólka , popatrzcie jakie sa dzielnice w Kijowie ile masseratti na ulicach , Mercedes to pojazd dla biedoty w Kijowie

Gość gość
Wszyscy jesteście idiotami co komentują wyżej . Hmm... Ukrainki mają markowe ciuchy . Może k***a dlatego ,że są już długi czas w Polsce ? Warszawa przy Kijowie to wieś ? Idź trolu się rozbiegnij i w ścianę jeb*ij . Każdy Ukraicec Polskę woli bo i bogatsza oraz bliższa kulturowo . Znam Ukraińca co zapieprza codziennie (w tym weekendy ) po minimum 8h by wyżywić żonę i dziecko i ciśnie się z sześcioma innymi Ukraińcami w ciasnym mieszkaniu .

Gość gość
15:33 Nikt teraz nie ucieka do U.K . bo okazuje się że standardy życia są jak w Polsce . Owszem ,wielu wcześniej powyjeżdżało ale wracają stadami.A Polaczkiem ty jesteś , czym ty w ogóle jesteś ? Nie spyta! "Kim" bo twoja głupota czyni ciebie "coś" a nie kogoś

Gość gość
11:20 , biedy po nich nie widać bo są w Polsce . Tak samo jak Półki w U.K wyglądają jak księżniczki

Gość gość
Ukrainki w Polsce wcale nie wyglądają jak Polki . Są ładniejsze i lepiej ubrane . Polki ubiorem kopiują siebie nawzajem bo jest to tak zwana "moda" a Ukrainki mają swój oryginalny styl tak samo jak i charakter :)

Gość gość
11:17 szczyt głupoty towj wpis osiągnął . Między nami a zachodem nie ma już ażtakiej różnicy . Jak angielska reporterka wylądowała w Gdańsku to musiała że w Amsterdamie jest . Bo przecież w Polsce taka bieda niby jest .

Gość gość
Ukrainki ubierają się w polskich sklepach sieciowych więc też wyglądają jak Polki , nawet makijaż sobie robią jak Polki , wiem bo wiele z nich ma blogi modowe i od Polki bym nie odroznila , poprostu te które tu mieszkają upodabniaja się do nas

Gość gość
Kijów ma metro a po Warszawie to sobie możesz rowerem jeździć najwyżej , nawet ukrainka która przyjechała do Polski powiedziała ze Katowice to przyjemne MALE MIASTECZKO

Gość gość
Ukraińcy zabrali mi prace w Polsce. Polska dla Polaków.