Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedronka i kropki

Smoczek MAM

Polecane posty

Gość myślicie że starsi ludzie albo
robisz mega antyreklamę temu sklepowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! precz ze spamowaniem!!!!! :o

Gość Biedronka i kropki
pytam sie o firme MAM, o co ci chodzi? a sklep owszem, jesli Cie to juz tak boleśnie zastanawia: śmiał mi się spodobać, znalazłam go ze 3 tygodnie temu, moj syn jest zadowolony z koparki, ja jestem zadowolna z obslugi i kontaktu i mam go w ulubionych jak otwieram przegladarke- masz z tym jakis problem? Juz nie moze sie cos komus podobac? bo co, bo nie wrzucam samych linkow z allegro, ktore przywyklas uznawac za neutralne? nie wrzucam, bo aukcje na allegro sie koncza i link jest bezuzyteczny dla innych. To forum widze jest tak niepowazne jak o nim mowia- nic tylko sie poobrzucac nawzajem. Chyba Was zostawie w swoim wlasnym sosie Kafeterianki i pozostane przy dotychczasowym forum zamknietym, gdzie ludzie są kulturalni i nie czyhaja kogo by tu skrytykowac.

Gość myślicie że starsi ludzie albo
spadaj spamerko!!! :o

nie wchodziłam na linka ;) ale mog e odpowiedzieć w temacie. Moja córka odrzucila smoki MAM, nie pasowały jej za nic a wybuliłam na nie, bo swoje kosztują. Kocha za to NUKi. A my polecamy te swiecące nocą, bo w łózeczku tyka tylko taki malutki śmieszny punkcik. MAM nie polecam.