Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikol

prezent pomocy !

Polecane posty

Gość ikol

hej, co kupić dziewczynce na 2 urodziny ? z czego się najbardziej ucieszy ?

Ciężko powiedzieć, zależy od dziecka, każde jest inne... czym się interesuje, co lubi, na ile jest rozwinięta. Moja teraz niedawno kończyła 2 latka i mój brat się pytał co kupić i miałam ogromny problem żeby coś mu podpowiedzieć, bo córka na wszystko jest albo za mała albo ją to jeszcze nie interesuje. Kredki, ciastolina itp. - za mała bo zjada zamiast się bawić. Rowerek - za mała, wózek dla lalek - nie interesuje ją. Pluszakami też się nie bawi... ostatecznie dostała zestaw śniadaniowy z Kubusiem Puchatkiem (kubek, miseczka i 2 talerzyki), ale stety/niestety jest porcelanowy, więc może dopiero za rok jej dam do użytku. Ale jakby to było z melaminy to by był super prezent bo córka uwielbia Kubusia Puchatka. Myślałam też (ale już ma) nad zestawem "do herbaty" itp. dla lalek albo nad pacynkami bo lubi (też już ma kilka).

Gość ikol
własnie to jest ciężki przypadek - bo raczej zabawkami się nie bawi, choć ma ich dużo - ale raczej dopasowane dla młodszych dziecki - kostki interaktywne, farmer itp . Lubi baaaardzo spacery ... lalę ostatnio zauważyła w swoim życiu ... może wózek dla lalki, kołyskę ? nie za mała ? albo taką kuchnię do pokoju ...???

Jakiś czas temu też myślałam nad kuchnią, ale póki co nie mam gdzie tego wstawić, więc zastanów się czy będzie na to miejsce. Wózek dla lalek jest fajnym pomysłem o ile bawi się lalkami/miśkami. :) Podobają mi się też takie miniaturowe łóżeczka dla lalek i misiów, które można postawić obok łóżeczka dziecka i uszyć do tego mini-pościel :))

Gość ikol
uuuppp

Gość ikol
ma bardzo mały pokój, ale na stercie zabawek tych małych - zamiast nich można wstawić kuchnię, tylko większość jest od 3 lat - ale chyba nie zaszkodzi dwulatce ??

Gość ikol
up

a może skoro ma stertę zabawek to kup taką skrzynię na nie? Są nawet takie w kształcie zamku itp.

Gość hhg
f

Gość .ool
a może rowerek ? tylko dla 2 latka, to jaki ??