Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleńkaaaa

Praca w sanepidzie

Polecane posty

Gość oleńkaaaa

Witam, jestem absolwentka towaroznawstwa, czy mam szanse na prace w sanepidzie? Jakie są w ogóle zarobki w takiej placówce? Z góry dziękuję za każdą odpowiedź:-)

Gość a co niby w sanepidzie
ma robic towaroznawca? :) I dlaczego chcesz pracować akurat w sanepiodzie?

jak nie masz znajomości to zapomnij. zarobki na szeregowych stanowiskach- tragiczne, ale za to jest pełen socjal (grusza, 13-tka, paczki na święta itp)

Gość oleńkaaaa
Towaroznawca, to prawie to samo co technolog żywności. Jestem po specjalności kontrola i sterowanie jakością w gospodarce żywnościowej. Dlaczego w sanepidzie? Praca lekka(przynajmniej tak mi się wydaje) stałe godziny pracy, a dla kobiety to ważne..

Gość oleńkaaaa
Kurcze, najgorsze jest to, że wszędzie w dzisiejszych czasach potrzebne są znajomości :-(

Gość oleńkaaaa
Do Dave: 5000+ n co Ty. Pracuje w zakładach mięsnych już pół roku. Praca na 3 zmiany, każdy weekend pracujący =1500zł mieisęcznie (tyle wyciągam maksymalnie) a stresu co nie miara.

Gość gość
prace w sanepidzie mozesz dostac bez znajomosci, ale zarobki sa marne, 1400 zl, a dodatek 13stki raz na rok i tak nie rekompensuje tak niskiej pensji. Nie warto pracowac w sanepidzie

Gość Franka91
Towaroznawstwo w sanepidzie? to chyba średnio przydatne wykształcenie, ale zawsze warto próbować. Ja też myślałam o sanepidzie, bo tam jest stabilna praca na etat i dobre świadczenia socjalne. Ale kończę właśnie zdrowie publiczne na SAN w Łodzi i czuje się nieźle przygotowana do takiej pracy. Zajęcia były nie tylko teoretyczne, załapałam się na fajna praktyki a wykładowcy chętnie odpowiadali na pytania i tłumaczyli jeśli czegoś się nie rozumiało. Ogólnie ta akademia jest naprawdę świetną alternatywą dla państwowych uczelni. I teraz prowadzą nabór na rok akademicki 2014/2015.

Gość ŻyczliwyGość
Uciekaj jak najdalej od sanepidu. Zarobki (woj. kuj.-pom): stażysta 1550 zł brutto (stażysta - pierwsze zatrudnienie po studiach, przez rok), młodszy asystent 1650 zł brutto, asystent 1800 zł brutto - na tego ostatniego trochę sobie poczekasz. Premie śmieszne. Czasem w ogóle nie ma. Póki co są 13-stki. Podsumowując, pensja równa, nieco wyższa od najniższej krajowej. Pracy mnóstwo - jedynie działy zajmujące się higieną szkolną i oświatą zdrowotną mają czas na kawkę, pozostali biorą do domu. Nie polecam. Sam szukam czegoś innego. Głównie zatrudniaja po biologii, technologii żywności, zdrowiu publicznym.

Gość gość
pracuje w sanepidzie 10 lat, obecnie pensja 1800 na reke

Gość gość
Zarobki w Niemczech dla zarzadcow jakosci 1700€ tyle wyciagne ja na reke...PS.koszt wynajecia mieszkania 900€ plus opkaty za prad i wode...

Gość gość
Praca odpowiedzialna za psie pieniądze. Jak starszy Asystent do ręki 2000zł, łącznie ze stażowym - masakra.....:(

Gość gość
2200 na rękę z dodatkami po 10 latach pracy. Grusza, 13-stka. Paczek nie ma...