Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakkuictelefon

Jak kupowac telefon?

Polecane posty

Gość jakkuictelefon

No wlasnie, pojecia nie mam jak sie kupuje telefony :O Bo zawsze mialam po kims, a chcialam se kupic nowy bo ten juz staroc, ale ja nie wiem ja to sie robi :O Jakbym chciala na karte?

Gość jakkuictelefon
podnosze> Czy tylko na abonemanet mozna kupowac? :O Bo na stronie Play sa tylko telefony za zlotowke na abonament a ja nie chce abonamentu

Gość jakkuictelefon
Up! Bo naprawde nie wiem :O Jak pojde i powiem ze chce telefon na karte to mnie nie zabija smiechem?

nie zabija ale bedzie wiecej kosztowal, zobacz sobie oferty na karte tam zawsze sa podaje ceny telefonow

Gość pizzogłowa
allegro nie gryzie

Gość jakkuictelefon
Ale ja nei chce z allegro, ja chce z normalnego sklepu. I wiem ze beda drozsze bo na abonament sa za 1 zł i wiem ze na karte sa drozsze :D Ale o to chdozi ze bylam na stronie np. Play i tam sa tylko telefony na abonament.

kup starter sobie zjakiej sieci chcesz a telefon normalnie w jakims sklepie jest tego mnostwo albo nowy albo lekko uzywany zawsze troche taniej

Gość wiśnióweczka
jeżeli nie chcesz abonamentu ani mixu itp. to moim zdaniem bez sensu kupować telefon w salonie; dużo taniej jest w sklepach typu media*** lub nawet przez internet. Ja ostatnio zamawiałam córce telefon i różnica w cenie była kolosalna, zamówiłam przez internet z oszczędnością około 400zł.

Gość idziesz do sklepu
wybierasz i kupujesz. Jest w każdym większym supermarkecie, a RTVAGD Media Markcie czy gdziekolwiek. Wracasz z nim do domo wkładasz starą kartę sim i dzwonisz :)

Gość idziesz do sklepu
albo sprawdzasz czy jest w jakimś sklepie internetowym i tam kupujesz, bo zwwykle taniej. Kurier przywozi w 2-3 dni

Gość jakkuictelefon
glupia kafe posty ukrywa :O

Gość jakkuictelefon
a w EUro maja telefony?? Ja naprawde nigdy nie kupowalam to skad mam wiedziec? :O

Gość jakkuictelefon
Dobra, znalazlam juz na stronie euro i sprawdzilam - jest dostepny w "moim" sklepie, ale tylko 1 kolor to mam nadzieje ze mi nikt nie wykupi przedemna :D