Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaa20

Prośba o... poradę ;) ZDJĘCIE

Polecane posty

Gość onaaaaa20
Przepraszam Was że tak późno odpowiadam, ale odpowiedzi widzę dopiero po kilku minutach :/ kihja -> Ooooo kurcze, ale świetnie! Ja też nie mam żadnej diety, wyrzuciłam z menu fast foody, sporadycznie zgrzesze czyms slodkim.. :D Ćwiczę od 17 kwietnia, i właśnie efektów zero, myślalam że szybciej przyjdą. Bardzo zmotywowalaś mnie tym wpisem :P Nie poddam się, obiecuję :D ciotkaklotkadwa -> Trafiłaś w sedno. ;) Dziękuję. Prawictwo pospolite123 -> również dziękuję :) szamoni -> Jednak mam szczęście że trafiłam na swietnego faceta. Szkoda że tak mało ich :(

Gość szamoni
pewnie kolega ma ograniczone mozliwości wyboru:-D trzymaj sie go i się.pa

Gość onaaaaa20
theIni -> Nie mam zaburzen odzywiania itp, są inne kwestie. :) Mam na mysli leki sterydowe. Jednak powoli wracam do formy ) a Ty?? Masz problemy z odzywianiem??? Twoja waga moim zdaniem nie ejst taka zła, nie powinnas sie wstydzic. Może zakładaj spodnie przed kolano, ja tak robie i mam gdzies co inni mysla na moj temat.... nie będę się parzyć w taki upał :P:p szczerze Ci powiem że nie wiem jaki mam teraz biust bo trochę zmalał:(:. szamoni Nie sądzę by miał ograniczony wybór. Nie z takim wyglądem i charakterem.Może po prostu patrzy na coś więcej niż figurę, bo dorósł. I nie ma przerostu ego, jak niektórzy. Pa. :)

całkiem ładnie. pupa trochę mało okrągła i nad brzuszkiem jeszcze trochę popracuj i będzie idealnie ;)

Gość gggggeeee
wiesz co ci powiem? jestem anorektyczka i denerwuja mnie grubsze osoby. tzn to jest niezalezne ode mnie , irytuje sie przy nich,bo sie na mnie patrza itp ale czytajac twoje odpowiedzi an krytyczne komentarze wydajesz sie byc fajna osoba , nie jak te laski co prosza o ocene, a ptoem sie pruja ,bo ktos im prawde napisal. a jak sie ktos wydaje byc fajny to od razu wydaje sie byc ladniejszy i zgrabniejszy :) nie jestes 'za gruba'. sylweta do wyrzezbienia i bedzie bardzo ladna, zdrowa figurka

Gość freter
no ale szkuciory wiadomo farbowane.sztucznej lali z takim dupskiem to nikt nnie zechce

Gość dziewczyno a ty widzialas
kto tutaj przesiaduje?komentujace to grube stare maciory co ci zazdroszcza bo potencjal masz ogromny i wystarczy kilka kilo sie pozbyc bys byla super laska . masz biust, dlugie proste nogi, talie i gladka skore a co najwazniejsze jestes mloda!!! i tak je to boli ze nie dosc mloda to i ladna a te karakany chca zdolowac bo same sa nic nie warte!!!!

generalnie nie jest źle, wszystko na swoim miejscu. Tylko te 6-7 kg schudnąć i byłoby super.

Gość napiszę szczerze jak kobieta
masz wszystko na miejscu, ładną figurę klepsydry ładny biust, nogi jedyny problem to tłuszczyk na brzuchu i boczki nie odchudzaj się na gwałt bo schudniesz nie w tych partiach w których chcesz i ciało, zwłaszcza biust stracą na jędrności poćwicz twista, skrętoskłony, ćwiczenia wzmacniające boki tułowia (podpór bokiem, poszukaj w necie jak to zrobić) wyszczuplenie brzucha będzie problematyczne bo masz tendencję do odkładania w tym miejscu, pewnie sterydy też temu sprzyjają.... pomyśl o lipolizie iniekcyjnej, nie jest aż tak droga a ma dobre efekty w przypadku właśnie takich miejscu, w których trudno dietą i ćwiczeniami spalić tłuszcz pij zieloną herbatę, ureguluje trawienie i przyspieszy spalanie tłuszczu nie odchudzaj się bo tylko zniszczysz proporcje które masz, dbaj o ujędrnienie i wzmocnienie mięśni

Gość onaa7
Jak dla mnie to : - bielizna ble - z ciałem nie jest tak żle ale musisz duzo ćwiczyc bo widac ze masz sklonnosci do wciecia w talii - opal troche cialo, zawsze wyglada wtedy lepiej - cwiczenia na wzmocnienie miesni w nogach ! wygladaja wtedy o wiele zgrabniej

Gość kokunia
Dziewczyno, Ty masz figurę super laski! A raczej będziesz miała, kiedy trochę poćwiczysz i zrzucisz parę kilo. Masz duże wcięcie w talii, pełny biust i zgrabne nogi. Figura do pozazdroszczenia, tylko zrzuć te parę kilo, jeżeli oczywiście masz ochotę :)

Gość Mohamed Asir Allah
Mnie sie ty podobac .... dam ci kontrakt do moja firma

Gość tak,dostanieszjw
nogi typ kolkow:) boczki duze, cwiczyc:) i troszke sadelka masz na brzuchu:) tragedii nie ma, jakies 7-8 kilo i laska. nogi widac,ze masz takiej budowy juz,ale z brzcuha spadnie co nieco przy odrobinie ruchu.) powodzonka!