Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaa20

Prośba o... poradę ;) ZDJĘCIE

Polecane posty

Gość onaaaaa20

Wiem że nie jest pięknie, ale czy źle? Nie jestem obiektywna, dlatego prosze o waszą szczerą opinię, zależy mi zwłaszcza na tym by dowiedzieć się co jest moim atutem, co nie. Czy mam jakieś widoczne wady??? (krzywe/krotkie nogi, niepozadana figure-sama nie wiem jaka to jest) Nad czym powinnam popracować. I ostatnie pytanie na ile kg wygladam i jaki wzrost??? http://www.voila.pl/492/q3541/index.php?get=1&f=1

Gość mareccek
bardzo dobrze jest, nie lubie chuderlakow :)

Gość moje3grosze
ale masz basior :o

Gość onaaaaa20
Dziękuję. Może ktoś jeszcze odpowie? Nie wstawiłam tu zdjęcia w celu ośmieszenia czy dowartościowania, mam dystans do siebie także wasze opinie są bardzo mile widziane i pomocne, rzecz jasna :)

brzuch i boczki mozesz zniwelowac cwiczeniami

Gość uwazaj bo zaraz sie zleca
i cie zjada zes gruba swinia i masz mniej zryc :-O

Gość onaaaaa20
Basior? A co to jest? Brzuch? Wiem że mam i ciężko mi go zgubić, chociaż ćwiczę ABS od kilku tygodni.

Gość ja1515
nie jestes z figury laską, ale nie jest tak źle. Nogi i biust masz duze/dlugie. Akurat ta sylwetka to nie moj typ bo lubie drobniejsze i nizsze dziewczyny /kobiety, ale uwazam ze sa amatorzy takiego ciala.

Gość Zocha.
też bym chciała mieć taką figurę . Jesteś zgrabna babka

Gość onaaaaa20
Może i masz lepszą, nie przeczę. Ale chyba jednak masz kompleksy na innym tle, albo zaburzenia nerwicowe, bo normalny człowiek nie wyzywa obcego nawet jeśli to "tylko" anonimowe forum, takie jak to. Spytałam o opinię i jakąś poradę, jeśli nie masz kompletnie nic do powiedzenia to się po prostu nie odzywaj, dziękuję za uwagę:)

Gość powiedziałabym że nie ma
tragedii. jesteś proporcjonalnie zbudowana. masz jednolity kolor skóry. dobry biust. ewidentnie brakuje ci ruchu, ćwiczeń wysiłkowych (kardio). gdybyś zaczęła sie ruszać (nie mówię tu o brzuszkach robionych w domu, ale o ćwiczeniach z prawdziwego zdarzenia, bieganie, fitness itp.) to zgubiłabyś te kilka zbędnych kg i twoje ciało zyskałoby na jędrności.

Gość onaaaaa20
Dziękuję za kazdą opinie :) wiem że nie jestem laską..:P:P wyglądam na taką grubej kości, że nawet po schudnięciu nie będę drobna??

Gość onaaaaa20
Dziękuję za kazdą opinie :) wiem że nie jestem laską..:P:P wyglądam na taką grubej kości, że nawet po schudnięciu nie będę drobna??

Gość etfe
fuj.koszmarne cialo 35 letniej samotnicy z nadwaga

Gość 324123
masz potężne ręce.schudz je

Gość wieje cipskiem na gór szczycie
masz broazowy pasek z tyłu na majtkach,a to swiadczy o braku higieny w miejscach intymnych,a to JEST BARDZO ISTOTNE W TAKIE UPAŁY!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ja zbijałam
Fitnesik i będzie pięknie

Nie jesteś wieszakiem ale figurkę masz całkiem ładną.Możesz zgubić nieco brzuszek i przede wszystkim zmień bieliznę bo ta jest okropna.Poza tym widać,że masz źle dobrany biustonosz.Pozdrawiam :)

Gość onaaaaa20
Teraz widzę że trochę koślawo stoję na zdjęciach robionych samowyzwalaczem ale mam nadzieję że nie zmienia to realnego obrazu ;) powiedziałabym że nie ma -> Dziękuje Ci bardzo. Brak ruchu staram się nadrobić, chodzę na fitness 2 razy w tygodniu i w domu dodatkowo cwicze ABS na brzuch, skaczę na skakance. Ale to zbyt krótki czas na jakieś efekty, nie będę piękna w miesiąc, skoro od lat nie ćwiczyłam. Kondycję mam już o niebo lepszą niż miesiąc temu. A dzięki takim osobom jak "dffdffgggf" mam jeszcze większą motywację by pozbyć się tych dodatkowych zbędnych kg :p:P

Gość wygladasz normalnie
jstes w sam raz. lepiej tak niz wychudzona anorektyczka bez tylka i cyckow

Gość onaaaaa20
35 będę miała za 14 lat :) I nie mam żadnego paska na majtkach, naprawdę nie widzisz że światło pada od okna? :( Prawictwo pospolite123 -> A co z tym tyłem jest źle?

Gość kikioooo
NIe suchaj nikogo nie jest zle troche cwiczen i zobaczysz ze bedzie jeszcze lepiej. nie jestes zadnym pasztetem mowie ci to z calego serca...kobieta ma byc kobieta a nie wieszakiem Czymaj sie :)

Gość onaaaaa20
Teqi -> dziękuję, również pozdrawiam :)

Gość szamoni
na 21 lat to nie wyglądasz najlepiej,teraz jestes do ruchania,ale za pare lat zapomnij,dlatego póki co spiesz się,znjadz samca póki czas,chyba że będziesz aktywna sportowo w co watpie

Gość kihja
Jak długo ćwiczysz ABS? U mnie efekty zaczęłam zauważać po 1,5 mc-a, a płaski brzuch miałam po 4-ech. Cwiczyłam 6 dni w tygodniu ale nie stosowałam żadnej diety.Odpuściłam słodycze (no, czasem jakiś kawałeczek czekolady się trafił...) i fast food. Działaj dalej, te ćwiczenia czynią cuda! Straciłam około 7 kg.

Gość ciotkaklotkadwa
wg mnie wszystko masz ok, nogi proste, piersi ładne, ale jestes zdecydowanie za gruba. Nie wiem ile masz wzrostu i ile wazysz, wydaje mi sie , że 165/65 dlatego z 10 kg w dół powinnas zejść na pewno.

Gość onaaaaa20
kikioooo ->Dziękuję :* Ty też:) prawictwo pospolite123 -> Masz na myśli ten tłuszczyk? Normalnie go nie mam, tzn aż tak nie widać. Wiem bo widzę teraz w lustrze:p:p Zdjęcie robiłam samowyzwalaczem i trochę koślawo wyszło.... :/ szamoni -> hehe"do ruchania" ;) Mam mężczyzne..:p:p Jakieś kroki poczyniłam w kierunku sportu, czuję się szczęśliwa po każdym wysiłku więc myślę że wytrwam :)

Gość szamoni
zycze ci żebyś wytrwała i jeszcze bardziej twojemu facetowi zyczę wytrwałości,bo ja bym sie z takim baleronem nie związał:-D

Gość theIni
Masz taką figurę jak ja. Ja mam 175 cm wzrostu, aktualnie ważę ok.82 kg. Mam nadwagę. Jak ubierasz się w te upały? Masz jakieś problemy z odżywianiem? Kompulsywne obżeranie albo coś? Ja się czuję chujowo z takim ciałem, nie mogę się w nic fajnego ubrać, dzisiaj mnie totalnie przegrzało, wszystkie laski w krótkich szortach a ja w czarnych grubych spodniach :( Czuje się beznadziejnie a nawet nie wiem jak to zmienić :(

Gość theIni
To ile masz w końcu wzrostu ile ważysz? A rozmiar biustu? 80E?