Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-gitarzystka-

PILNE! Jak zaskarżyć warunki na maturze z języka?

Polecane posty

Pisaliśmy maturę na auli, gdzie to pomieszczenie nie nadaje się, żeby puszczać w nim jakiekolwiek dźwięki. Pogłos jest niemożliwy, udało mi się wychwycić zaledwie jakieś 10% tekstu. Zresztą, warunki w sali są takie same cały czas. Niech przyjeżdżają i sprawdzają. Jak mam załatwić to zaskarżenie?

Gość trzeba było zgłaszać
od razu uwagi,że źle słychać

u mnie to samo! z tym, że pisałam na sali gimnastycznej w przed ostatniej ławce... pogłos był taki że udało się zrozumieć aż pierwsze słowo

Gość jiojiojio
pewnie do kuratorium trzeba to zglosic

No właśnie nie wiem jak się za to zabrać. Nawet znajomi z certyfikatami z angielskiego zrobionymi jeszcze w gimnazjum nie dali rady...

Gość cooo jest
nie Wy pierwsi, nie ostatni, tak jest w wiekszosci szkół

Może nie pierwsi, ani ostatni, ale jak komuś liczy się każdy punkt, bo chce się dostać do jednej z najlepszych uczelni w Polsce to jednak chyba coś trzeba z tym zrobić, nie sądzisz?

Masz świadomość, że i tak się nie dostaniecie na studia? Bo nie załapiecie się na rekrutację? A z wami reszta, której anulują maturę, bo Ty źle usłyszałaś?Jakby mi ktoś wyskoczył z czymś takim, to bym go chyba w gnoju utopiła.

Gość szeferudycjiiwiedzy
haha! Waszemu pokoleniu ZAWSZE będzie ciężko, ponieważ jesteście najzwyczajniej w świecie nierobami i upośledzonymi bachorami, które książki w ręku nie miały. Potraficie tylko chlać, imprezować, pieprzyć się, dokonywać rozbojów, a potem macie pretensje do całego świata, że egzaminy trudne, a nauczyciele wymagają. Żenada.