Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem fanką Realu Madryt

Co myślicie o Jose Mourinho?

Polecane posty

Jak łatwo wywnioskować z mojego nicka, uwielbiam Real Madryt 😍 i wszystko co z nim związane. Teoretycznie powinnam też uwielbiać obecnego trenera, ale nie trawię dziada. Działa mi tak na nerwy, że do końca sezonu wyrobię, ale jeżeli zostanie na kolejny, to przed meczami będę musiała zażywać silne środki uspokajające, żeby nie rozwalić telewizora, gdy go pokażą. Chciałam też poznać Wasze zdanie na jego temat.

Gość taki sam głupi dziad
jak wszyscy trenerzy. Trenerzy nie powinni istnieć, tylko sami piłkarze powinni się trenować.

taki sam głupi dziad-Nie powiedziałabym, ze wszyscy są tacy sami. Dla przykładu-Vicente del Bosque moim zdaniem jest trenerem idealnym. Oprócz sukcesów jakie odnosi w reprezentacji Hiszpanii, dobrze traktuje zawodników-są to relacje partnerskie.

Moim zdaniem trenerzy wyładowują swoją frustrację na piłkarzach, bo sami są już starymi piernikami i nie mogą grać.

O wszystkich trenerach bym tego nie powiedziała, ale o Mourinho tak. Nie lubi Casillasa, bo ten nie był mu posłuszny i zaprosił kilku piłkarzy Barcelony na obiad, by załagodzić konflikt, a ten od razu się obraził. Za czasów Mourinho konflikt pomiędzy tymi klubami rozkwitnął.

i tak uważam ze trenerzy są głupi

Gość puta Mourinho
puta Mourinho

Jestem facetem, ale myślę że to samiec alfa. Przystojny jak diabli. Bogaty ---||---- Status społeczny -----||------ A w kwestii czysto piłkarskiej... Im większa ferajna tym trudniej nad nią zapanować. W Chelsea pójdzie mu 100 razy lepiej, bo tam piłkarze chcą się wybić piłkarsko, a nie lansić na fejsach i klubach muzycznych.

Gość jioioj;oi
jest boski, dalabym mu sie ruchac przez tydzien bez przerwy:P

no więc w przyszłym sezonie wszyscy będą zadowoleni :) a fani Realu będą sobie dalej gwizdali na nowego, kim by on ni był. oni ogólnie lubią gwizdać, zwłaszcza że pół stadionu to turyści z Chin.

Dave_Gahan-Mam nadzieję, że wszyscy będą zadowoleni w przyszłym sezonie. Jego odejście dobrze zrobi Realowi, Mourinho i połowie kibiców, bo druga połowa nie wyobraża sobie innego trenera bez ''The Special One''. Gwizdać to może będą gwizdać, ale może przestaną opuszczać stadion w 70 minucie meczu.

fani Realu zawsze będą opuszczać stadion w 70'' gdy ich zespół nie wygrywa. taki po prostu jest ten klub. real teraz czeka dołek i tego jestem pewien, chyba już rozmawialiśmy na ten temat przy okazji półfinału? może w hiszpanii będą dobrzy, ale cała ligę hiszpańską czeka teraz trudny okres na arenie europejskiej.

Gość Fanka realu madryt
Czytam i mi przeszkadza - twoja glupota .....

Dave_Gahan-Wczoraj prowadzili z Malagą 5-0 i też wyszli wcześniej, tylko że w 87 minucie. Ich strata, bo przegapili 6 gola :) Możliwe, że już rozmawialiśmy na ten temat. Mam nadzieję, że nie będzie tak jak mówisz i że Real się podniesie, a liga hiszpańska będzie najlepsza w Europie.

Gość Fan FC Barcelony
I tak wiadomo kto jest najlepszy w Hiszpania. Barca forever

Gość Fan FC Barcelony
I tak wiadomo kto jest najlepszy w Hiszpania. Barca forever

Gość Fanka realu madryt
Czytam, zeby coraz bardziej sie przekonac o twojej pustej glowie ..... jestes aby ladna ?

Fan FC Barcelony-Nie chcę Cię straszyć, ale Barcelona może przegrać jeszcze 4 mecze i wiadomo, co się wtedy stanie ;) Barcelonie mogę pogratulować gry i skuteczności w tym sezonie. Co tu dużo mówić-w tym sezonie są lepsi. Fanka realu madryt-Już kiedyś odpowiadałam na pytanie ''czy jesteś ładna''. Odpisałam, że nie mogę udzielić jednoznacznej odpowiedzi, bo cokolwiek bym nie napisała, to źle zinterpretujecie moje słowa.

Gość brudny kołnierzyk
co o nim sądzę? buc, którego mimo nieograniczonego budżetu w dwóch ostatnich klubach rola przerosła

A jednak był jeszcze jeden post. Czy tylko ja mam taki problem z kafeterią? brudny kołnierzyk-Rola go przerosła, ale nie umie się z tym pogodzić i wychwala się, ile to on osiągnął w Realu i że wcześniej nie dawaliśmy sobie bez niego rady. Ciekawe tylko kiedy zdobyliśmy 9 Pucharów Europy.