Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PerełkaŁezka

Czy teść może wyrzucić nas z domu? Pilne.

Polecane posty

Gość rwrwerewrwe
a co robimy z tymi 3 tys? wsadzicie sobie w dupe... ubranka kupuj w lumpeksie, są za grosze, zywnosc z dyskontu, mleko krowie, 1000 zł na mieszkanie odłozylibyscie

Gość PerełkaŁezka
wszyscy jestescie negatywnie nastawieni a skad wy mozecie wiedziec czy to nie tesciu jest za przeproszeniem tym zlym charakterem? ubranka kupuje w lumpeksie ale nowe np do lekarza czy gdzies indziej na wyjscie to juz musi miec NOWE no bo jak inaczej, dziecko ma jak fleja chodzic? nastawil sie na darowizne bo mu ja obiecali rodzice i to jeszcze przy mnie. pytacie skad pieniadze? ja ide do stalej choc nielubianej przeze mnie pracy i bierzemy kredyt, tak ciezko sie domyslec? jestesmy tu zameldowani wszyscy bo meldowalam sie po slubie. mleka krowiego dziecko pic nie moze. mieszkanie jest tylko strata pieniedzy skoro myslimy o domu.

Gość fgghhj
jestecie pasozytami.ktore ,ysla.ze wam sie cokolwiek nalezy, to ich dom,ziemia.pienadze.wam gowno do tego. bezczelni jestescie

Gość PerełkaŁezka
a od ich corek wiem i nie raz mi mowily ze tylko czekaja zeby poznac kogos fajnego, wziac slub, pojsc do pracy i sie stad wyprowadzic bo same nie wytrzymuja ze swoimi rodzicami, a zwlaszcza z ojcem. wiec nie zdziwie sie wielce jesli na starosc tesciowie przyleca wlasnie do mojego meza i do mnie, bo corki ich popiernicza, a zwlaszcza tescia za jego klotnie. jesli maz tu nie wytrzymuje a jestsynem to tym bardziej ziec by tu nie wytrzymal psychicznie.

Gość hermionaona
wierzysz w to, że teść przepisze Wam dom, skoro ma jeszcze 2 córki?

Gość PerełkaŁezka
i w sumie jeden ziec juz nie wtrzymal bo maz ma najstarsza siostre ktora wyprowadzila sie stad ze swoim mezem wlasnie z powodu tescia- nie wolno bylo nic zrobic, a jak zrobil to zle i klotnie, wiec sadze ze kolejnych zieciow czekaja podobne akcje.

Gość PerełkaŁezka
wierze w to bo corki go nienawidza za jego pysk.

Gość rwerwerwerwe
a kto powiedzial, ze w lumpeksie to człowiek sie ubiera jak fleja? Wiele moich znajomych sie tam tak ubiera, ze ludzie myslą, że wydaja tysiac zl na mc na ubrania, kwestia tylko checi, i poszukania, pewnie nigdy tam nogi nie postawiłąs bo bys nie pisała takich bzdur

Gość yyyKafeKrytykant
ojej jak wam tam zle wyprowadzcie sie i tyle, a nie narzekacie, tesc jest u siebie i ma prawo robic co mu sie podoba mowisz, ze tesc taki zly, niedobry itd. ale po darowizne to lapy wyciagacie

Gość PerełkaŁezka
mi jakos nie udaje znalezc sie ubran zeby byly np bez malej dziurki albo plamki albo jakiegos innego defektu, a wybieram te ciuchy najpierw na oko jak wszyscy a potem sprawdzam iwtedy sie okazuje

Gość fgghhj
nie potraficie ulozyc sobie zyca,to trzeba bylo nie robic sobie dzieciaka, teraz liczycie tylko na to,ze ktos bedzie na was lozyl. masz keza nieudacznikq i sama jestes zwyklym pasozytem, dobraliscie sie

Gość PerełkaŁezka
gdyby nie obiecal nie bylibysmy na to nastawieni bo sam to ze swoja zona zaproponowal

Gość papatika
Nie chce Cie potepiac,ale nie rozumiem tego czekania.Ja sama mieszkalam z tesciami i tesc rowniez nie jest mily dla mojego meza a raczej nie byl kiedy tam mieszkalismy.A sam to on (tesc) proponowal zebysmy tam mieszkali bo wiecej odlozymy.Ale po 3 miesiacach mialam dosc patrzenia na meza jak chodzi jak zbity pies i nie zadowolony,ze sie tak meczym.Teraz wynajmujemy mieszkanie i odkladamy ile sie da.nasze dochody to jakies 3.5 tys wiec bez przesady,ze sie nie da.Trzeba chciec,a nie ogladac sie na kogos.Jak wam przepisze to wtedy bedziecie myslec co zrobic,a nie nastawiac sie ze cos ktos da.Trzeba liczyc na siebie,a nie na innych.

Gość yyyKafeKrytykant
.

Gość PerełkaŁezka
papatika a w jakim wojewodztwie mieszkasz ze dajecie rade za 3,5 tys i czy macie dziecko?

Gość PerełkaŁezka
moj maz tez jest caly czas potepiany przez tescia, co by nie zrobil czy nie powiedzial zawsze jest zle, czasem mysle ze tesc ma juz okolo 60-tki i siada mu na mozg. albo przychodzi do mnie i narzeka na niego wiecznie, ani jednego dobrego slowa, ja dyplomatycznie nic nie odpowiadam, w ogole sie nie odzywam ale w srodku mnie to az kipi zeby mu wygarnac.

Gość yyyKafeKrytykant
,

Gość PerełkaŁezka
maz wlasnie mowi, ze albo tesc przepisze ta dzialke do roku czasu a jak nie to myslimy o innym miejscu. Kredyt i budowa, maz na zadne mieszkanie nie chce isc.ja bym z mila checia poszla na mieszkanie ale przyszlosciowo to maz ma racje, lepiej jednak miec swoj dom.

Gość papatika
W Łódzki mamy 2 letnia corke.

Gość papatika
Przeciez nie musicie kupowac mieszkania tylko wynajac na jakis czas.I potem wziac kredyt skoro teraz nie chcecie,a nie wykanczac siebie na wzajem psychicznie.

Gość yyyKafeKrytykant
coraz gorzej na kafe

Gość PerełkaŁezka
a ja w podkarpackim i tu niestety jest najgorzej...

Gość cherycoke
ludzie!!!! 3 tys i Ty nie umiesz odłożyć 1000 zł przynajmniej? sory hehehehe mleko pamper ok ale ciuszki? dziecku nie potrzebna jest szafa cała wystarczy kilka kompletów... zabawki? a to nie wystarczy kilka? musisz kupować cały czas coś? mieszkacie u teściów i nie dokładacie się w miesiącu do rachunków sory honor by mi nie pozwolił!!!!! ludzie w garść się wziąć i za siebie a nie liczyć na spadek i pomoc wieczną rodziców!!!!!!!!!!! jeśli by mi nie pasowała o teściów sory zabrała bym manatki i się wyprowadziła!!! 500 zł ciężko odłożyć powiadasz hmmm biorąc pod uwagę żadnych rachunków nie opłacasz to na swoim zginiesz a jak jeszcze dojdzie 2 dziecko to zdechniecie z głodu. nie umiesz gospodarować pieniędzmi i tyle!!!!

Gość PerełkaŁezka
Mozna by bylo i tak ale dla mojego meza wynajmowanie mieszkania jesli chce sie budowac jest tylko strata pieniedzy, on woli sie meczyc ale nie wydawac na darmo kasy. Taki jest uparty choc widze ze sie meczy, przy okazji ja tez.

Gość papatika
Z czym najgorzej?

Gość cherycoke
najgorzej? a skąd wiesz jak jest w innych woj. ? mieszkałaś?

Gość PerełkaŁezka
to co wy jecie na obiady w mieszkaniach skoro potraficie z 3 tys zaoszczedzic 1000? na parowkach jedziecie caly miesiac?

Gość PerełkaŁezka
nie mieszkalam w innych wojewodztwach ale mam rodzine np na slaskim i w wielkopolskim i porownujac to na podkarpackim jest najgorzej tzn najbiedniej, nawet w tv mowia o podkarpaciu jako o najbiedniejszym rejonie polski. musze juz konczyc wiec jutro tu zajrze, pa.

Gość kuhiu
uhoi

Gość papatika
jemy normalnie i niczego nam nie brakuje!!!My wynajmujemy i na miesiac wychodzi okolo 1000 za wszystko,jedzenie to jakies 800-900 na miesiac i dziecko to jakies 200 i paliwo jakies 150 bo nie korzystamy duzo z auta. jak mamy potrzebe to kupujemy ubrania sobie i dziecku reszte na konto.Wiadomo,ze sa nieprzewidziane wydatki,ale to jest zycie.A nie potem nazekac,ze mam tak czy siak.Jak tesc nie wytrzyma to was wywali i juz,z wtedy nie bedziecie mieli gdzie mieszkac.