Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jowitaq

Najgorsze imię dla dziecka

Polecane posty

Jej moja dwie córki nazywają Amelia i Oliwia i nie załujem że tak je nazwałam.

Gość fasdgasgdsda
adadfgadfg

Gość tralala xxx
Do sdsdsfssf a nawet jakbym nazwała D..a lub cos w podobie nie powinno ciebie to interesować .To moje dziecko nosi Imie Amelia i jest z tego dumna i Ja tez .I wiem napewno czego jej nie uczyc bo na tym forum az za bardzo sie naczytałam co Polskie społeczenstwo reprezentuje i to jest własnie Patologia .Tak mnie mama i tata nauczyli ze nie wolno sie smiac z nikogo ani zadnego Imienia i jestem im wdzieczna ze rodzice mi tak wiele przekazali , bo by sie ze wstydu spalili i byli w szoku czytajac takie opinie na temat Imienia .I dlatego dalsze dysktowanie z plebsem nie ma sensu :) Mowie pas pokazujac własnie swoja wyzszosc nad osobami które tak pluja jadem i sa nieszczesliwe .Pa narazie zegnam z pogardą :)

Gość miraaaaaaaa78
amelia i oliwka to zes sie popisala, siedza na tych l4 i nic nawet nie umiej wymyslec

Gość najbardziej wsiurskie
to jest imie Ewelina, cos na rowni z Żanetką Renatką czy Wioletką

Gość seseseseseseeeeee
ostatnio urodziła taka cizia z mojego osiedla, kiecka szerokości paska od spodni, solarka, blond pasemka i 20 lat na karku, imię nowonarodzonej oczywiscie Amelcia :/ rzygam!

Gość 165i troche
Jedna moja córka ma na imię Samanta a 2 Amanda :) uważam, że to bardzo ładne imiona :)

Gość do lilouuuu
ja też jak słysze ameliiiiaaaa to mi sie zbiera na wymioty

Gość gandziaaaaa
Co myślicie o imieniu Aleksander? Moim zdaniem jest piękne - klasyczne i jednocześnie niezbyt popularne. Mężowi nie podoba się za to w ogóle... mówi, że nie będzie mówił do syna "Olek". Nie wiem, może faktycznie z tym moim gustem coś nie tak, ale serio przeokrutnie mi się to imię podoba...

Gość nie ma brzydkich imion
sa tylko takie ktore mi sie nie podobaja ale innym moga sie podobac i tyle.mimo to cieszy mnie fakt iż nie wymieniono tu imion moich dzieci jako brzydkie :D

Gość amelia amelia
be

Gość felcia kobieta fest
Amelia, Emilia, Julita, Jowita, Oliwia, Julia, Lena Infantylne, imiona przeciętnych dzieci przeciętnych rodziców. Masowe jak chińska zabawka. Ludzie, rozumiem że podobają wam się imiona które wymieniłam, ale na litość, troszkę samodzielności w życiu, a nie owczy pęd. To są właśnie pokolenia dzieci hodowanych w kulturze masowej na jej produkt. Nie wiem, chyba rodzice chcieli być oryginalni, wybierając takie imię, a potem wyszło odwrotnie.

Gość up :D
:D

Gość a co myślicie?
agatka filip kacper agnieszka kornelia tylko szczerze

Gość hermionaona
ja widziałam imię "Majkel"

Gość gthythujyth
agata fajnie filip moze byc kornelia okropnie agnieszka wiejskie kacper - ilez mozna?

Gość dp felcia kobieta fest
No n Masówka jestes Ty i wcale nie orginalna jak w wiekszosci zaliczasz sie go goopich pind z tej strony .porazka!!!!

Gość 165i troche
Napisała felcia o imieniu Agnieszka rocznik 78 :)

Gość do 165 i troche
A jakies blizsze namiary , chce zobaczyc r..y tej Agnieszki co elokwentna w pisowni a w mordz..e g.ó.w.n.o, ze jak sie odzywa to jedzie az przez ekran kompa fujjjj

Gość Super mama 2
Ta a kiedyś na osiedlach tylko Anie, Szymonki, Jakubów Maj no bo one kiedyś były z czasów naszych dziadków. A Amelki, Oliwki będą jedyne w swoim rodzaju.

Gość WCZORAJ w parku usłyszałam
matka wołała cókę _GIZELA ... fuj ! okropne imię.

Gość hiltonnnnn2345
Miasto ponad 200tys mieszkańców Dziewczynki: Amelki,Julie, Natalie,Oliwki,Nikole,Wiktorie,Maje. Z tego wszystkiego najbardziej mi się podoba Natalia.Inne okropne. Chłopcy; Oliwier,Kacper, Wiktor, Oskar, Maksio (ehm Maksymilian), tak jakby innych imion nie było w kalendarzu. Ok , jeśli jakieś imię się komuś podoba(np Taka Nikola) i tak daje dziecku, ale głupotą jest dawać jakieś imię, z powodu mody(a znam parę takich przypadków).

Gość felcia kobieta fest
no właśnie nie trafiłyście ;) co prawda w oczy kole? osobiście to mam w poważaniu kto jak dzieci nazywa, ale opieram się na statystykach. Imiona które wymieniłam SĄ imionami MASOWYMI. Wystarczy zerknąć w zestawienia. No przykro mi bardzo.

Gość Lililoli
dużo jest teraz Julii, moja też Julia,ale nie dlatego,że poszłam za modą czy na łatwiznę. To imię podobało mi się od dawna. Kojarzy mi się z moją ciocią, która jest kobietą wykształconą,inteligentną i bardzo mądrą. Od zawsze wiedziałam, że jak dziewczynka to tylko Julia i co miałam tak nie dać,bo nagle weszła moda na to imię. Jak to moja gin powiedziała że dała swojemu synowi Kuba i ma gdzieś to że już jest ileś tam chłopców o tym imieniu, jej się podoba i to najważniejsze.

Gość Pisze pod innym nickiem
Moja babcia ma na imie Amelia i jakos nikt nigdy jej imienia nie wysmiewal i nie wysmiewa,Wy to jakies nawiedzone jestescie.Fakt,ze teraz tych Amelek na peczki jest tak samo jak Julek i Wiktorii,ale same imiona w sobie wcale nie sa brzydkie tylko ich popularnosc sprawia,ze kazdy ma ich dosyc.

Gość adsasas
Prawda w oczy kole bo ja wiem.........raczej boli człowieka to ze go obrażasz a nie że prawdę napisałaś .Ciekawe kiedy Tobie ktos zrobi przykrość co powiesz nie zdziw sie bo pamietaj co siejesz to potrójnie zbierzesz .Pisała to Wioleta posiadajaca córke Amelię i Laurę

Bez sensu jest wymieniać brzydkie czy ładne imiona. Każdy człowiek jest indywidualnością, ma inne gusta i zdania. Dla jednego Jaś będzie okropieństwem dla innego cudnym sentymentalnym imieniem. Oceniać przez krytykę każdy lubi, ale sam siebie nie krytykuje. Taka mentalność ludzka:o

Gość gość
szfagierka męża nazwała córkę Melania. wieś na maksa!

Gość gość
najgorsze są: Maja, Julia, Oliwia, Amelia, Natalia, Nikola, Wiktoria, Lena - dziecko z produkcji masowej

Gość gość
ja nazwałam synków Bartuś i Kubuś bo to bardzo modne imiona