Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jowitaq

Najgorsze imię dla dziecka

Polecane posty

Gość w gdynii jedna parka
nazwała synka Enrique.... :O

Gość Liloulu
Losie co za kraj..

Gość słodka lemoniada
Grażyna - na maksa paskudne!

Gość kubek w paski 73823
najgorsze imię to oczywiście Amelia!! Może syna nazwijcie Down, to będzie fajna parka. Nie mogę zrozumiec tępoty polskich matek, jak się na coś uprą to 70% dziewczynek dostaje imię Amelia, coś okropnego, jak to słyszę to mam ochotę zwrócić.

Gość tcgtrgt
giinnniaz worsow78 Ale ty naprawde pusta jestes ,to co niema prostytutek Kaiek i Anek ???? xxx może i są, ale jak sie zatrudniają w agencji to zmieniają sobie imie na Angelika, Samanta, Sandra, Amelia. rozumiesz? takie pseudo.

xxxxxxxxxx imionami wymyslnymi chca zmienc przyszlosc dziecka??? hmmm im wieksze niziny spoleczne tym wymyslne imiona daja u ludzi na poziomie cudowania nie ma, sa proste klasyczne imiona, prawda jest taka ze imieniem - nic nie zmienicie, a nawet osmieszycie sie ze imiona waszych corek brzmia jak pseuda prostytutek xxxx dokladnie tak Jesiki, Nikolki Olowki Roksanki, angeliki.Amelia, Maja tragizm , wies przewaznie dzieci patologicznych rodzin

Gość mbmnnmm
najgorsze to Oliwka :/ jak to słysze to mam ciary

Gość matkafuriatka
oczywiście że dzieci będą się śmiać z imienia Amelia, jak mają takie puste i głupie matki jak wy, to nie ma się co dziwić. Dziecko nawet nie wie, że można się naśmiewać z imion cy wyglądu innych puki im tego nie uświadomi taka ograniczona matka. Śmiać mi się z was chce, chyba jesteście bardzo niedowartościowane, że potrzebujecie w taki sposób odreagować hahaha oj pustaki, pustaki.

Gość matkafuriatka
acha, i ludzie na poziomie, którzy dają swoim dzieciom imiona typu Zofia, Jan czy Anna nie będą się śmiać z Amelii, bo tu nie ma z czego, za to takie niziny społeczne już tak.

Gość haha8w7822
na wsi w sąiedztwie mojej babci mają Oliwię, i ta babcia zawsze do niej krzyczy: ŁOOOOOLIWWCIAAAAAA. a wszyscy dookoła mają ubaw po pachy z tej łłłłłłłoliwci

Gość ojtam 33
U mnie na osiedlu mieszka rodzina z 5 dzieci. Imiona dzieci to Kewin, Brajan, Sandra i teraz urodziły się bliźniaki Zofia i Franciszek. Czyżby przestali być patologią?

Gość nescafe :)))))))))))
od tych Majeczek i Amelek to juz rzygać sie chce, czy te matki nie mają mózgu? tylko taka masowa produkcja, bo jest akurat szał na to imię i większość bez zająkniecia idzie za modą. w sumie to mi szkoda tych dzieci bo to taka ikona mody na imię. Imię z przypadku, dziecko z przypadku a matki zupełnie bez wyobraźni i własnego myślenia.

Gość hghgtfjygfhjy
U mnie na osiedlu mieszka rodzina z 5 dzieci. Imiona dzieci to Kewin, Brajan, Sandra i teraz urodziły się bliźniaki Zofia i Franciszek. Czyżby przestali być patologią? xxx nie ściemniaj bo gust aż tak bardzo się nie zmienia i sorry ale NIGDY nie uwierze ze ktoś kto nazywa dziecko kewin albo brajan, to nagle nazwie Zosia albo Franek. puknij się w ten pusty czerep. ps. pamiętaj ze jak kłamałąs to cie opryszczy na mordzie!

Gość Petite Puce
Zadziwiajace jak wiele z was drogie panie zna imiona i pseudonimy prostytutek, wasze koleżanki z pracy jak sądzę. Upodobania do imion w rodzinach patologicznych tez znane. Pamiatka z dzieciństwa przełożona na teraźniejszość?

Gość do tetite puce
no i co zjadliwy babsztylu? pewnie córeczka ma jedno z tych imion "agencyjnych". jak dorośnie to nawet się nie będzie musiała do nowego przyzwyczajac :) pojdzie pod latarnie jak mamusia

Gość Petite Puce
Nawet bida czytać nie umie :( domyślam się jednak, że to bylo do mnie. Zabolalo co? Ciekawe czemu. O mnie, imie moich dzieci i ich przyszłość nie martw się. Dalekie jestesmy od tego żeby iść w twoje ślady :)

Gość do tetite puce
kretynko, nie doszłas do tego że to była literówka??? a bida to u ciebie w domu :) bida, jedzenie z dyskontu, grzyb na ścianie i przepalanie śmieciami.

Gość I'm Amelia :(
ja mam na imię amelia i szczerze nie Nawidzę TEGO IMIENIA . tzn jak byłam mała podobało sie mi i koleżanką tak wyróżniałam się z tłumu jakaś nowość .... tylko gdy dorosłam i dowiedziałam się co oznacza to imię i nie tylko ja bo moi znajomi także to już nie było takie piękne imię tylko, zaczęły się głupie uśmieszki a także zdarzały się docinki ... naprawde myśle nad zmianą imienia już od dobrych paru lat tylko nie wiem czy to mozliwe

Gość Petite Puce
To się naucz pisać :)

Gość gtcgrgcre
nicolka cos starsznego

Gość zlodowacenie nadchodzi :P
No dobra madralinskie,to wedlug Was ktore imie dla dziecka jest najladniejsze? Bo jak czytam ten topik to dochodze do wniosku,ze chyba wszystkie juz imiona wymienilyscie jako najgorsze,a najlepsze to jakie w takim razie?Niewiele juz ich zostalo :)

Gość Ale .....
Jak mozna obrazac kogos o danie na imie Amelia , ze tepa ,patologia itd .A w ogóle siebie lubicie chyba nie bo tylko kre...yn poniza innch

Gość 099090909099
Nikola, Roksana, Sandra, Patrycja, Żaneta, Ewelina, Aneta, Edyta, Angelika, Mariola, Amelia, Oliwia, Jessika, Klaudia - wszystkie trącą tandetą i patolą

Te ktore tak krytykuja te wszystkie imiona i wyzywaja rodzicow od patologi,to sa z jakis nizin spolecznych,bo nikt kto sie ceni i jest na poziomie nie zachowuje sie w taki sposob.Owszem jakies imie moze sie podobac bardziej lub mniej,ale czy zaraz trzeba az tak krytykowac? Tobie sie nie podoba to ok Twoja sprawa widocznie masz inny gust a jak wiadomo o gustach sie nie dyskutuje,to co sie podoba jednym nie musi sie podobac innym i to idzie w obie strony.Koniec kropka.

099090909099---A mozna wiedziec jak Ty masz na imie? Albo jakie imiona nadalas swoim dzieciom?

Gość do autorki .......
najbardziej denne imie to chyba jowita zawsze przypomina mi dziwke z taniego burdelu i chyba z tym sobie autorka nie radzi i stąd jej frustracja i chore kompleksy ujada jak stary kundel na łańcuchu ugryźć nie może ale sobie przynajmniej poszczeka na takie tępe pindy nie ma lekarstwa nigdy nie zmądrzeją bo gdyby głupiec zdał sobie sprawe że jest głupcem to przestał by nim być autorko ogarnij się i przestań ujadać i obrażać innych bo tylko o sobie wydajesz świadectwo

temat bez sensu, imię to kwestia gustu, dla jednej osoby jest brzydkie dla innej ładne, tak samo jak ze wszystkim innym:)

Widzicie? jak pytam o imiona tych ktore najbardziej "krzycza" to cisza....czyzby sie wstydzily wlasnych imion,czy imion ktore nadaly swoim dzieciom?Co boicie sie krytyki?Bo nie wierze,ze kazda z Was ma piekne imie wymarzone i wysnione :P

Gość sdsdsfsfLilka
"Mnie sie podoba imie Amelia nie (amelia ) Bo imie z duzej litery sie zaczyna , tak nazwałam córke , nie kazdemu moze ono pasowac ale to jego problem ." xxx To może trzeba było nazwać Kupa, albo Dupa, w końcu z dużej litery już traci znaczenia pierwotne. Z dużej to już zupełnie co innego. :D

heh, ja np. mam bardzo normalne imię, w moim roczniku dość mało popularne:P, dziecko akurat ma modne w swoim roczniku, ale mam to gdzieś, daliśmy takie jakie nam sie podobało;)