Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jowitaq

Najgorsze imię dla dziecka

Polecane posty

Gość chrum , chrum
Jowita to sraka :P

Gość do autorki .........
Nie ma przydkich imion sątylko posrane głupie baby jak ty którym się nudzi a że reprezentują poziom 0 to starają się dowartościować na siłe i błysnąć na Kafe tobie się to udało błysnęłaś totalną głupotą

Gość Babibu
Jakie trzeba miec IQ zeby tworzyc takie tematy... A jakie, zeby z taka pasja sie tu wpisywac? ( w sensie chodzi mi o te zlosliwe posty o takich "strasznych" imionach i wymieniac?! wtf?! ) Ludzie co sie z Wami dzieje?! Albo raczej kobiety, zony matki, skad w was tyle nienawisci?! Imie to indywidualna sprawa rodzica i osobiscie uwzam, ze lepiej byc kreatywnym i nadac dziecku fajne, oryginalne imie jak oklepane 1000 w szkole KUBUS. Moje zdanie, ale nie wchodze tu po to zeby na to imie pluc. Ot uwazam jako Ania, ze nie powinno sie isc za moda i nadawac dziecku tego imienia co ma pol podworka. A teksty, ze dane imie jest "PEDALSKIE" rozbawilo mnie do lez :D Pedalem moze okazac sie kazdy Michal, Piotr czy Pawel. A jakie nosi imie ma nie wiele wspolnego z jego natura :o Ale to dla wiekszosci ograniczonych umyslow na kafe czysta abstrakcja. Bo na wsi same Zdzichy i Wiechy a kazdy obco brzmiacy to pedal, ciota, porazka skazana na niepowodzenie.. Zal mi takich osob, cale zycie w takim kwasie i zawisci do wszystkich.. A przyszlym mamom polecam Kalendarz imion czy cos w tym stylu i wertowanie, spodoba sie , uwazacie, ze dane imie jest idealne do waszego dziecka, rodziny i nazwiska- smialo :) Naprawde blagam nie wetrujcie takich watkow na kafe i sie nie zadreczajcie, ze jakas kafeteryjna laska ktora nie ma wiekszych problemow w zyciu zle sie wyrazila o danym imieniu;) Wasze zycie, waszego dziecka a nie baby bez wiekszych perpektyw zyciowych jak plodzenie dzieci i nazywanie ich "jak nalezy" :P

moja córka ma na imię Amelia. Oczywiście sprawdzałam znaczenie imienia, wahałam się trochę, ale nie żałuję. Imię super pasuje do córki, jest delikatne i słodkie. Co do brzydkich imion to ja takich nie znam. Są takie, które mi się nie podobają, ale to nie znaczy, że są brzydkie.

Gość princessaofpersia
Andżelika.......szczyt szczytów obciachu jesli chodzi o imiona

Gość loooodzia
najgorsze Leokadia, zdrobniale Lodzia :P a moze Pelagia ? Zdrobniale Pelasia :)

Gość ALDONA ORMAN
najgorsze imiona to polskie imiona

Gość mnie zastanawia.....
czemu ma sluzyc taki temat? :O Lepiej sie poczujecie jak sprawicie komus przykrosc? Nie podoba cis ie, ok ale musisz kpic z innych? Tego was nauczono w domu? Tego uczycie swoje dzieci? Wysmiewania, kpienia z innych, szczucia? :O I nie, nie mam corki Amelki. Mam dwoch synow. Ale moje dzieci sa wychowane w inny sposob - nie oceniaja nikogo ani po imieniu ani po wygladzie ani po stanie posiadania. A mocny zawsze moze trafic na mocniejszego. Po co?

Mi się podobają generalnie proste polskie imiona. Mam córkę Alicję, teraz jestem w ciąży i nie wiem, co wybrać. Na razie typujemy Zofia/Jan.

Mi się podobają generalnie proste polskie imiona. Mam córkę Alicję, teraz jestem w ciąży i nie wiem, co wybrać. Na razie typujemy Zofia/Jan.

Gość fsaasfsaf
olivier. każde inne przejdzie ale nie to.

Gość mnie się nie podoba
nicola, jessika, kevin, brajan i inne tego typu kwiatki.

Gość mmLena07
znam chłopca o imieniu Norbert - straszne imię :( dla dziewczynki najgorsze Amelia, jedynym ratunkiem jest to, że bardzo dużo głupich matek tak nazywało swoje córki, więc nie będzie taka Amelia sama w grupie, ma szansę, że będzie też inna, więc może tak bardzo z niej nie będą się śmiać

Gość ghjgjhg
Dżesika, Wanesa, Nikola, Samanta Roksana, Klaudia, Aneta, Wioleta, Renata Oliwier, Brajan, Ksawier(!), Kewin Mariusz, Krystian, Dawid, Gracjan, Dorian xxxx wymieniłas te imiona ktore i mi sie nie podobaja :) dodajeszcze jeszcze: Ewelina, Sandra, Zaklina, Mariola, Beata, Angelika, Dorota, Marzena, Oliwia, Maja - poliż mi jaja

Gość radykalna i szczera
Wy jestescie doroslymi kobietami? czy dziecmi z piaskownicy,bo Wasze wypowiedzi to swiadcza o tym drugim....Co za zenada zeby taki topik w ogole zakladac

Gość kropka nad iiia
Amelia _ brak kończyny popieram może już lepiej sraczka nazwać

Gość Beata z albatrosa .
jeszcze jak nie znałam znaczenia imienia Amelia to podejrzliwie kojarzyło mi się z chorobą i miałam racje

Gość mój trip mój
najgorsze weronika i wiktoria i ania

Gość do mm LENA O7
SŁUCHAJ ty OKROPNY BABSZTYLU ODWAL SIE OD IMIENIA AMELIA AZ NÓZ W KIESZENIE SIE OTWIERA ZE PAN BÓG STWORZYŁ TAKIE COS A NIE MA KTO GO ZASTRZELIC

Gość tralala xxx
Do Kropki nad iii , sraczke to moze Ty masz i przestań obrazac imie mojego dziecka , bo moze ci sie nie podobac ale obrazanie to inna kwestia .I Przestań Jowita pisac pod innymi nickami swoje posty dziecino bo nie masz racji i nie obrazaj innych jesli masz szacunek do rodziców i sa Twoimi wzorcami

Gość hatimi
wiecie co...generalnie kazdy ma swoj gust, jezeli chodzi o imie dla dziecka, ale ja opowiem wam co mnie spotkalo. kolezanka wstawila zdjecie syna na fejsie i dalam komentarz w stylu "jaki fajny, malutki " itepe...zapytalam jak ten maly ma na imie. znam dziewczyne z tego, ze lubie sobie jaja robic, ale okazalo sie, ze to imie jej syna, to na powaznie. mial na imie BRAYAN. a nazwisko bardzo pospolite, bo kowalski. waszym zdaniem to normalne? nie bardzo...chodzila ze mna tez kiedys dziewczyna o imieniu ROZA (no ok imie nie jest obciachowe jakies), ale na nazwisko miala KIELBASA. dziewczyna w wiekszosci szkolach byla znana pod tym imieniem i nazwiskiem. pisze powaznie! moja kolezanka ze studiow ma np Nikole (nie wiem czy przez "k", czy "c"), ale na nazwisko ma Jelonek (brat blizniak Nikoli ma juz Filip, wiec normalnie)...w takich przypadkach noz sie otwiera w kieszeni. jeszcze inni znajomi wyjechali do Anglii i dziecko ma na imie Nicole, ale polskie nazwisko. ok imie, to imie, ale niehc pasuje do nazwiska chociaz!

Moja córka ma na imię Amelia . Moim zdaniem jest to piękne delikatne imię . Ja nie oceniam imion , innych dzieci bo każde jest na swój sposób piękne . W każdym imieniu (nawet słowiańskim) można się doszukać złych znaczeń . Wiele osób nawet nie wie co oznacza imię jego dziecka , dlatego każdy powinien zaczerpnąć korzeni imienia . Niektórzy uważają dane imię za okropne , ale być może ma ono piękne znaczenie oraz cudowne pochodzenie ;) To tak jak by oceniać książkę po okładce . :) Powodzenia w dalszej nudzie :)

Gość hatimi
mnie tez sie podoba Amelia, ale kurcze jak uslyszalam, co oznacza, to odechcialo mi sie tego imienia;) wlasnie przez to, ze oznacza jakas chorobe...ale w sumie to nie wszystko. gdzie sie nie odwroce to same Amelie, Leny, Maje, Wiktorie i Nikole.

Gość Amelianna q
Amka amelia żygelia blee

11:45 [zgłoś do usunięcia]ghjgjhg Dżesika, Wanesa, Nikola, Samanta Roksana, Klaudia, Aneta, Wioleta, Renata Oliwier, Brajan, Ksawier(!), Kewin Mariusz, Krystian, Dawid, Gracjan, Dorian xxxx wymieniłas te imiona ktore i mi sie nie podobaja dodajeszcze jeszcze: Ewelina, Sandra, Zaklina, Mariola, Beata, Angelika, Dorota, Marzena, Oliwia, Maja - poliż mi jaja xxxxxxxxxxxxxx to ja dodam jeszcze do tej listy MARCEL :O OSKAR :O KACPER :O ugh..

Gość ola 8998989
Moja kuzynka ma na imie Amelia ma 20 lat jakie było zdziwienie gdy rodzice jej te imie dali z początku wszystkie dziewczynki na placu zabaw były zachwycone takie inne pośród Kaś Zoś Ań ale gdy poszła do gimnazjum to już ludzie doszukali się znaczenia tego imienia i ją wyzywali od niepełnosprawnych , kalek itp pamiętam jak ona wtedy płakała ludzie potrafią być wredni a MATKI OPANUJCIE SIĘ !!!!

Gość giinnniaz worsow78
imionami wymyslnymi chca zmienc przyszlosc dziecka??? hmmm im wieksze niziny spoleczne tym wymyslne imiona daja u ludzi na poziomie cudowania nie ma, sa proste klasyczne imiona, prawda jest taka ze imieniem - nic nie zmienicie, a nawet osmieszycie sie ze imiona waszych corek brzmia jak pseuda prostytutek

Gość tasia 600
giinnniaz worsow78 Wlasnie twoja wypowiedz brzmi jak z nizin spolecznych.Bo ludzie na poziomie komentowac imion nie beda.:)

Gość tasia 600
giinnniaz worsow78 Ale ty naprawde pusta jestes ,to co niema prostytutek Kaiek i Anek ????