Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieeWiemNiccc

Zespół policystycznych jajników.. Tabletki anty do końca życia ???

Polecane posty

Gość NieeWiemNiccc

Mam 20 lat i podobno PCO, zaczęło się od tego że straciłam okres niby przez odchudzanie w wieku 16 lat, nie miałam go jakoś rok, zaczęłam stosować tabletki anty przez 4 lata, teraz odstawiłam i już 3 miesiące nie mam okresu.. Byłam u gina, robiła mi usg powiedziała że za specjalnie to nie wygląda, że nie mam owulacji, dała mi skierowanie na badania dzisiaj byłam z wynikami, i mam nadal brać tabletki anty. Nie rozumiem tego za bardzo, całe życie będę musiała je brać ?? Nie ma szans na to że ten okres po prostu będzie ?? Masakra jakaś nie wiem co o tym myśleć. Oto moje wyniki TSH 0,937 min : 0,4 max : 4 Prolaktyna 7,40 min 5,18 max : 26,53 Testosteron: 64,66 min : 10,82 max: 56,94 Androstendion 6,80 min 0,40 max: 4,10

Gość NieeWiemNiccc
jak to waszym zdaniem wygląda, czy właśnie tabletkami anty się to leczy ? jak wygląda sprawa ciązy..??? nie da się tego jakoś wyleczyć ??

Gość NieeWiemNiccc
?

Gość mama Mileny
tez bym chciala to wiedziec :( okres nawet jak sie bedzie pojawial to chodzi o to czy twoje jajniki beda okej, czy nie beda na nich tworzyc sie pecherzyki w ilosciach duzych

Gość NieeWiemNiccc
jm

Gość zadbaj o diete
jedz spiruline,jest b pomcna n akobiece sprawy.ja tambym nie faszerowała sie lekami.poszukaj innych naturalnych metod

Gość NieeWiemNiccc
wydałam ponad 300 zł na lekarza a nic z tego nie wiem ;/ porażka jakaś.. a ten zespół powoduje jakieś inne dolegliwości ?? co jeśli bym tych tabletek anty nie brała wcale i wogóle tego okresu nie miała ?? jak wygląda sprawa starzenia się skoro ten okres jest sztucznie wywoływany ? i czy jakieś przerwy w braniu tabletek się robi czy nie ?

Gość NieeWiemNiccc
??