Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca+mama

Ile macie alimentów na dziecko od tatusia pracującego w UK?

Polecane posty

Gość ja mam od bylego
to tym lepiej jak masz adres, moja kolezanka scigala bylego oalimenty w anglii, sprawe mial w anglii i sie cwaniak nie stawial to sie zdziwil jak go policja tam na sprawe doprowadzila plus komornik wsiadl na pobory, a jak znasz adres to do prokuratury jak posiedzi za alimenty to moze sie opamieta

Gość Pytająca+mama
,,ja mam od bylego przykre to stasznie, jak syn sie z tym czuje? serce by mi pekalo ze moje dziecko wie ze ojciec go nie kocha." Do zeszłego tygodnia nie wiedział,że tak jest. Nigdy źle nie mówiłam o nim w jego obecności.Tłumaczyłam,że nie wiem, co się z nim dzieje,że może po prostu coś się wydarzyło takiego,że nie może go odwiedzić itp W zeszłym tygodniu odwiedził nas jego brat, potem drugi i tak się wydało. Stąd też znam jego adres. O konkubinie wiedziałam dawno, bo był już z nią gdy w PL mieszkał.

Gość ja mam od bylego
ja jestem z facetem ktory placi alimenty zeby nie bylo ze jestem nieobiektywna..ale skurwiela trzeba traktowac jako skurwiela.. skoro nie potrafil docenic ze tyle lat nie utrudnialas mu zycia, i zal mu bylo 300 zl to szczerze..wez mu sie dobierz w koncu do tylka bo sama sobie syna nie zrobilas

Gość Pytająca+mama
Jednak chyba stanie na tym,że alimenty zostaną takie jak dotychczas. Z tym,że dodatkowo będzie spłacał powstały dług. Wczoraj wymiękł, przeprosił i obiecał,że będzie przesyłał kasę regularnie oraz dodatkowo spłacał Komornika. Powiedział,że tygodniowo zarabia 260 funtów, a jego kobieta 90. Za dom płacą 450 + coś tam 100+ prąd, woda, dojazdy do pracy. Raczej go na większe niż dotychczas stać nie będzie.

ile moge sie od mojego bylego domagac ma wlasna firme w uk zarabia ok 10 tys funtow na miecha jego wydatki ok 3-3.5 tys funtow mam 2 dzieci z nim jedno ma 3 lata 2 pare miesiecy ma wyroki za znecanie sie nade mna dlatego od niego odeszlam i ucieklam do pl bo niestety nie rokowal na poprawe jak wogole zaczac ubiegac sie o alimenty

Gość gość
Mam zasadzone 400 ale jak mogę zawsze dołożę i jak tylko jestem w polsce to sraram się jak najwięcej czasu spędzać z córką i rozpieszczac ja jak tylko mogę wynagrodzić czas kiedy nie mogłem być przy niej jestem w angli od roku sciagnela mnie tu kobieta w której się zakochałem planowaliśmy dziecko udało się ale doszły klutnie i mnie zostawiła w drugim miesiącu ciąży nadal chce być z nią i wychowywać razem nasze dziecko a nie być tylko weekendowym tatusiem dlatego pytam ile dostał bym na drugie dziecko i czy zakładając sprawę sąd wziął może jakaś wspólna terapię żeby się pogodzic i jednak stworzyć dom dla maleństwa bo żadne pieniądze nie zrekompensuja dziecku życia bez ojca