Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werona:))

proszę pocieszcie mnie:(

Polecane posty

byłam dzisiaj na usg.wg daty ostatniej miesiączki jestem w 6 tyg.ciąży.na badaniu lekarz stwierdził,ze pęcherzyk ciążowy jest trochę za mały jak na 6 tydzień ciązy-6,2 mm.za 4 tygodnie mam kolejne usg.strasznie siędenerwuje.powiedzcie czy wszystko może być jeszcze ok.tak strasznie sie denerwuje:(((((

u mnie na 1. wizycie bylo podobnie. powinien juz byc widoczny zarodek, a byl tylko pecherzyk. teraz zarodek ma 7 miesiecy i spi w pokoju obok. po prostu mam dluzsze cykle, a tu wszystko jest liczone na standardowe 28 dni. takze nie martw sie.

Gość czy to mozliwe?
Tez mysle ze masz owulacje nie w 14 a 20 lub pozniejszym dniu i to jest przyczyna ze twoje malestwo jest mniejsze bo mlodsze

Gość hoxaas33
ja miałam identycznie ale nie miałam zamiaru czekać miesiąca pojechałam następnego dnia do porządnego gienia od razu dostałam skierowanie na betę, miałam zrobić 3 razy w odstępach dwudniowych i już po tygodniu wiedziałam, że jest dobrze, a po 10 dniach było już serducho. ale ja już taka jestem, że nie usiedziałabym na miejscu miesiąca.

dzięki:)mam nazieję,ze wszystko bezie ok:)))

Gość ooooo jestem jaka jestem
w przypadku mojej bratowej było podobnie zjawiła się u lekarza na usg był tylko pęcherzyk. lekarz kazał jej przyjść za 2 tyg na kontrolne usg, niestety kilka dni przed wizytą dostała plamienia, niestety ciąża się nie rozwijała prawidłowo, wg ostatniej miesiączki była już w 9 tyg ciąży a serduszko nadal nie biło, niestety musieli jej usunąć płód :( piszę tylko, że zawsze dziewczyny cieszą się z ciąży, z dwóch upragnionych kresek, a nie zawsze się ciąża rozwija prawidłowo tak jak w przypadku mojej bratowej :( jedź tak jak napisała koleżanka wyżej do innego sprawdzonego gina, niech Ci da skierowanie na hcg.

Gość Wiktoriaa23
Ja miałam bardzo podobnie i niestety...poroniłam. Mam nadzieję że w Twoim przypadku tak nie będzie.