Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Mój dzisiejszy dzeń , żarcie, spędzanie czasu, itp

Polecane posty

Rano: Rodzina zastępcza, świat według kiepskich 07:00 - Kanapki z szynką (10 kromek) 08:00-12:00 - Czekoladki, pączki, batony, lody z bita smietaną, sosem truskawkowym i owocami 12:30 - Drugie śniadanie: Naleśniki z serem i bitą śmietaną 14:00 - Obiady: Zupa pomidorowa z makaronem Zupa ogórkowa Rosół z makaronem Devolay, frytki, surówki polane sosem chili Schabowy, ziemniaki i kapusta zasmażana 4 gołąbki Kluski śląskie z sosem pieczarkowym Pierogi leniwe z cukrem Żeberka z frytkami Kurczak z rożna z frytkami Kebab z frytkami i sałatką Fasolka po bretońsku Hamburger, Chesburger, Chickenburger i Kebab oraz Tortilla no i panini Jajko sadzone z frytkami Pierogi z truskawkami OWOCE: 2 Kilo jabłek, 1 kilo mandarynek, 1 kilo pomarańczy, 2 kilo gruszek, 1,5 kilo bananów, oraz 2 kilo truskawek KOLACJE: Jajecznica na boczu Kanapki z boczkiem (hamburgerówki - 35 sztuk) Kanapki z szynką (15 sztuk) Oraz przekąski deserowe: budyń czekoladowe, 15 knopersów oraz 10 góralek Oprócz tego obejrzałam malanowskiego, mode na sukces, trudne sprawy,dlaczego ja, barwy szczęścia, teraz w internecie oglądam na ipla kolejny odcinek zdrad, słucham na youtube piosenek. W między czasie wstałam, toaleta, mycie zebów i tak całe moje życie.

Gość yyyKafeKrytykant
a kto ci tyle gotuje i takie zakupy robi?

Gość Zenon z doskoku
tyjesz....

Gość cgfbghg
tak właściwie to KTO SIĘ NA TO NABIERZE? PRZECIEŻ NAWET DOROSŁY CHŁOP TYLE NIE ZEŻRE

Gość powiem Ci, że masz taki sobie
spust, ja tyle macham na śniadanie:O masz anoreksję:O żaden chłop na kości nie poleci, czy jakoś tak.

Gość vnvjfkjvnjkhgjv
To ja napiszę, bo właśnie się obudziłam. rano: latte, szklanka soku pomarańczowego. II śniadanie: jabłko. obiad: 3 plasterki chudego schabu, brokuł. wieczorem: szklanka kefiru, sałatka z pomidora i cebuli.