Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolw

czy wolno mi flirtowac

Polecane posty

Gość karolw

Czy wolno mi flirtować z znajomymi .jestem w stalym związku . Nie dopuszczam przy tym do niczego więcej... Pyt do kobiet.powaga

Gość pipla
Może warto pomyśleć czy pozwoliła byś swojemu facetowi flirtować. Jeśli chcesz być szczera ze swoim chłopakiem to może zaproponuj mu żebyście oby dwoje mogli flirtować i nic więcej :) Musisz pomyślić czy jesteś fer wobe niego i jak byś to ty się poczuła na jego miejscu

Gość karolw
Ja jestem facetem.no ale sobie juz przerobiłem twoja wypowiedz dzięki :) moze sie przyznam jej .i zaproponuje. Bo mam taki styl bycia ze lubię pobajerowac kobiety i w każdej znajdę coś fajnego.....

Gość maczo niech inni mi wybaczą
ciekaw jestem co jeszcze ci przyjdzie do głowy. niby flirt to nic takiego ale nie wiadomo czym może sie skończyć a mysle ze nie chcesz miec z tego powodu jakis problemów.

Gość karolw
Kiedy nigdy bym nie zdradził narzeczonej. Ale racja można coś wyflirtowac :-\

Czy można odróżnić flirt od niewinnego okazywania sobie sympatji ? Wszystko zależy od tego, czy potrafimy zachować bezpieczny dystans, żeby sympatia nie przerodziła się w zauroczenie. Niektórzy ludzie, będąc w szczęśliwych związkach "zapominają się". Wtedy zaczynają się problemy. Trzeba być ostrożnym, bo nie można przewidzieć co wyniknie z kilku głębokich spojrzeń.

Gość do Wasss
Właśnie też mnie to zastanawia... Gdzie jest ta granica od której zaczyna się flirt?? v A Tobie Autorze nie będzie przeszkadzać to, że Twoja narzeczona flirtuje z innymi facetami? że może coś do niej poczują? Nie byłbyś zazdrosny?