Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maskaja

rajstopy

Polecane posty

Gość maskaja

W gruncie rzeczy to bardzo ważna część garderoby, a często pomijana - jakie lubicie? Cieliste, wzorzaste, kolorowe? Gdzie kupujecie? Jaką kwotę jesteście zdolne maksymalnie na nie wydać?

Gość misiaky
ja najczęściej kupuje na bazarku (Kleparz - jak ktoś z Krakowa, to wie :P) Rzadko kupuje w sklepach z bielizną, bo to drogo. W sobotę jeszcze w polo markecie fajne i tanie na promocji we wzorki dostałam rajstopy ;)

Ja bardzo często nosze rajstopy, bo w pracy musimy nosić spódniczki i żakiety. Uwielbiam wszystkie, ale to jakie założę zależy od sytuacji w pracy, czyli z kim spotkanie, czy bez spotkania itd. Jeśli mogę to zakładam ze wzorkami, jeśli nie to gładkie. Ja wprost uwielbiam rajstopy, pończochy i skarpetki (najlepiej wzorzyste do spodni). Mój mąż mnie wyzywa, bo nałogowo kupuje w sklepie e-marilyn. Oni mają takie piękne wzorki i kolory, że nie mogę się oprzeć, no i zaraziłam córkę miłością do rajstop ;-). Każdy ubiór można świetnie dopełnić takimi dodatkami i zachwycać męża nawet po 12 latach małżeństwa!! :-)