Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HAAAAJAAAA

Seks na której randce

Polecane posty

Gość HAAAAJAAAA

Jako faceta zawsze mnie to zastanawia, kiedy można i wypada z kobietą spędzić tę noc. Sam jestem zdania że pierwsza to za szybko choć raz uległem kobiecie na pierwszym spotkaniu nikt nie miał pretensji, ale powiedźmy 3-4 randka będzie OK? czy to jeszcze za szybko?

Gość dziś kobiety chcą uprawiać
seks na pierwszej randce przynajmniej 99 % z nich

Gość 4 randkaa
u mnie było na 4 randce, ale tylko dlatego ze była taaaaka chemia ze nie moglam juz nad sobą panować! gdyby nie to to z perwnoscią tak szybko bym z nim nie poszła do łóżka. No i szczerze mówiąc to ja dałam mu sygnał ze tego chce, bo on był bardzo ostrożny. To ja się na niego rzuciłąm:-P Dzis jestesmy razem ponad pół roku i jest cudownie

Gość 4 randkaa
Takze musisz wyczuć, raczej czekaj na ruch kobiety bo wiekszośc kobiet odbierze to zle jesli bedziesz sie do nich dobierał po 3-4 randce.

Gość HAAAAJAAAA
Sęk w tym że ja jestem raczej nieśmiały do tych spraw ona doświadczona dla niej to chleb powszedni i ostatnio z nią rozmawiałem na ten temat to mi powiedziała że grzeczny jestem i trochę zbyt zimny mimo iż przytulałem się, trzymałem za rękę, całowałem, ona by chciała bardziej no nie wiem jak to nazwać erotycznych pieszczot typu łapanie za tyłek itd.

Gość kobiety chcą seksu na 1 randce
tylko niektóre boją się, że wyjdą na puszczalskie.