Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhuku

Jak rozbić pierś z kurczka

Polecane posty

Gość jhuku

Chodzi mi o to jak mocno je rozklepać, aby nie rozwalało się przy zwijaniu (devolay). zawsze mam z tym problem :( i zawsze się rozwala

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Delikatnie i przez folię, a ni
bezpośrednio walić tłuczkiem w mięso

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość frtesddfg
Wloz je w woreczek i delikatnie rozbijajdo porzadanej grubosci. Jesli sie worek przedrze to go zmien

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Bardzo dobra jest także w cieście, jajko mąka i obwinąć i na patlenie albo na patelni teflowej bez tłuszczu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Polecam zrobić miętowego kurczaka - prawdziwa rozkosz dla podniebienia :D Tutaj masz przepis: http://apetycznie.pl/mieso/mietowy-kurczak/ A poważnie mówiąc, to jest to stosunkowo łatwe i szybkie w wykonaniu danie. Minusem jest to, że jest dość kaloryczne...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×