Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spragniona milości

Prawiczki pytanko

Polecane posty

Gość spragniona milosci
Kantor prosze cię! jak to znasz miejsce w szeregu? Ze niby nie mozesz zaznac szczescia! Każdy ma do tego prawo:)

Gość Kantor
x

Gość offerma
samanta mamba chyba wróciła pod innym pseudonimem.

Ja ćwiczę bajer, ale to nie takie proste. Ale zgadzam się, że bajer to dużo.

Gość Le Pravikson
1) kiedyś tak, teraz nie 2) kobieta i tak wyczuje, więc nie mówię 3) nie, ponieważ moja praca jest taka, że muszę ciągle jeździć. A czas wolny jak już mam, to spędzam go na rybach, majsterkowaniu.

Gość prawiczekbisss
1) nie 2) nie wiem bo odp 1)

Gość Kantor
x

Gość prawiczekbisss
3) bo uwazam sie za starego byka i jest mi dobrze tak jak jest.

1 nie umawialem sie z kobietami nigdy 2 raz powiedzialem kolezance 3 bo sie wstydze i bo nie mam szans

Jak zagadywałem o pogodzie to akurat temat się szybko urywał. Potrafię powiedzieć coś na otwarcie, czy zażartować, ale później gorzej. Szybko się rozmowa urywa. Dzisiaj np. w sklepie zrobiłem zakupy i dziewczyna: 4 złote...yyy to znaczy 7,50. A ja: cztery złote? Ok, może być. Coś takiego i się zaśmiała. No ale dalej nic nie było.

1nie spotykam sie z kobietami 2 raz powiedzialem kolezance 3 bo sie wsrydze i nie mam szans

U mnie kiedyś kolega rozpoznał, którego słabo znałem. Zresztą wiele osób może rozpoznać, tylko nie mówi.

Chociaż czasem można sie pomylić. Ja niedawno poznałem takiego kolegę, myślałem, że jest sam i prawik, a okazało się że ma dziewczynę.

Gość spragniona milosci
LoOoOser Brawo, dobrze ze cwicisz, bo to podstawa:) dobry bajer jest jak zdiewczyna czyta książke i ty tez taką kiedys czytałes to juz jest temat do rozmowy:) Z tą ekspediontką to mogłęś pociagnąc cos np jak się zasmiała to np "jaki ma pani piękny uśmiech, powinna się Pani cały zcas uśmiechac" Czy cos w ten desen :) Samotny Romantyk II Nie potrafimy wyczuc prawiczków :P Chyba ze boisz się w ogóle kobiety dotknąc palcem :P

Gość Kantor
Bardziej pewny jest koniec świata niż fakt że będę z kimś

Moja chyba najfajniejsza sytuacja w tym stylu: Byłem w aptece, kupuje cos na przeziebienie. Fajna dziewczyna tam sprzedawala. I ona: czy to ma byc dla osoby dorosłej? Ja: tak...jestem dorosły. Ona: wiem, tylko myślałam, że to może dla dziecka. A ja: nie mam dzieci...jeśli to panią interesuje...". :D Zmieszała się, jej koleżanka i kolega się śmiali. Ale takie gadki to tylko część sukcesu. Trzeba całą długa rozmowę umieć przeprowadzić.

Inna sytuacja: Wchodzę z kolegą do sklepu, szukamy piwa, nie widać. Pytam sprzedawczyni: gdzie jest piwo?. Ona nie ma. Ja: dlaczego? Ona: nie dostal;iśmy licencji. A ja dlaczego nei dostaliście? Ona śmiech i coś mi tam odpowiedziała. :)

Gość to be free
1. W jakim sensie? Nie zapraszam na randki i sam nie daje sie zapraszac, spotykac kobiety spotykam w rożnych sytuacjach' 2. Nigdy no bo nie umawiam sie na randki.

Gość Kantor
Po za tym takie gadki mają do czegoś prowadzić ?

"Jest na prawde bardzo dużo dziewczym i kobiet, ktore nie szukaja według tych kategorii." ­ Studiowałem babski kierunek a dziewczyn było od groma więc skoro tam nie znalazłem to tym gorzej dla mnie :D ­ "Pewnei ważne jetst dla nas stabilizacja finansowa" ­ Zwłaszcza w liceum i na studiach gdy przezrabiacie jednego za drugim. Jakoś nie wierzę, że musieli pokazywać świadectwo pracy :D Nie masz pracy - nie ma randki :D ­ "odwaga i bajer" ­ A gdzie to można kupić? :D Mam się nauczyć w 5 minut tego co inni praktykowali od małego właściwie od niechcenia? Jako, że wy kobiety jesteście tak bystre jak woda w kiblu specjalnie dla ciebie mała analogia abyś zrozumiała jak to wygląda z mojej perspektywy: Wyobraź sobie, że nie masz cycków. Ale tak całkowicie - kompletna deska; a twój wzrost to 130 cm (w kapeluszu) I w takim stanie rywalizuj z innymi dziewczynami o mężczyzn którzy ci się podobają. Powodzenia :D ­ " a jak sie rozstawał to albo byl już umówiony na randke albo miał nr tel i to od naprawde ładnych, inteligentnych, fajnych dziewczyn!" ­ No bo się gość podobał. Są tacy co ścianę podpierają w atrakcyjniejszy sposób niż ja rozmawiam :D A poza tym co się robi na randkach? Na żadnej nigdy nie byłem więc nie wiem nic poza tym, że ktoś zje i zabawi się na mój koszt. :D

Gość Zuzanna Amelia &10
14:55 [zgłoś do usunięcia] Darker "1) czy wy w ogóle spotykacie się z kobietami?" Nie. ­ Darker... !!!??? A ja myslam ze Ty sie juz ozeniles i zniknales na zawsze z kafe.

ja też odpowiem. nie spotykam się z kobietami. a dlaczego? oczywiście dlatego że są dla mnie niedobre :D

Gość spragniona miłości
Czyli Darekr stawiasz sie od razu na przegranej pozycji! Kazdemu podoba się cos innego. Mam np koleżanke którama 130w kapeluszu, irytujacy głos is posób bycia a ma chłopaka ;] A jak człwoeik się nie przełamie i nie nabierze odroine odwagi to kurcze kobieta z nieba nie spadnie! No i tamtem facet jest wg standartó na prawde brzydki :P

Gość MĄDRA RADA PANA WITKA
ja tam każdej mówię że jestem prawiczkiem i wszystkie nogi rozkładają one lubią rozprawiczać...

"przy barze a nagle mnie zaczepia dziewczyna co była obok mówiąc cześc ja oczywiscie odpowiadam czesc a ona czy popilnuje jej piw" ­ buahahahah :D

"cześc ja oczywiscie odpowiadam czesc a ona czy popilnuje jej piwa" x to jest dowód na to że ma się "frajer" wypisane na twarzy, niestety :D