Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaa7

Pomocy !!!! wie któraś co zrobić ???

Polecane posty

Gość onaa7

Mam problem otóż kupiłam sobie sanik do sukni ślubnej. Suknie mam bez ramek , stanik kupilam z odczepianymi. W sklepie wygladalo wszystko super , zalezalo mi ze by stanik podniosl mi biust ale jak w domu przymierzylam go bez ramek to niestety beznadzieja :( stanik nie byl za tani więc moje pytanie czy da się może coś z tym zrobic bo góra miski słabo się trzyma i juz nie podnosi piersi :(

Gość dzisiaj taki obiadek robię
dokupić przezroczyste ramiączka, trudno

Gość ulica...
bo ma za duży obwód, weź go sobie maksymalnie ściśnij, i niech ci krawcowa ten obwód skróci.

Gość ulica...
nigdy w zyciu nie bierz bezbarwnych ramiączek!!!! szczyt wieśniactwa, i tak je widać, tylko beznadziejnie i nieładnie wyglądają...

Gość khlf
ja bylam plaska przed slubem i stanik niczego i nie podnosil bo nie bylo tego za wele ale ja zrobilam tak: kupilam poduszeczki do miseczek i do tego mialam suknie z gorsetem wiec sie scisnelam maksymalnie. wszystko sie dzieki temu unioslo

Tylko nie przezroczyste ramiączka bo to obciach :O.I nie sugeruj się ramiączkami bo tak naprawdę to nie one trzymają biust.Każda osoba znająca się na biustonoszach Ci to powie :).Sekretem jest właśnie idealnie dopasowany obwód pod biustem i dobre miseczki :)

Gość onaa7
Ja niestety mam suknie na zamek ale mysle o jej zwezeniu troche. Sama nie wiem , popróbuje cos , moze jak zweze jeszcze obwod to bedzie lepiej