Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miluitdyrhfgn

Praca - problemy z szefem, co zrobić?

Polecane posty

Gość miluitdyrhfgn

Pracuję w sklepie, praca sama w sobie ok ale problem jest z szefem, typek ewidentnie nadaje się do leczenia psychiatrycznego. Roboty jest tyle, że nie ma nawet się czasu wyjść do toalety czy też coś zjeść. A on przylatuje i ma pretensje o wszystko. Cham do potęgi entej, jestem ze wsi i za każdym razem podkreśla, że jestem ze wsi i mam mu być wdzęczna że mam możliwość pracować u niego w MIEŚCIE. Klientka pomyliła się, oskarżyła mnie o za mało wydaną resztę, potem przyszła i powiedziała, że to ona się pomuyliła a nie ja a i tak dostałam ochrzan, że nie umiem wydawać reszty i liczyć. Dziś szala się przelała, przyszedł i miał pretensję że jesteśmy w brudnych i poddartych fartuchach. Innych nie ma, a dobrać tych szmat nie ma możliwości bo są tak masakrycznie wyrobione. Ale i to tak moja wina bo mam mieć czysty i nie podarty fartuch a jego już nie obchodzi skąd. Mam mieć i koniec. Powiedzcie co robić? Myślałam aby donieść do niego do inspekcji pracy ale będzie wiedział, że to ja.

Gość prawie codziennie
słyszę od szefa ile to przeze mnie stracił pieniędzy, albo "jak zwykle zarobiłem przez was kupę kasy z dużą przewagą kupy", często krytykuje nigdy nie chwali, płaci marnie, pracuję u niego już ponad 10 lat, jak nie zostaniesz zwolniona to się przyzwyczaisz, jeśli jego zachowania jest nie do przyjęcia to niestety musisz poszukać innej pracy