Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknieprosiopomoc

Pomocy!2 tyg do wyjazdu niespodzianki jak poprawic wyglad??????

Polecane posty

Gość pieknieprosiopomoc

pomozcie mi proszę! :9 jestem zalamana i szczesliwa! moje dwie najlepsze przyjaciolki zrobily mi niespodzianke ale i kłopot :( KUPILY WYJAZD NA WAKACJE DLA NAS TRZECH :( One latami siedzialy za granicą, ja borykałam sie z choroba mialam zlamana nogę, przytyłam nie ukrywam i skora nie ta :( Poza tym jestem po ciazy 2 lata, fakt mozna się zebrac schudnac, ale ja nie moglam za wiele... gdybym wiedziala z miesiac wczesniej :( JAK W 2 TYG MOZNA POPRAWIC WYGLAD? MOGE JUZ BIEGAĆ MAM BIEŻNIĘ, ROWEREK, ORBITREK!! właczę dietę, moge nie jesc po 17, pojsc na solarium, masowac sie kupic kremy, tylko pomozcie błagammmmm :( dziewczyny sa zadbane maja kase na zabiegi zafiro i inne... :( POMOCY POMOCY POMOCY

Gość onaa7
Ja znowu nie moge przytyc :( mam 174cm a tylko 58 kg brak apetytu a za miesiąc ślub a nie chce wygladac jak wieszak. Musisz sobie poczytac o diecie gdzie je sie ostre rzeczy ciocia narzeczonego ją stosuje i ładnie chudnie. Po za tym dużo ruchu, ja np jestem nauczona szybkiego chodzenia i lepiej czasami sie przejsc do sklepu niz jechac samochodem. Moze zminic odcien farby do wlosow ? na pewno tez poprawi wygląd

Gość onaa7
Nie wiem o co chodzi z ta skurą ale nie polecam oczyszczania u kosmetyczki, kazdy dermatologo to powie. najlepiej maseczki i jak dla mnie latem cera lepiej wyglada musnieta sloncem :)

Gość wiśnióweczka
na pewno cudów nie zdziałasz w 2 tygodnie, ale możesz chociaż odświeżyć fryzurę, pójść na solarium kilka razy, żeby lepiej się prezentować w odsłaniających ciało ciuchach, może właśnie jakiś ciuch kupić twarzowy albo nowy kostium kąpielowy? Poza tym zacznij dietę, zejdzie chociaż troszkę, a samopoczucie poprawi się na pewno. Dokąd jedziecie?

Gość wiśnióweczka
onaaa ja wychodziłam za mąż z wagą 58kg i mam 175cm wzrostu. Nie wyglądałam jak wieszak... szczerze to waga koło 60kg była dla mnie optymalna, chociaż od lat mam wyższą ;-(

Gość taka sobie kociara
w 2 tygodnie cudów nie zrobisz no ale gdybyś ćwiczyła przysiady oraz robiła peeling kawowy dwa razy w tygodniu może skóra byłaby ciut jędrniejsza fajnie ujędrniają kąpiele w soli morskiej, możesz takie kąpiele robić w domu nie wiem ile ważysz i ile byś chciała schudnąć, kiedyś na 10 dniowej głodówce schudłam 5 kilo, ale to była katorga, piłam tylko wodę i herbatki ziołowe, nie miałam na nic siły, całe dnie tkwiłam na kanapie owinięta w koc z termoforem na kolanach i piłam herbatkę za herbatką efekt był, nie powiem, kilogramy nie wróciły bo potem zdrowo się odżywiałam na racjonalnej diecie możesz schudnąć 1-1,5 kg tygodniowo przed wyjazdem jakiś balsam brązujący i powinno być ok

Gość taka sobie kociara
nowy, dobrze dopasowany strój kąpielowy to dobry pomysł często widzę panie w źle dobranych fasonach i kolorach dobrze dobrany kolor do karnacji i właściwy fason to połowa sukcesu panie upierają się np. na zwykłe nieusztywniane miseczki podczas gdy lepiej by wyglądały w push upie albo noszą jakieś za bardzo wycięte modele lub przeciwnie zbyt zabudowane trzeba patrzeć obiektywnie na swoją sylwetkę i podkreślać to co ładne a maskować defekty fajny pedikiur też dodaje pewności siebie, ładne dodatki: kapelusz czy bransoletki, klapki

Gość onaa7
Z tym że ja kiedys wazylam 65kg i nagle schudlam i nie moge przytyc :( po prostu sle sie czuje w takiej wadze

Gość pieknieprosiopomoc
Juz opisuje :) Waze jakies 74 kg przy 170 :) budowa jablko :) i niestety do tego CC wiec mam tzw zwis :/ kupilam dwa balsamy na niesforną skórę na brzuchu loreal i vischy :) bylam juz 2x na solarium zaczelam diete :) kostium bede miala jednoczesciowy wiec jakos dam rade :) Chce wysmuklic cialo, nogi ujerdnic chociaz troche i opalic..teraz bije sie z myslami czy robić natryskowe czy solarium... Jedziemy do Hiszpanii :) Od jutra chce biegac 2 h na orbitreku, 300 skakanek twister :) i brzuszki! Na bank zadna dieta cud tylko 1000 kcal do 18 tej zdziała najwiecej :) Kolor wlosow mam kochany jedyny i nie zmienie :P Mysle co moge jeszcze zrobic..?

Gość pieknieprosiopomoc
Moge tez dolozyc masaże szorstka gabka, peelingi, jakies blota :) Kupic stroj z wysokim stanem jakby sie uparly na 2 czesciowy :) To sa moje kochane przyjaciolki od 20 lat! znamy sie jak lyse konie, tylko im sie troche ulozylo zycie lepiej bo nie sa na wygnaniu tylko swiadomie wyjechaly na studia za granice i juz zostaly :) u mnie nigdy sie nie przelewało jakoś bardzo, ale starc mnie zeby wydac nawet 300 zł na specyfiki pomocne w wyjezdzie :) :D Pomozecie ? bede opisywac jak mi idzie :) Jestem osoba, ktora w pierwszy tydzien diety chdunie 3 kg bo duzo wody zatrzmuje wiec moze nawet 5/6 kg usa mi sie zrzucic ujedrnic opalic to zawsze cos :D Moge sie codziennie ruszac 3 h :) jeszcze niedawno nie moglam ale jest ok..brzuch zostawi swoje do zyczenia ale co poradzic.. czy ktos ma jeszcze jakis pomysl typu : kup spray brazujacy i wnetrze ud spryskaj, zeby nogi wydawaly sie smuklejsze itd ;)

Gość pieknieprosiopomoc
:) idzie coraz lepiej :) zostalo jeszcze troche czasu dzisiaj ide po peeling cukrowy i mocna gąbkę :) opalę się w solarium bo przy żadnym innym opalaniu nie moge sie mocno peelingowac i bez sensu wydawac kasę na natryskowe opalanie czy drogie samoopalacze z obrotową głowicą ( tzw domowe opalanie natryskowe ) :) Zaraz wskakuje na bieżnie trochę pomaszerować :) nie mam za dobrego humoru ale będę miala gorszy jesli tego nie zrobię :)