Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mów mi mini

szczuplejsze do lata zapraszam :-)

Polecane posty

Hej zapraszam do wspólnego wspierania się osoby które chcą być szczuplejsze do lata:-)wiem że takich wątków sa tutaj tysiące ale ja mam ochotę założyć tysiąc pierwszy:-)zapraszam do rozmowy

Gość szczupla na lato
witaj trzymam za cb kciuki:*:) powodzenia

Hej dzięki :-) a ty też na dietce. Ja w sumie od około 20tygodni się odchudzan starań się codziennie jeździć na rowerze od wczoraj dołożyłam ćwiczenia mel b no i nie jem słodyczy chleba białego makaronow i tzn podobnych rzeczy

Gość szczupla na lato
ja tez na diecie od 14 marca bylo 70kg przy 160 wzrostu.. teraz 61-62kg che do 55-58kg i schudnac w udach bo mam duze od 4 maja biegam po 30-50min co dzien oproccz wczoraj. Widzialam ze napisalas na innym watku

No pisałam :-)za to bieganie to szacun wielki w twoja stronę mnie siłą nikt by na bieganie nie namówił rower i owszem uwielbiam ale co do biegania to napewno bym nie dała radytak jak pisałam od około 2tygodni jestem na diecie choć oczywiście trochę poszalalam w majowy weekend. Ale od tygodnia to już tak dosyć mocno trzymam się no i nie jem słodyczy które zawsze uwielbialam

Gość szczupla na lato
moja zmora tez sa slodycze niestety:(:(:(:( nie moge sie teraz poddac jak do lata coraz blizej i blizej;> juz nigdy wiecej nie bede zakrywala mojego ciala ubraniami latem:*:*:):) wlasnie teraz przyszlam z 30min biegania... ale jakos dziwnie mi sie biegalo... dla mnie najlepsza pora TO 19-20 DO BIEGANIA... jak nie zacznie u nie padac to pojde jeszcze pobiegac po 19:)

Widzę że nikt się nie chce do nas przyłączyć:|

Gość 5kg w trzy tygodnie
mi zostalo tylko 5 kg.kolejne wazenie w poniedzialek ,nastepne za tydzien,mam nadzieje ze bedzie 2kg mniej

Gość szczupla na lato
do 5kg w 3tyg- napewno bedzie ja juz mam za soba za 3 dni dwa miesiace odchudzania narazie mam 9 kg mniej powodzenia:*:*

No to bardzo dobry wynik :-)'a z jakiej wagi startowałap i na jakim wyniku końcowym ci zależy

Gość szczupla na lato
leara kogo pytasz?

sorki to nie miało iść na ten temat to pytanie prędzej coś mi się pomyliłm zakręcona coś dziś jestem

Szczupła na lato bo widzę że już prędzej pisałas o swojej wadze tak że już niewiele ci zostało by osiągnąć te wymarzoną:-)byle do lata tylko żeby pogoda dopisała żebyśmy mogły te nasze zgrabne figury pokazać

Gość szczupla na lato
no wlasnie a ja tak te lato wyczekuuje:):):*:*:* mam pytanie do ciebie leara.. wybacz ze nie na temat odchudzania ale moze ty mi poradzisz:) dostalam zaproszenie od mojej przyszlej szwagierki ze mam ja odwiedzic bo chce mnie poznac i takie moje pytanie: co powinnam kupic jej corkom ? dzis do nas dzwonila i powiedziala ze jak bedziemy do niej jechac to mamy cos kupic dla dziewczynek:*:* 6 lat ma najstarsza a najmlodsza 2latka

Gość chcebycfit
Cześć dziewczyny! Dołączę się do Was, ale dopiero od środy... Póki co do wtorku matury ustne, więc wszelkie drobne przyjemności poprawiają mi humor, a na sport nie mam ochoty i czasu. Ale jak tylko będzie po wszystkim to: nie jem słodyczy, chleba białego, makaronów oraz oczywiście jem małe posiłki i najpóźniej o 18. Ponadto zacznę ćwiczyć z Ewą Chodakowską ok. 45 minut dziennie. Ważę jakieś 63 kilo i chcę schudnąć do 55. :)

Witaj chce być fit zapraszamy serdecznie do nas:-)szczupła na lato może niech ci szwagierja podpowie czym się dziewczyny interesują. Chyba że liczy że sama coś wybierzesz to ja postawiłabym na jakieś fajne książeczki dostosowane oczywiście do wieku dziewczyn:-)dziewczyny humorek mi się poprawił bo oglądam x factor i nie odpadła maja co mnie cieszy bardzo :-)bo tych girls of fire to jakoś nie trawilam. Miłego wieczórku wam życzę

Witaj chce być fit zapraszamy serdecznie do nas:-)szczupła na lato może niech ci szwagierja podpowie czym się dziewczyny interesują. Chyba że liczy że sama coś wybierzesz to ja postawiłabym na jakieś fajne książeczki dostosowane oczywiście do wieku dziewczyn:-)dziewczyny humorek mi się poprawił bo oglądam x factor i nie odpadła maja co mnie cieszy bardzo :-)bo tych girls of fire to jakoś nie trawilam. Miłego wieczórku wam życzę