Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takieee pytanie

do kobiet z duzym biustem chodzacych z duzym dekoltem

Polecane posty

Gość takieee pytanie

dwa pytania: 1. robicie to dla siebie, czy dla facetow? 2. czy jak faceci sie wowczas gapia na wasz biust to czujecie podniecenie czy zazenowanie?

Gość bfdbnes
ja mam duze piersi ale unikam duzych delkotow nie podnieca a krepuje dodatkowo swoje waze a faceci wola chude bez piersi

Gość ale masz fantazję :P
Ja nie mam jakiegoś dużego biustu ale się wypowiem Lubię dekolty ale dla mojego faceta lubię się seksownie stroić. Nienawidzę jak oblechy się wgapiają, to obrzydliwe, widać, że jacyś niedowartościowani

Gość ale masz fantazję :P
crazy monkey może Ci się tylko wydaje, że się nie gapisz obleśnie Ja lubię spódniczki, bo lubię ładnie wyglądać no i nogi się opalają. Ewentualnie jak fajny koleś spojrzy ale nie nachalnie, tylko tak miło, to jeszcze... Ale głównie to się gapią brzydkie podstarzałe oblechy i to nie jest miłe.

Gość marylka1440
ja mam średni biuścik, ale się wypowiem na ten temat. otóż ja chodzę w dekoltach praktycznie zawsze i robię to tylko i wyłącznie dla siebie, aczkolwiek lubię jak faceci zwracają uwagę na mój biust.

Gość Mam naprawdę spore piersi
ale nie noszę ostentacyjnych dekoltów, o co ciągle pretensje ma mój mąż, bo naokoło laski wywalają cyce jak wieśniary ostatnie i on chciałby się tez pochwalić żoną :O nie rozumie, że mi nie zależy na takim zainteresowaniu facetów, bo czuję się wtedy jak przedmiot i nie cierpię myśli, że oni myślą, że specjalnie wywaliłam cycki, żeby przyciągac ich wzrok :O poza tym przy dużym biuście bardzo trzeba uważać, bo dekolt łatwo staje się wulgarny. noszę czasem dekolty, jak okazja pozwala, ale preferuję takie, które więcej jakby obiecują, niż pokazują, takie są seksowne. ogólnie gardzę laskami, które wywalają ordynarnie bufet, żeby łapac wzrok facetów. często takie baby są podstarzałe albo grubawe albo szpetne z ryja. myslę, że sie dowartościowują, że chociaz te cyce mają. sama mam nadwagę, ale nie potrzebuję takich załosnych kompensacji :O

Gość wieje cipskiem na gór szczycie
apelije do wszystkich kobiet! dbajcie o swoje otwory intymne,bo w środkach komunikacji miejskiej i innych skupiskach ludzkich gdzie jest słaba wentylacja,a duzo kobiet,tak smierdzi cipskiem nieumytym i zwieraczem,ze łojezusmaryjo i wszyscy świeci

Gość wieje cipskiem na gór szczycie
jezeli nie ma innej mozliwości,to owijajcie krocze wilgotną szmatą,która zatrzyma wyziewy na jakiś czas