Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowana_Zakochana

Jak "oczarować" w sobie chłopaka?

Polecane posty

Gość Rozczarowana_Zakochana

Mam taki pewien problem: Od pewnego czasu baaaardzo podoba mi się chłopak. Ma na imię Kuba - ale mniejsza o to :D Ja jestem z 5a a on z 5b. Najdziwniejsze jest to, że mój najlepszy przyjaciel jest jego najlepszym przyjacielem ;-) Teraz jest ciepło więc codziennie po lekcji wychodzimy całą paczką na boisko, dlatego też widzę się z nim praktycznie codziennie. Koleżanki moje już więdzą o tym ale wolę, żeby się nie wtrącały - chyba, że będzie taka potrzeba. Ostatnio graliśmy w butelkę (On też grał) no i dowiedziałam się pewnej ciekawej informacji: Jestem u niego na 2-gim miejscu w całej szkole, a na 1-wszym w mojej klasie. :DDD Teraz mój problem: Ja jestem zbyt nieśmiała, żeby powiedzieć mu co czuję... On chyba też nie potrafi :'( Chciałabym, żeby on pierwszy powiedział: "Podobasz mi się" lub coś w stylu: "Chcę z Tobą chodzić" itp. POMOCY! A no i ja bym chciała, (jeśli jest taka możliwość) żeby to tak mniej więcej do końca roku szkolnego wyszło ;-) A zostały tylko 2 miesiące! :(

Gość wrozka szwenduszka
"to" sie stanie do konca roku, tylko musisz byc cierpliwa i sie bardzo ladnie do niego usmiechac ;)