Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miminkakakosajsoddas

Nie ma ładnych ubran dla dzieci w sklepach.

Polecane posty

Dzis poszlam na zakkupy.Chcialam kupic cos corce. Kilka koszulek, jakas kurtke. nic nie ma.

Gość niomniom
jak ktos ma za duzo w dupie to nic nie ma :P to gdzie ty autorko bylas na tych zakupach w wiejskim domu towarowym z jednym stoiskiem? :P

Gość ja__janka
to gdzie ty mieszkasz i gdzie byłas na zakupach, bo ja byłam dziś w galerii handlowej (H&M, C&A, Smyk, 5-10-15) i tyle pięknych ubrań, modnych, kolorowych... nie wiedziałam co wybrać, jedno ładniejsze od drugiego.

mieszkam w malym miescie. jest kilka sklepow na krzyz. chyba z 5. nic nie ma.

Gość Kiki D
Pewnie o gustach się nie dyskutuje, ale ja właśnie wszędzie widzę piękne ubrania- dosłownie! Jestem na zakupach w galerii- wykupiłabym pół sklepu, przechodzę przez rynek- też zawsze coś przykuje moją uwagę, dziś przechodziłam koło Pepco w którym z reguły nie robię zakupów- weszłam i wyszłam z trzema koszulkami! Nawet w lumpeksach czasem kupuję takie rzeczy, że wszyscy podziwiają. Jestem mamą małej dziewczynki, więc nie wiem jak jest z asortymentem dla starszych dzieci i chłopców, ale chyba nie tak źle, bo widzę dużo ładnie ubranych dzieci. I wcale nie potrzeba do tego dużo pieniędzy

a znacie jakies sklepu internetowe z ubraniami dla dzieci?

Ja już od pewnego czasu kupuję dla swojej córki tylko w internecie. Kiedyś na allegro, ale raz się naciełam i od tej pory staram się kupować w sklepach internetowych. Ale mam pretensje do siebie bo połaszczyłam się na cenę. Trudno... Ostatnio natrafiłam na świetny sklep z ciuchami dla dzieci, już go opisywałam w jakimś temacie. Ponoć robią wszystko ręcznie i fajne jest to że mają krótkie serie. Robią coś i jak się częściowo wysprzeda to wstawiają nowe pomysły. Kupiłam już u nich sukienkę - jest prześliczna. Oprócz tego tunikę i spodnie baggy. Tak jak piszą na stronie jakość i wykonanie rewelacja. Podaję link do sklepu http://e-kaan.pl

Gość fajne te ciuszki
naprawde fajne :)

Gość fajne te ciuszki
kupiłabym dla swojj ale mają dopiero od 3 lat rozmiary , szkoda bo podobają mi sie pumpy koszulki i getry dla dziewczynek :)

Najlepszy sposób aby nie przegapić nowości na tym sklepie to polubić ich facebooka. Bo dosyć szybko się im to wysprzedaje, a na facebooku informują o nowościach. :)

To napisz do nich bo z tego co pamiętam to przy pierwszych zakupach też pytałam o mniejszy rozmiar i nie było najmniejszego problemu. musiałam tylko zaczekać parę dni i uszyli mi taką samą w mniejszym rozmiarze. Na stronie mają maila albo spróbuj przez facebooka. nie pamiętam jak się z nimi kontaktowałam czy tak czy tak, ale odpisali natychmiastowo.

Gość ncngfj,d
Przecież te ubrania wyglądają jak piżamy...

Nie wiem skąd pomysł na piżamy. Śliczne letnie ubranka dla dzieci. Widać że to nie jest jakaś tandeta, przewiewne luźne ubranka. Ilona napisz proszę jaka jest jakość tych sukienek? Na stronie się chwalą jakością, jak to wygląda na prawdę? Moim zdaniem ślicznie te dzieciaczki wyglądają w tych ciuchach. Sukienki tak jak pisała ilona10 są piękne. Szczególnie tunika w kwiatki mi się podoba z tymi geterkami http://e-kaan.pl/index.php?id_product=29&controller=product&id_lang=6 Chce pokazać dzisiaj mężowi i kupuję.

Gość skodafabia
mi tez przypomonają piżamy pokazać geterki mężusiowi? o boże normalmego języka noe znasz?

to jeździj skodą fabią... Katarina1 z czystym sumieniem mogę polecić Ci ich ubrania. Kupiłam u nich już co nie co i jakość ubrań super. Nie wiem co to za materiał, ale bardzo miękki. Moja córka uwielbia nosić ich ciuchy. Jak tylko wkładam do prania to słyszę czy wyschnie na jutro :) Ciężko ją namówić na coś innego.

Widać że ich konkurencja nie śpi, ale czemu w ten sposób.. Dzięki ilona

Gość skodafabia
dlaczego uwazasz że konkurencja? tak samo ja mogę napisaćże to twój sklep i robisz autoreklame.

poszlam do lumpa. i kupilam kilka fajnych bluzek dla corki i sukienke. za wszystko dalam 10zł. fajna fioletowa biala z jakims rusunkiem. zwykla czerwona w paski biale. zolta z dziewczynka z gitara. niebieska z kotkiem. i niebieska sukienke na ramiaczkach. stan super i material. ale nieznalazlam fajncyh spodni. a i jeszcze takie 2 bluzki - bokserki - rozowa i niebieska. a i zrobilam przeglad ubranek juz wlozonych na dno szafy letnich z zeszlego roku i znalazlam kilka fajncyh bluzek i spodenek. o dziwo na corke sa dobre.

Gość Siwy wlosek ;)
Wiecie co? zgodze sie z tym ale pod warunkiem,ze nie ma wyboru w ubraniach dla chlopcow,ide do sklepu dla dziewczynek jest cala masa slicznych do wyboru do koloru roznosci,a dla chlopca? nic nie ma ciekawego,wszystko na jedno kopytko,niby chlopcy maja mniejsze wymaganbia ok ,ale ladnie tez chca wygladac i ja bym chciala miec wybor w rzeczach.Normalnie chlopcy sa dyskryminowani :P

Gość gość
Ja dla synka (18 miesiecy) kupuje w smyku mothercare i pepco. A z internetu lubie endo. Maja super promocje

Moim zdaniem są ładne ciuchy na dzieci, zwlaszcza na dziewczynki, ale ja osobiście nie przykladam do tego aż takiej wagi, najważniejsze żeby było wygidnie i w miarę pod kolor :p poza tym ja mam chłopca.

Ale jak ręcznie? :D przecież widzę że te ciuchy są szyte maszynowo, nie ręcznie :p w dzisiejszych czasach ludzie zupełnie nie wiedzą co to znaczy, że coś jest szyte/robione ręcznie :D

Gość gość
Sa,dosc dobre jakosciowo ceny porownywalne do pepco a o niebo lepsze-h&m. Moje corki maja po 8i7lat,dzieci mozna tam ubrac jak lalki

Gość gość
Ja uwielbiam Mothercare. Tam sa ladne i dobrej jakosci ubranka.

Gość gość
ło matko, 78 zł za koszulkę dla niemowlaka , w życiu bym nie dała. Ostatnio w Zarze kupiłam kurtkę letnia na 92 za 76 zł

Gość mama_zosinki
faktycznie niewielki wybor tych malych ubranek w sklepach, zwłaszcza u mnie w malym miescie. Może sama otworze taki sklep, bo to zal, żeby nic nigdzie nie było. Poki co zamówiłam sporo rzeczy na http://www.anstel.pl/ bo maja wybor i z opinii jakie czytalam ubrania są dobrej jakości.

Gość gość
Ładne ubrania sa w mothercare i w smyku. Z internetowych endo i w mosquito widzilam ladne rzeczy dla dziewczynek ale ja mam chlopca wiec nie wiem jak z jakością bo nie kupowałam tam dzieciechych.

Gość gość
gdzieniegdzie można natrafić na fajne ubrania dla dzieci, np bardzo ładne spodnie kupiłam w http://www.dorant.pl/ jeszcze ceny mają fajne