Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słona.3.0.

jak znalezc faceta po 30

Polecane posty

Gość słona.3.0.

Tak sie zlozylo ze zostalam sama. W zasadzie moje zycie sie sprowadza do schematu praca - dom. Ale mam dosc samotnosci. Jakies rady?

Gość nie da sie ukryć, że
po 30 to już trudniej...większość tych sensownych jest zajęta

Gość słona.3.0.
no tyle to tez wiem ;) i wlasnie w moim otoczeniu znajduja sie sami żonaci albo zajeci... po prostu mam wrazenie ze wolnych facetow juz brak? czyli przespalam szanse i czas sie z tym pogodzic? ;)

niekoniecznie, ale dobrze zdawać sobie spawe z tego na czym się stoi:P zawsze możesz się rozejrzeć za młodszym , takim 25-30 ;) spróbuj przez neta, jakies czaty, portale randkowe + wyjścia do pubów, a nuż się jakiś przystojniak dosiądzie albo zaproponuje drinka;)

Gość judytawrona
Wśród samotnych facetów po 30 są tzw. porządni mężczyźni ale zwykle są oni nieśmiali i nie chodzą do jakiś klubów czy dyskotek. Sama takiego znalazłam: spokojny, nieśmiały początkowo teraz będąc małżeństwem robimy razem wiele ciekawych rzeczy nie tylko w łóżku:P, odpowiedzialny i od pewnego czasu zarówno wspaniały mąż jak i ojciec. Nie słuchaj gadania, że w tym wieku zostali tylko ruchacze i bawidamki bo na takich często właśnie maślanymi oczami patrzymy za młodu (sama byłam taka). Jeśli chciałabyś również takiego faceta co ja to musisz myśleć nieschematycznie i niestandardowo. My poznaliśmy się na placu zabaw dla dzieci :P On był z siostrzeńcami a ja z koleżanką i jej synkiem. On wujek ja ciocia i tak to się zaczęło a teraz mamy swoje dzieci. Powodzenia.

Gość ona30...
Hmmm, Masz rację trudniej, ale z własnego doświadczenia powiem Ci, że od czasu rozstania z męzem czyli od grudnia poznałam sześciu facetów którzy chcieli ze mną być, i jak urywałam znajomość z jednym to już dwóch kolejnych się przyczepiało. Sama byłam w szoku. A mam również 30 lat i większe powodzenie niż jak miałam19-24.

Gość słona.3.0.
czaty... kurde chyba by trzeba cale dnie siedziec zeby przesiac "zboczencow, zonatych co na seks szukaja, i takie tam..". Portale randkowe nie wchodza w gre. Z racji mojej pracy niewskazane jest, zebym dodawala swoje zdjecie na takich portalach, a bez zdjecia chyba mały sens. No puby tak - tylko wyciagnac koleżanki to cięzkie zadanie. Aktualnie nasze spotkania to: w domu z dziecmi kawa, z dziecmi spacerki, ewentualnie grille domowe :)

Gość edscdzcx
Nie ma normalnych facetów po 30 i do tego wolnych, każdy z nich jakiś feler ma

Gość popycham posty
stojąc na rękach

sama widzisz ze ok. 30 jest ciężko...ostatnie dziesięciolecie przespałąś?:P

Gość niby czemu wolny po 30 to od
razu musi mieć feler? W wieku do ok 25 lat chcecie tylko jakiś kozaków a normalnego spokojnego chłopaka macie za ciotę a ok 30 zmienia wam się patrzenie na mężczyzn.

Gość słona.3.0.
nie przespałam, zainwestowałam w "kozaka" :)

Gość dsdsfdfdffffg
edscdzcx- zgadzam sie z Tobą w 100%. mlodszych nie radzę...

Gość popycham posty
jednocześnie smarując chleb

Gość odp..
w gabinecie lekarskim

w co ?:P

Gość bgfnygytyt
Za młodu normalnego chłopaka w przyszłości normalnego faceta macie w dupie i lecicie na byle kozaka imprezowicza więc nie gadaj bzdur, że wolny po 30 to tylko feler - no chyba, że bycie odpowiedzialnym i dojrzałym mężczyzną to dla Ciebie wada.

w jakiego "kozaka"?

Wyjdź Kobieto do ludzi. Znajdz jakąś pasję. Czasem zupełnie przypadkiem można poznać miłość swojego życia :) Szczęścia życzę :)

Gość roy troy
bgfnygytyt Dokładnie

Gość flashgordon
ja szukam tylko dziewic :D nie chce ruchawic

Gość słona.3.0.
w niewłaściwego mężczyznę :)

Gość forum się psuje
i posty nie widać

Gość słona.3.0.
"wyjdż do ludzi,..." "znajdz pasje..." kurde to takie puste stwierdzenia - wyjde sama na miasto? pojdze sama do pubu? a moze będę spacerowala sama po parku pełnym ludzi? bo jak inaczej "wyjsc do ludzi" pasje - znaczki zbierac?

Gość Ja jestem facetem, który ma 30
i mam podobnie do Ciebie. To nie jest tak, że nas nie ma, ale po prostu nie spotykamy się na swych drogach, bo w przeciwieństwie, do czasów szkolno-studenckich jest mniej tych okazji, a jeżeli wychodzimy, to ze starą grupą znajomych, w której nie ma możliwości poznania kogoś nowego. Jedyne co nam pozostaje, to nie unikanie żadnych okazji do poznania kogoś nowego i próbować pojawić się na każdym weselu, urodzinach imieninach i tego typu imprezach, gdzie czasem pojawiają się nowi ludzie, na których możemy się poznać;)

Gość uśmiechać się do nieznajomych
na ulicy, moja rada;)

Gość werkulka
Gdziekolwiek będziesz chciała, ale oczywiście najlepiej na epolischwife.pl:)

Gość gość
a ja widze nastepujace zjawisko: znam duzo wolnych facetow i wcale nie wybrakowanych itp tylko ze oni nie chca sie wiazac bo raz sie sparzyli i sa juz teraz ostrozni i nikogo nie szukaja! to nie jest prawda ze po 30tce jest mniej wolnych ludzi, ludzi wolnych jest duzo tylko nie kazdy chce sie wiazac bo jest po przejsciach!